آبانماه امسال؛
برگزاری ششمین کنفرانس بین المللی رباتیک و مکاترونیک در دانشگاه علم و صنعت ایران
ششمین کنفرانس بین المللی رباتیک و مکاترونیک، توسط انجمن رباتیک ایران و با حمایت فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، اول تا سوم آبان 1397 در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.
این کنفرانس فرصت مناسبی برای شناخت دستاوردهای دانش پژوهان کشور و مقایسه آن با دستاوردهای روز دنیا و فرصتی برای ورود اندیشمندان نوظهور به این حوزه علمی است.
در این کنفرانس علاوه بر ارائه مقالات علمی، آخرین دستاورد های حوزه رباتیک و مکاترونیک در قالب سه نمایشگاه جانبی ارائه خواهد شد. همچنین نشستهایی در جهت استفاده از ظرفیتها ها و پتانسیل شرکت های خصوصی جهت توسعه صنعت رباتیک برگزار خواهد شد.
ششمین کنفرانس بینالمللی رباتیک و مکاترونیک در محورهای اصلی: رباتهای پرنده و زیرآب؛ رباتهای بیولوژیک؛ رباتیک شناختی؛ رباتهای همکار؛ رباتهای موازی؛ رباتهای کابل؛ سیستم های کنترل؛ رباتهای انسان نما؛ سیستم های هوشمند و رباتیک؛ پایداری رباتها؛ سیستم های مکاترونیکی؛ شناسایی و مدلسازی؛ طراحی حرکت و یادگیری؛ مکاترونیک نوری؛ رباتهای احتمالاتی؛ رباتهای تغییر شکل پذیر؛ رباتیک در توانبخشی؛ کنترل در رباتیک؛ رباتهای خدمات رسان؛ رباتیک از دور؛ رباتیک در پزشکی؛ بینایی و رباتیک؛ رباتهای سیار؛ رباتهای میکرو و نانو و زمینههای پیشرفته در رباتیک و مکاترونیک هوشمند، برگزار خواهد شد.
درمراسم افتتاحیه این کنفرانس که صبح روز دوم آبانماه برگزار خواهد شد، چند تن از اساتید صاحب نام کشور، سخنرانی های کلیدی به شرح زیر ارایه خواهند داد:
-
Biomechanical challenges in Robotic Exoskeletons"" توسط دکتر بهزاد پور از دانشگاه شریف
-
" Recent Advances in Adaptive Fuzzy Sliding Mode Control and its Applications" توسط دکتر دوایی مرکزی از دانشگاه علم و صنعت ایران
-
"Human and Robot Interaction, From Academy to Industry" توسط دکتر طالع ماسوله از دانشگاه تهران
در این کنفرانس دوروزه همچنین چند کارگاه آموزشی به شرح زیر ارایه می شود:
-
"An introduction to model-based development of future ADAS/AD software using MIL/SIL/HIL simulation platform" توسط آقای دکتر آزادی و همکارانشان
-
"Soft Robotics, Revolution in the Robotics" توسط دکتر غفاری
-
"Deep Learning for Self-Driving Cars" توسط دکتر تقی راد و دکتر نوروز زاده
در این کنفرانس دو میزگرد تخصصی با موضوع ارتباط صنعت – دانشگاه با حضور نخبگان صنعت و دانشگاه برگزار می شود. میزگرد اول با هدف بررسی فرصتها و چالشهای موجود در زمینه نقش رباتیک در توسعه صنعتی و رفاه اجتماعی، به نقش مکانیزه شدن سیستم های کشور و رقابت با کشورهای توسعه یافته می پردازد. در میزگرد دوم- که به همت کمیته برگزاری نمایشگاه و مسابقات ایده و خلاقیت به همراه شرکت ایده پردازی و آینده نگاری در حوزه رباتیک برگزار می شود- نیز توجه به ایده پردازی در حوزه رباتیک و ایجاد طرحی نو که برخاسته از این ایده ها در حوزه رباتیک در کشور باشد و چشم انداز فعالیت های کشور را در بیست سال آینده ترسیم نماید، مورد بحث قرار می گیرد. بدین منظور، برگزارکنندگان این میزگرد طرح های ساختارشکن را که برای اولین بار در این دوره از کنفرانس مورد آزمون و مسابقه قرار گرفته، به دقت داوری نموده و یک ایده را به عنوان ایده برتر و دو ایده را به عنوان ایده های شایسته تقدیر معرفی می کنند.
به موازات ششمین کنفرانس بینالمللی رباتیک و مکاترونیک، مطابق سالهای گذشته نمایشگاه و مسابقه خلاقیت در راستای ترغیب و تشویق پژوهشگران اعم از دانشجویان، دانش آموزان و صنعتگران، همچنین کمک به گسترش زمینه کاربرد سیستمهای رباتیک و مکاترونیک در سازمانها و مراکز صنعتی و خدماتی برگزار می شود.
در نمایشگاه خلاقیت این دوره از بیش از 18 طرح ارسالی - که توسط دبیرخانه کنفرانس انتخاب و سپس مورد ارزیابی صاحبان صنعت و شرکت های سرمایهگذار قرار گرفته اند - 8 طرح به عنوان طرح های برتر انتخاب شده اند. از میان این طرح ها با توجه به ارزیابی علمی و امکان تجاری سازی آنها، تعدادی از طرح ها به عنوان رتبه های اول تا سوم انتخاب شده اند که ضمن تقدیر از طرح های برتر در مراسم اختتامیه کنفرانس، زمانی برای ارائه ویژگیهای آنها در میز گرد دوم در نظر گرفته شده تا امکان ایجاد ارتباط موثر بین طراحان و صاحبان صنایع و شرکت های سرمایه گذار فراهم آید.
در بخش ارائه مقالات کنفرانس، از بین 142 مقاله تخصصی که به زبان انگلیسی به دبیرخانه کنفرانس واصل گردید، پس از ارزیابی در 12 گروه تخصصی و با کمک بیش از 360 داور داخلی و بینالمللی، 52 مقاله برای ارائه شفاهی انتخاب شد که در طی 12 نشست علمی در طول کنفرانس ارائه می شوند، علاوه بر آن 55 مقاله نیز به صورت پوستر پذیرفته شده که در روز دوم کنفرانس و در طی یک نشست واحد در معرض ارائه و بازدید علاقهمندان قرار میگیرد.
گفتنی است تمامی مقالات پذیرفته و ارائه شده در این کنفرانس برای نمایه شدن به بخش ایران انجمن IEEE ارسال شده تا پس از تأئید، دسترسی به این مقالات در پایگاه IEEE-Xplore امکانپذیر گردد.
علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی http://www.icrom.ir مراجعه کنند.
Sapp.ir/iust_iran
|