[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور و کاتالوگ ها::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۰۹

خبرنامه شماره ۴۰۸

خبرنامه شماره ۴۰۷

خبرنامه شماره ۴۰۶

خبرنامه شماره ۴۰۵

خبرنامه شماره ۴۰۴

خبرنامه شماره ۴۰۳

خبرنامه شماره ۴۰۲

خبرنامه شماره ۴۰۱

خبرنامه شماره ۴۰۰

خبرنامه شماره ۳۹۹

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران و سازمان منطقه آزاد تجاری و اقتصادی کیش ::
 | تاریخ ارسال: 1398/7/20 | 

انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران و سازمان منطقه آزاد تجاری و اقتصادی کیش

 

دانشگاه علم و صنعت ایران و سازمان منطقه آزاد تجاری و اقتصادی کیش، 17 مهرماه 1398 در خصوص طراحی، استقرار و توسعه نهادها و شرکت های دانش بنیان در برج فناوری کیش، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

این تفاهم نامه با عنایت به برنامه چهارم توسعه دانشگاه و در راستای تحقق شعار نقش آفرینی موثر دانشگاه علم و صنعت ایران در حوزه کارآفرینی دانش بنیان، بین دانشگاه و سازمان منطقه آزاد کیش و پس از شناسایی و ارزیابی مسیرهای هم افزایی دوجانبه با محور طراحی، استقرار و توسعه نهادها و شرکت های دانش بنیان در برج فناوری کیش، توسط دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) و دکتر غلامحسین مظفری (مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش)، به امضا رسید.
«تاسیس اولین مدرسه کسب و کار نوپای دانش بنیان در سطح خاورمیانه»، «استقرار صندوق خطرپذیر علم و صنعت ایران»، «توسعه زیست بوم کارآفرینی دانش بنیان علم و صنعت ایران در کیش» و «طراحی، استقرار و ارتقاء شبکه ای از شتاب دهنده های ملی و بین المللی با هدف خلق، توسعه، انتقال و تبادل فناوری های مورد نیاز کشور» را می توان از جمله اهداف کلیدی مورد تفاهم طرفین برشمرد.
در این جلسه، دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، با توجه به ماموریت و رسالت تعریف شده در برنامه چهارم توسعه راهبردی دانشگاه، بر نگاه بلند مدت به خلق و توسعه فناوری های مورد نیاز کشور با هدف ایجاد ارزش های علمی، فناوری و نوآوری تاکید کرده و بیان داشت: دانشگاه علم و صنعت ایران در تلاش است با هم افزایی با دیگر سازمانهای دولتی و خصوصی برای تحقق و شکوفایی اقتصاد دانش بنیان در جمهوری اسلامی ایران به نحو شایسته ای ایفای نقش نماید. وی با تاکید بر اهمیت موضوعاتی همچون ساختار، سرمایه فکری (منابع انسانی)، راهبرد و نظام حاکم بر دانشگاه های نسل سوم (دانشگاه کارآفرین)؛ چشم انداز حضور دانشگاه علم و صنعت ایران در جزیره کیش در افق 1408 را در قالب یک زیست بوم با عنوان «زیست بوم کارآفرینی دانش بنیان علم و صنعت ایران در کیش»، تشریح و بر توسعه فناوری های مورد نیاز در سرزمین اصلی از طریق منطقه آزاد کیش تاکید کرد.
دکتر ذاکری خلق، توسعه و تبادل فناوری های 5G ، انرژی های پاک، خودروهای بدون سرنشین (هوشمند)، شهر هوشمند و حمل و نقل هوشمند، را از جمله فناوری های مورد نیاز کشور در افق 10 ساله پیش رو دانست.
علاوه بر این، برقراری یک کریدور نوآوری و فناوری بین افراد، گروه ها و سازمان های رسمی و غیر رسمی وابسته به دانشگاه با هدف استقرار کسب و کارهای نوپای دانش بنیان علم و صنعت و استقرار مدرسه کسب و کار نوپای دانش بنیان- به عنوان یک زیرساخت حمایتی از نهادهای کارآفرینی در برج نوآوری و فناوری کیش- از جمله موارد مورد تاکید طرفین برای تسهیل و توازن رابطه بین تحصیل و اشتغال دانش آموختگان دانشگاهی بود.
در این بازدید دکتر سیدین (معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه)، دکتر صدر (مشاور عالی رییس و مدیر کل حوزه ریاست)، دکتر باقری (رییس پردیس بین الملل دانشگاه) و دکتر خان میرزا (مدیر دفتر توسعه فناوری، تجاری سازی و کارآفرینی)، ریاست دانشگاه را همراهی می کردند.
لازم به ذکر است با توجه به اهمیت و ضرورت موضوعات تفاهم نامه، پس از امضای تفاهم نامه، دکتر مظفری به دعوت رسمی ریاست دانشگاه و در راستای پیگیری اجرایی نمودن تفاهم نامه، روز شنبه 20/7/98 بازدیدی از زیرساخت ها و ظرفیت های نرم افزاری و سرمایه های فکری دانشگاه علم و صنعت خواهد داشت.
بنا بر گفته مدیر عامل سازمان منطقه آزاد تجاری و اقتصادی کیش، در حال حاضر 40  شرکت دانش بنیان در مرکز نو آوری کیش، استقرار دارند.
 

دفعات مشاهده: 1845 بار   |   دفعات چاپ: 345 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4665