[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور و کاتالوگ ها::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۰۹

خبرنامه شماره ۴۰۸

خبرنامه شماره ۴۰۷

خبرنامه شماره ۴۰۶

خبرنامه شماره ۴۰۵

خبرنامه شماره ۴۰۴

خبرنامه شماره ۴۰۳

خبرنامه شماره ۴۰۲

خبرنامه شماره ۴۰۱

خبرنامه شماره ۴۰۰

خبرنامه شماره ۳۹۹

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: امضای تفاهم نامه همکاری با دانشگاه East China Jiaotong ::
 | تاریخ ارسال: 1398/3/12 | 

امضای تفاهم نامه همکاری با دانشگاه  East China Jiaotong


 

هیات چینی از دانشگاه  East China Jiaotong، یازدهم خردادماه 1398 از دانشگاه علم و صنعت ایران بازدید و رئیس دو دانشگاه، قرارداد همکاری متقابل امضا کردند.
هیات چینی شامل رئیس دانشگاه، رئیس دانشکده فوق لیسانس، رئیس دانشکده زبان خارجی، رئیس دانشکده تعمیر ماشین آلات و رئیس دانشکده بین الملل دانشگاه East China Jiaotong بودند که ابتدا در جلسه ای که در سالن جلسات ریاست دانشگاه و با حضور دکتر ذاکری (رئیس دانشگاه)، دکتر صدر (مشاور عالی رئیس و مدیر کل حوزه ریاست)، دکتر شاه حسینی (معاون بین الملل)، دکتر موسوی (مدیر امور آموزش های بین الملل)، دکتر دلیری (مدیر برنامه ریزی و همکاری های بین الملل)، دکتر فاضل (رئیس دانشکده مهندسی راه آهن) و دکتر قدرتی امیری (رئیس دانشکده مهندسی عمران) برگزار شد، شرکت کردند.
در این نشست مشترک، ابتدا دکتر شاه حسینی (معاون بین الملل دانشگاه) به معرفی قابلیت ها و توانمندی های دانشگاه علم و صنعت ایران در زمینه های مختلف پرداخت. وی تصریح کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران، قطب حمل و نقل دانشگاهی کشور است و افزود: دانشگاه فعالیت های بین المللی مناسبی در زمینه حمل و نقل در مجلات و قطب های علمی دارد و طرح های کلان ملی طراحی قطار سریع السیر، طراحی پلتفرم خودروی کلاس B و طراحی موتور هواپیمای 100 تا 150 نفره در زمینه حمل و نقل در این دانشگاه در حال اجراست.

 


معاون بین الملل دانشگاه تاکید کرد: دانشگاه با قدرت تولید محصولات علمی در زمینه علم و فناوری را در بالاترین سطح در کشور با تقویت دانشکده های مهندسی و دنبال کردن همکاری های علمی بین المللی با دانشگاه ها، موسسات تخصصی و مراکز تحقیقاتی جهان پی گیری می نماید. وی با اشاره به اینکه دانشگاه علم و صنعت ایران نقطه کانونی ارتباط دانشگاه های کشور با کشور آلمان است، افزود: در زمینه همکاری علمی دانشگاه با دیگر کشورها نیز میز ارتباطات داریم که میز ارتباط با کشور چین از آن جمله است.
دکتر شاه حسینی با اشاره به انعقاد 90 تفاهم نامه همکاری دانشگاه با کشورهای دیگر، گفت: خوشبختانه دانشگاه علم و صنعت ایران، در زمینه فعال سازی تفاهم نامه های همکاری، رتبه نخست کشور را دارد و آمار نسبت تفاهم نامه های فعال به کل تفاهم نامه ها، نشان می دهد تا چه حد در اجرای تفاهم نامه های همکاری جدی هستیم.
معاون بین الملل دانشگاه اولویت های دانشگاه برای همکاری با دانشگاه جیائوتنگ چین را حمل و نقل و سپس مهندسی کامپیوتر، مخابرات، مهندسی مکانیک، مهندسی مواد و نفت و گاز اعلام کرد و تبادل استاد بین دو دانشگاه، برنامه ریزی برای برگزاری دوره های کوتاه مدت، همکاری در برگزاری سمینارها و کنفرانس های بین المللی، تبادل دانشجو و فرصت مطالعاتی متقابل را به عنوان زمینه های همکاری مشترک، پیشنهاد کرد.

 


در ادامه نشست، اعضای هیات چینی به معرفی دانشکده های خود پرداختند. هیات چینی ضمن ابراز تمایل به ایجاد همکاری با دانشگاه علم و صنعت ایران، دایر شدن دانشکده کنفسیوس در دانشگاه علم و صنعت ایران را پیشنهاد کرد و بر همکاری در حوزه راه آهن تاکید کرد. همچنین از ریاست دانشگاه برای بازدید از دانشگاه East China Jiaotong  دعوت به عمل آمد.
سپس دکتر ذاکری (رئیس دانشگاه)، ضمن خیرمقدم به هیات چینی و آرزوی اقامتی خوش در ایران، گفت: با توجه به انعقاد قرارداد در خصوص راه آهن سریع السیر بین دولت های ایران و چین، به نظر می رسد دانشگاه های دو کشور می توانند در جهت اجرایی شدن آن نقش آفرینی کنند. دکتر ذاکری ضمن معرفی دانشکده مهندسی راه آهن و گرایش های آن، گفت: در دانشگاه ما دانشکده های دیگری از جمله مهندسی عمران و مهندسی مکانیک با قدمت طولانی و رتبه های خوب در نظام های رتبه بندی های بین المللی، در حوزه حمل و نقل فعال هستند و در کنار اینها، در زمینه حمل و نقل پژوهشکده ها، مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه های تخصصی نیز داریم. وی افزود: با توجه به پروژه   One Role One Beltدر دولت چین که در ادامه طرح جاده ابریشم تعریف شده است، تمایل داریم در مباحث حمل و نقل و مباحث بنیادین آن همکاری مشترک داشته باشیم. همچنین با توجه به اینکه حدود 65 درصد دانشجویان ما در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول تحصیل هستند، زمینه همکاری برای فرصت های مطالعاتی و استفاده متقابل از ظرفیت های دانشگاه ها فراهم است و ما برای مبادله دانشجو و دانشجوی مشترک اعلام آمادگی می کنیم.

 


در انتهای جلسه، تفاهم نامه همکاری بین دو دانشگاه توسط دکتر ذاکری (رئیس دانشگاه) و دکتر Ming )رئیس دانشگاه  (East China Jiaotong امضا شد.
سپس هیات چینی از آزمایشگاه ها و امکانات دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه بازدید کردند.

آلبوم تصاویر

Sapp.ir/iust_iran
 

دفعات مشاهده: 1637 بار   |   دفعات چاپ: 409 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4665