[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
بروشور و کاتالوگ ها::
کلیپ، تیزر و سرود دانشگاه::
اخبار دانشگاه::
فرآیندهای کاری::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
کارمندان نمونه دانشگاه::
اخبار ورودی های جدید 1404::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۲۶

خبرنامه شماره ۴۲۵

خبرنامه شماره ۴۲۴

خبرنامه شماره ۴۲۳

خبرنامه شماره ۴۲۲

خبرنامه شماره ۴۲۱

خبرنامه شماره ۴۲۰

خبرنامه شماره ۴۱۹

خبرنامه شماره ۴۱۸

خبرنامه شماره ۴۱۷

خبرنامه شماره ۴۱۶

خبرنامه شماره ۴۱۵

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
حدیث هفته

حضرت امام علی (ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
مجمع البیان : ۹ / ۳۸۰ منتخب میزان الحکمه : ۳۹۸

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: محققان دانشگاه علم و صنعت ایران موفق به طراحی و ساخت کیسه جاذب آب شدند ::
 | تاریخ ارسال: 1397/11/8 | 

محققان دانشگاه علم و صنعت ایران موفق به طراحی و ساخت کیسه جاذب آب شدند


 

محققان مرکز پژوهش و فناوری فرآیندهای غشایی دانشگاه علم و صنعت ایران موفق به طراحی و ساخت کیسه ای شدند که آب غیر قابل شرب را به آب قابل آشامیدن تبدیل می کند.
به گفته این محققان، در این فرآیند از یک غشای نیمه تراوا به عنوان عامل جداسازی استفاده می شود. داخل کیسه از غشای اسمز مستقیم ساخته شده است که میکرو ارگانیسم‌‌ها و ماکرومولکول‌‌ها و بیشتر یون‌‌ها را دفع کرده و آب تمیز ایجاد می ­کند.
بر اساس این گزارش،  با استفاده از این کیسه­ ها می­ توان هرنوع آبی را بدون مصرف انرژی تصفیه نمود و چون فشاری اعمال نمی ­شود گرفتگی بسیار کم می ­باشد. کیسه با محلول جاذب خوراکی (مانند مواد مغذی) پر شده و با قرار دادن کیسه در محلول آبی و حتی آب گل‌‌آلود، پس از چند ساعت آب تحت فشار اسمزی به داخل محفظه نفوذ کرده و محلول جاذب رقیق می‌‌شود. در پایان، این محلول جاذب رقیق می‌‌تواند به طور مستقیم مصرف گردد.
هدف از ساخت کیسه جاذب آب، استفاده در مواقع ضروری و وقوع حوادث طبیعی و غیر طبیعی مانند زلزله، سیل، جنگ و... است که در مواقع ضروری به رفع مشکل کمبود آب در مناطق آسیب دیده کمک خواهد نمود.
گفتنی است مواردی همچون صرفه جویی ارزی بسیار بالا ، انعطاف پذیری و قابلیت حمل آسان از ویژگی های مهم کیسه جاذب آب ساخته شده توسط محققان کشورمان می باشد.
لازم به یادآوری می باشد، تیم محققان سازنده کیسه جاذب آب در دانشگاه علم و صنعت ایران شامل: دکتر تورج محمدی، دکتر نورالله کثیری، دکتر سلیمان صاحبی، مهندس زهرا شعبانی و مهندس جواد بنی اسدی است.

Sapp.ir/iust_iran
 

دفعات مشاهده: 2350 بار   |   دفعات چاپ: 375 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4722