امضای تفاهم نامه همکاری مشترک میان دانشگاه علم و صنعت ایران و پژوهشگاه هوافضا
تفاهم نامه همکاری مشترک میان دانشگاه علم و صنعت ایران و پژوهشگاه هوافضا چهارشنبه 30 بهمن ماه به امضای دکتر ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران و دکتر امی رئیس پژوهشگاه هوافضا رسید.
نشست امضای این تفاهم نامه در محل پژوهشگاه هوافضا و با حضور آقایان دکتر ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران، دکتر صدر مشاور عالی رییس و مدیر کل حوزه ریاست، دکتر محمدی معاون پژوهشی، دکتر خان میرزا مدیر کل فناوری و توسعه تجاری، دکتر صدیقی مدیر کل تحصیلات تکمیلی، دکتر حسینعلی پور عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران و نیز دکتر امی رئیس پژوهشگاه هوافضا، دکتر ابراهیمی معاون پژوهشی، دکتر عالمی معاون اجرائی، دکتر صدر و دکتر طیبی از مدیران پژوهشگاه هوافضا برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر امی رئیس پژوهشگاه هوافضا، توانمندی های دانشگاه علم و صنعت ایران را در زمینه پرتاب ماهواره و دیگر فعالیت های حوزه هوافضا تحسین کرد و افزود: ما با دانشگاه های دیگری نیز تفاهم نامه همکاری امضا کرده ایم و به طور قطع امضای این تفاهم نامه جدید با دانشگاه علم وصنعت ایران برکات زیادی را برای کشور به همراه خواهد آورد.
وی سپس با مرور سابقه تلاش های دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور در زمینه ساخت ماهواره گفت: اگر همکاری های دوجانبه و چندجانبه در این زمینه افزایش یابد، ارتقای فناوری فضایی کشور سریع تر رخ خواهد داد.
رئیس پژوهشگاه هوافضا در پایان خواستار توجه بیشتر به مقوله استانداردسازی تجهیزات فضایی، ضرورت مقابله با پدیده جنگ الکترونیک و تلاش برای ارتقای گام به گام و غیرشتاب زده فناوری های فضایی در کشور شد و افزود: حل همه این چالش ها و جلوگیری از وقوع سوانح هوایی و فضایی در کشور با نقش آفرینی دانشگاه ها ممکن است.
در ادامه دکتر ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران از جدیت این دانشگاه برای ارتقای تعاملات با پژوهشگاه های برتر کشور طی دو سال اخیر خبر داد و افزود: از این طریق می توان برای اجرای طرح های تحقیقاتی مشترک، همتایابی دوجانبه همکاران هیات علمی، اجرای طرح های مشترک کاربردی و فعال تر کردن دانشجویان دکترا برنامه ریزی کرد.
دکتر ذاکری تصریح کرد: با توجه به ظرفیت و پتانسیل بالای پژوهشگاه هوافضا هم افزایی ها و تبادل دانش و اطلاعات منجر به تعریف و اجرای پروژه های ارزشمندی خواهد شد. همچنین با توجه به فعال شدن خوشه های تحقیقاتی خاص در دانشگاه علم و صنعت ایران به درخواست ریاست جمهوری می توان از طریق چنین همکاری هایی برای کمک به دولت نیز اقدام کرد.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران در پایان با اشاره به راه اندازی رشته های جدید مهندسی هوا- فضا و مهندسی فناوری در این دانشگاه و سرانه بالای انتشار مقالات ISI توسط اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، اظهار امیدواری کرد امضای این تفاهم نامه و همکاری های ناشی از آن به بهبود جایگاه هر دو طرف در نظام های رتبه بندی جهانی منجر شود.
بحث و تبادل نظر حاضران در این نشست و نیز امضای تفاهم نامه مشترک میان دانشگاه علم و صنعت ایران و پژوهشگاه هوافضا پایان بخش این مراسم بود.
آلبوم تصاویر
Sapp.ir/iust_iran
|