حضرت امام علی (ع) مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛ هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد . مجمع البیان : ۹ / ۳۸۰ منتخب میزان الحکمه : ۳۹۸
جستجو در پایگاه
دریافت اطلاعات پایگاه
برگزاری نشست مدیر عامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با هیات رییسه دانشگاه
| تاریخ ارسال: 1398/7/17 |
برگزاری نشست مدیر عامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با هیات رییسه دانشگاه
به منظور بررسی راههای همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران با شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، نشست رییس دانشگاه با مدیر عامل شرکت این شهر فرودگاهی، شانزدهم مهر 1398در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد.
مهندس علی رستمی (مدیر عامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)) و مهندس شمس نژاد (مدیرکل ایمنی شهر فرودگاهی امام خمینی (ره))، ضمن حضور در دانشگاه، در نشستی که با حضور دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، دکتر صدر (مشاور عالی رییس و مدیر کل حوزه ریاست)، دکتر سیدین (معاون اداری، مالی و مدیریت منابع)، دکتر محمدی (معاون پژوهش و فناوری)، دکتر کثیری (مدیر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری)، دکتر خان میرزا (مدیر دفتر توسعه فناوری، تجاری سازی و کارآفرینی) و دکتر باقری (مشاور و دستیار ویژه وزیر راه و شهرسازی و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه) برگزار شد، شرکت و در خصوص راه های تعامل و استفاده از توانمندی های موجود در دانشگاه برای کمک به پیشرفت پروژه شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) بحث و تبادل نظر کردند.
در این نشست، ابتدا دکتر ذاکری به معرفی دانشگاه، جایگاه ملی و بین المللی آن در نظام های رتبه بندی جهانی و ماموریت ها و توانمندی های آن پرداخت. وی سپس به دستاوردهای دانشگاه که می تواند مورد استفاده در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) داشته باشد اشاره کرد و گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران در حوزه مهندسی حمل و نقل هوشمند و شهرسازی و خانه های هوشمند پیشرفت های خوبی داشته است. همچنین در دانشکده مهندسی عمران، بحث حمل و نقل جاده ای و مرکز تحقیقات ایمنی کاربردی را داریم. در بحث حمل و نقل ریلی هم دانشکده منحصر به فرد مهندسی راه آهن را داریم و در لجستیک، مدیریت کسب و کار الکترونیکی، مدیریت فناوری و آینده پژوهی، دانشکده های مهندسی صنایع و مهندسی پیشرفت را. بحث دیگر هم انرژی های نو است که در دانشکده مهندسی برق، معماری، مکانیک و فناوری های نوین، پژوهش های خوبی را همکاران و دانشجویان ما انجام داده اند.
رییس دانشگاه با توضیح اینکه 441 عضو هیات علمی ما در حوزه های مختلف علوم فعال هستند، آمادگی دانشگاه را برای همکاری با صنایع و دستگاههای اجرایی برای کمک به حل مسایل آنها اعلام داشت.
مهندس رستمی (مدیر عامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)) نیز با ابراز خوشحالی از حضور در دانشگاه علم و صنعت ایران، معرفی کوتاهی از شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) ارایه کرد. وی توضیح داد ارکان شهر قرودگاهی شامل مجموعه فرودگاه، منطقه آزاد و منطقه ویژه است که جمعا 3800 هکتار را شامل می شود.
مدیر عامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در خصوص طرح جامع شهر فرودگاهی گفت: شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) ماموریت تبدیل به هاب اول بار و هاب دوم مسافر در منطقه را دارد و برای اجرا، این طرح به سه فاز پنج ساله، ده ساله و پانزده ساله تقسیم شده است. در فاز اول، ظرفیت فرودگاه 25 میلیون نفر است، فاز دوم اجرای طرح جامع این مجموعه 10 ساله و با 45 میلیون ظرفیت مسافر است و فاز سوم نیز پانزده ساله است که در سه مرحله طراحی شده است.
مهندس رستمی گفت: در فاز سوم در حوزه مسافری، ظرفیت فرودگاه به 110میلیون مسافر در سال خواهد رسید و ظرفیت حمل بار نیز بیش از ۴ میلیون تن در سال خواهد بود و پس از اجرای آن شهر فرودگاهی به هاب دوم جابجایی مسافر و هاب اول بار منطقه تبدیل خواهد شد.
مدیر عامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با تذکر اینکه این طرح از مشاور داخلی و خارجی برخوردار است گفت: در بخش های حمل و نقل هوشمند، شهرسازی هوشمند، لجستیک، تامین آب و برق و... با توجه به تجربیات و دانش خوبی که در مجموعه دانشگاه علم و صنعت ایران وجود دارد نیاز به همفکری و تمایل به همکاری با دانشگاه داریم. وی پیشنهاد داد گروه هایی از هر دو مجموعه دانشگاه و شرکت شهر فرودگاهی، این مساله را در قالب پیش نویس تفاهم نامه همکاری پیگیری کنند.
در این جلسه مقرر شد دکتر خان میرزا و دکتر باقری از طرف دانشگاه، جمع بندی و پیگیری موارد مورد توافق دو طرف برای تنظیم تفاهم نامه همکاری فیمابین را به انجام رسانند تا در فاصله زمانی کوتاهی قراردادی، منعقد و اجرایی شود.