[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور و کاتالوگ ها::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۰۸

خبرنامه شماره ۴۰۷

خبرنامه شماره ۴۰۶

خبرنامه شماره ۴۰۵

خبرنامه شماره ۴۰۴

خبرنامه شماره ۴۰۳

خبرنامه شماره ۴۰۲

خبرنامه شماره ۴۰۱

خبرنامه شماره ۴۰۰

خبرنامه شماره ۳۹۹

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

خبرنامه شماره ۳۹۶

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: دکتر ذاکری: تعریف 22 پروژه‌ تحقیقاتی مشترک میان دانشگاههای ایران و آلمان ::
 | تاریخ ارسال: 1397/11/28 | 

دکتر ذاکری: تعریف 22 پروژه‌ تحقیقاتی مشترک میان دانشگاههای ایران و آلمان

 
رییس دانشگاه علم و صنعت ایران از تعریف ۲۲ پروژه‌ تحقیقاتی مشترک میان دانشگاههای ایران با دانشگاه های و مراکز پژوهشی آلمانی خبر داد و گفت‌: در اردیبهشت ماه سال آینده دانشگاه علم و صنعت ایران میزبان دانشگاه های بزرگ آلمان به منظور توسعه روابط علمی خواهد شد.
دکتر ذاکری در نهمین "نشست سراسری معاونان و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری" که امروز یکشنبه‌ 28 بهمن ماه 1397 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد، این دانشگاه را به عنوان هماهنگ کننده فعالیت‌های علمی بین دو کشور ایران و آلمان توصیف و در این باره خاطر نشان کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران جزو دانشگاه‌هایی است که برنامه‌های راهبردی خود را طی سه دوره تجربه کرده و امروز در چهارمین دوره اجرایی این برنامه راهبردی هستیم که توسعه ارتباط بین‌الملل، دیپلماسی علمی، حرکت همزمان با دانشگاه‌های برتر کشور در عرصه‌های مختلف را مد نظر قرار داده‌ایم و پس از اینکه از سوی وزارت علوم به عنوان هماهنگ کننده فعالیت‌های بین دانشگاه ایران و آلمان انتخاب شدیم، ارتباط با دانشگاه‌های کشور آلمان را شروع کردیم.
وی همچنین در ادامه اظهاراتش، بیان کرد: ما طی سه سال گذشته فعالیت‌های متعددی با دانشگاه‌های آلمان در عرصه‌های علمی آموزشی داشته‌ایم و نتایج قابل قبولی نیز به دست آمده است که نمونه آن را در نشست اسفند ماه سال گذشته دانشگاه‌های مشترک دو کشور شاهد بودیم و اصرار داریم دیپلماسی علمی بین دانشگاه‌ها شکل بگیرد چراکه این تعامل می‌تواند پویایی را در مجموعه‌های علمی دانشگاهی ایجاد کند.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران خاطر نشان کرد: یکی از مهم‌ترین مزیت‌های تعامل در فعالیت‌های علمی دانشگاه‌های داخلی با خارجی، برقراری پروژه‌های مشترک بین دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها و به خصوص ایجاد پویایی در عرصه‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های داخل است، چرا که در این روابط از توانمندی‌های مشترک اجرایی خارجی و داخلی به بهترین نحو استفاده می‌شود. به گونه‌ای که ما این امر را طی دو سال گذشته با جدیت کامل پیگیری کردیم و قراردادهای خوبی را با کشورهای خارجی منعقد شد که به عنوان مثال یک دانشگاه را از کشور آلمان برای توسعه همکاری‌های مشترک انتخاب کردیم و در قالب این امر دو شرکت تجاری وارد فعالیت شده است و انتقال فناوری به داخل را انجام داده‌اند.
دکتر ذاکری همچنین یادآور شد: برقراری روابط بین‌المللی دانشگاه‌های داخل با کشورهای خارجی زمینه‌ای برای انتقال فناوری و تجاری سازی محصول در داخل کشور را فراهم می‌کند و دانشگاه‌ها نقش خود را در این زمینه می‌توانند به بهترین نحو ایفا کنند. به گونه‌ای که ما در سال ۹۶ علاوه بر برگزاری روز علم آلمان در ایران تعداد قابل توجهی از رؤسای دانشگاه‌های داخل با دانشگاه‌های آلمان در کشور آلمان در قالب یک اجلاس مشخص شد و راهکارهای خوبی برای تعریف پروژه‌های مشترک بین دو کشور فراهم شد. به گونه‌ای که ۲۲ پروژه در سطح ملی بین دانشگاه‌های ایران و کشورهای اروپایی تعریف شد و تلاش داریم این روند با کشورهای دیگر پیش گرفته شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: ما تلاش داریم بتوانیم اردیبهشت ماه سال آینده میزبان هیأتی از کشور آلمان در داخل کشور باشیم و در این نشست نیز روند شکل‌گیری فعالیت‌های علمی و پژوهشی خود را تقویت کنیم.

 

سخنرانی سفرای کشورهای خارجی


 

گفتنی است پس از سخنان رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران سفرای سه کشور اتریش، ترکیه و هند در میزگرد تخصصی فرصت های بین المللی همکاری های علمی به سخنرانی پرداختند. در ابتدا دکتر اشتفان شلتس، سفیر اتریش در ایران گفت: درب های سفارت اتریش بر روی ایرانیان گشوده است. ما تنها کشور عضو اتحادیه اروپا هستیم که در ایران دارای موسسه ای فرهنگی هستیم و این موسسه تبادلات بین دانشگاهی را تسهیل می کند. وی با اشاره به سفر رئیس جمهور سابق اتریش به همراه صدها کارآفرین و سرمایه گذار به ایران بعد از پایان تحریم ها افزود: ایران و اتریش دارای روابط بسیار کهن هستند و این روابط می تواند مدلی برای گفتگوهای میان مذهبی و میان فرهنگی میان کشورها باشد.
سپس پرفسور دریا اورس سفیر ترکیه در ایران،
با بیان اینکه ترکیه آماده پیش برد روابط دوجانبه بر اساس اشتراکات دیرینه تاریخی، اجتماعی و عقیدتی است بر اغماض نسبت به اختلاف های جزئی این دو کشور تاکید کرد و افزود: این روابط دوستانه در زمینه های اقتصادی، فرهنگی و حتی مسائل علمی باید ارتقاء یابد.
سفیر ترکیه در ایران در مورد دستاوردهای مشترک ایران و ترکیه در زمینه صنایع دفاعی، اظهار کرد: در دهه اخیر شاهد هستید که ایران و ترکیه در زمینه صنایع دفاعی دستاوردهای مهمی کسب کرده اند چرا که این کشورها همیشه در تحریم کشورهای پیشرفته و دارای فناوری پیشرفته بودند.
وی ادامه داد: این کشورهای پیشرفته همواره به ما تاکید می کنند از ما خرید کنید اما قطعات یدکی در اختیارمان قرار نمی دهند. قرار است در زمینه فناوری های دفاعی استقلال تامی داشته باشیم و به هیچ کشور دیگری وابسته نشویم تا به استقلال و آزادی ایران و ترکیه و وابسته نبودن مان به کشورهای دیگر کمک کند.
اورس تاکید کرد: قرار نیست ایران و ترکیه با هیچ کشوری بجنگند چون ما کشورهای صلح دوستی هستیم و اقدامات صلح آمیز در منطقه انجام می دهیم اما متاسفانه بحران های ایجاد شده در منطقه از خارج به این دو کشور تحمیل شده است.
وی تاکید کرد: قرار است این تحمیل ها را از پیش راه خود برداریم و بگوییم این منطقه، منطقه ما است و عناصر خارجی را در این منطقه نمی خواهیم و باید به تکنولوژی دست یابیم.
در انتها دورش اوتام کاردار هند در ایران، با تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و با اشاره به قدمت روابط هند و ایران گفت: در سفر اخیر نخست وزیر هند به ایران تفاهم نامه همکاری های علمی میان دو طرف امضا شد و با سفر تعدادی از اساتید برجسته دانشگاه های هند به تهران ده پروژه تحقیقاتی مشترک میان ایران و هندوستان تعریف شد. ما در حوزه های مختلف علم و فناوری همکاری های متنوعی داریم و بورس تحصیلی دانشگاه های هند برای دانشجویان ایرانی و بالعکس برقرار است. هند آماده گسترش روابط علمی با ایران است و وجود استارت آپ های موفق در هند فرصتی برای کارآفرینی و گسترش همکاری های علمی دو کشور محسوب می شود.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran

دفعات مشاهده: 1876 بار   |   دفعات چاپ: 258 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4665