[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور و کاتالوگ ها::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۰۸

خبرنامه شماره ۴۰۷

خبرنامه شماره ۴۰۶

خبرنامه شماره ۴۰۵

خبرنامه شماره ۴۰۴

خبرنامه شماره ۴۰۳

خبرنامه شماره ۴۰۲

خبرنامه شماره ۴۰۱

خبرنامه شماره ۴۰۰

خبرنامه شماره ۳۹۹

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

خبرنامه شماره ۳۹۶

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: بازدید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از مراکز تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1397/9/28 | 
بازدید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از مراکز تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت ایران
وزیر ارتباطات: ماهواره ظفر دانشگاه علم و صنعت ایران از لحاظ سنجشی دقتی دو برابر دستاوردهای فضایی گذشته دارد

 


 

مهندس آذری جهرمی (وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات)، بیست و هشتم آذرماه 1397 با حضور در دانشگاه علم و صنعت ایران از مرکز تحقیقات فضایی دانشگاه و چند مجموعه دیگر بازدید کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و هیات همراه شامل دکتر براری(رئیس سازمان فضایی ایران)، مهندس جهانگرد (معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات )، دکتر دوایی (مشاور وزیر در امور فناوری های نوین) و مهندس بنابی(عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت) ابتدا در نماز جماعت و سپس بر مزار شهدای گمنام دانشگاه حاضر شده و نسبت به شهدای گرانقدر کشور ادای احترام کردند.
مهندس آذری جهرمی سپس در نشستی که با حضور هیات رییسه دانشگاه و مسئولان مرکز تحقیقات فضایی دانشگاه در این مرکز تشکیل شد، شرکت کرد. ابتدا دکتر حسین بلندی (مدیر مرکز تحقیقات)، گزارشی از روند تاسیس و فعالیت این مرکز ارایه کرد. وی در گزارش خود  ضمن معرفی دستاوردهای ماهواره‌های نوید و تدبیر(مبین) به ارائه گزارش از آخرین وضعیت پروژه ماهواره ظفر و ارائه دستاوردها و تجهیزات ساخته شده کیفی و پروازی پرداخت.
به گفته وی، ماهواره ظفر یک ماهواره پیشرفته و عملیاتی با ماموریت تصویربرداری چند طیفی با قدرت تفکیک 5/22 متر بصورت رنگی است که کاربردهای متعدد در حوزه ­های کشاورزی، نقشه ­برداری، هواشناسی و حوادث غیر مترقبه دارد. ماهواره ظفر علم و صنعت دارای مأموریت تصویربرداری به صورت زمان واقعی و ذخیره اطلاعات با قدرت تفکیک مکانی 45 متر در باندهای رنگی و قدرت تفکیک مکانی 5/22 متر در باند پانکروماتیک است. این محموله قابلیت تصویربرداری 50 فریم بصورت زمان واقعی و 200 فریم ذخیره اطلاعات در روز را دارا است.
این ماهواره علاوه بر مأموریت اصلی خود ماموریت دریافت و ارسال پیام و ارتباط صوتی را نیز دارا است که در ارتباطات مخابراتی کاربرد دارد. این محموله قابلیت دریافت و ارسال داده و پیام از یک کاربر به کاربر دیگر (ارتباط نقطه به نقطه) بین 256 کاربر و با امکان ذخیره سازی 15 پیام به ازای هر کاربر و نیز پخش همگانی پیام را دارد. همچنین این ماهواره دارای ماموریت سومی به نام محموله تحقیقاتی تشعشعات فضایی است که تشعشع رسیده به 4 طرف ماهواره در مدار را اندازه گیری می کند.
ماهواره ملی ظفر شامل محموله تصویربرداری، محموله ذخیره و ارسال، محموله تحقیقاتی تشعشعات فضایی، زیرسیستم تعیین و کنترل وضعیت، زیرسیستم تعیین موقعیت، زیرسیستم مخابرات، مدیریت داده و فرمان (تله‌کامند، تله‌متری و کامپیوتر روی برد)، زیرسیستم انرژی و زیرسیستم سازه و مکانیزم و زیر سیستم کنترل حرارت می‌باشد. بخش زمینی شامل ایستگاه تله‌کامند، تله‌متری، تصویربرداری و هندست کاربران می ­باشد.

مهندس آذری جهرمی (وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات) نیز با تبریک هفته پژوهش و آرزوی توفیق روزافزون برای همه پژوهشگران، از دانشگاه علم صنعت ایران به عنوان دانشگاهی که کارهای بسیار خوبی در حوزه تحقیقات و پژوهش صنعتی دارد، یاد کرد و علت حضور خود در این دانشگاه را علاقه مندی به پیگیری ویژه پروژه های فضایی اعلام کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران، پروژه های خوبی در موضوعات تحقیقات فضایی و ICT و آنتن دارد و من گزارشها و دستاوردهای آن را مطالعه و پیگیری می کنم.
مهندس جهرمی در خصوص موضوع ماهواره گفت: زمانی در ماهواره نوید، تمرکز ما روی قدرت ساخت ماهواره بود، اما اکنون مطابق سند توسعه فضایی، در ساخت ماهواره پیشرفت داشته ایم و روی توسعه محصول و دامنه کاربرد آن تمرکز داریم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: به گزارش سازمان فضایی کشور، در استان فارس 25 هزار هکتار زمین زیر کشت برنج است در حالی که در سال گذشته، استان فارس از استان هایی بود که به شدت تحت تاثیر خشکسالی بوده است. وی با طرح این سوال که تا کی باید با این گونه سناریوها در کشور مواجه بود، گفت: این گزارش ها نمونه ای از خدمات صنعت فضایی به مدیریت کشور است که در پایش کشاورزی و منابع آب تاثیر خواهد داشت.
مهندس جهرمی با تذکر اینکه سازمان فضایی و مرکز تحقیقات فضایی اکنون وارد لایه کاربرد شده اند، تصریح کرد: در حوزه صنعتی باید شتاب را بالاتر ببریم. وی افزود: ماهواره ظفر چند بار تغییر کرده و هر بار دقیق تر شده و طبیعتا باید از این مرحله عبور کنیم و وارد گام های بعد شویم تا دستاورد خوبی داشته باشیم. از دانشگاه علم و صنعت ایران می‌خواهیم که سرعت ساخت ماهواره «ظفر» را افزایش دهد؛ چرا که این ماهواره  از نظر دقت تصاویر از سایر ماهواره‌های دانشگاهی کشور دو برابر بهتر است.
وی گفت: ماهواره «ظفر» نیز قرار است حدود ۲.۵ تا ۳ سال زمان ماندگاری در مدار داشته باشد و تصاویر با دقت ۲۲.۵ تا ۱۶ متر ارسال کند. بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده باید تا سال ۱۴۰۱ به شرایطی برسیم که ماهواره‌های عملیاتی ما، تصاویر با دقت زیر یک متر داشته باشند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خاتمه گفت: به نوبه خودم از زحمات دانشگاه علم و صنعت ایران تشکر می کنم. وی ابراز امیدواری کرد مردم به زودی از نتایج تحقیقاتی که در اوج تحریم های ظالمانه به دست آمده، بهره مند شوند و بهبود استفاده از منابع، توسعه کسب و کار و پایش دقیق تر منابع را شاهد باشیم.
در ادامه، بازدیدکنندگان از نمونه های مهندسی و کیفی ماهواره های دانشگاه بازدید کردند. سپس وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و هیات همراه، رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه، آزمایشگاه تحقیقاتی آنتن و مایکروویو و مرکز تحقیقات فناوری عصبی دانشگاه را مورد بازدید قرار دادند و در هر قسمت مدیران مراکز مربوطه ویژگی ها و دستاوردهای مربوطه را تشریح کردند.

Sapp.ir/iust_iran
 

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 1715 بار   |   دفعات چاپ: 288 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4665