معرفی معاونت::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

سایت دفتر قرآنی

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

آرشیو مطالب

ملاقات های عمومی معاونت

جشن دانش آموختگان
:: برگزاری مراسم لیالی قدر در مسجد الشهداء دانشگاه، ویژه اساتید و کارکنان ::
 | تاریخ ارسال: 1399/2/23 |
برگزاری مراسم لیالی قدر در مسجد الشهداء دانشگاه ویژه اساتید و کارکنان

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما دانشگاهیان عزیز
امسال نیز چون سال های گذشته، مراسم لیالی قدر در مسجد الشهداء دانشگاه علم و صنعت ایران از ساعت ۲۴ تا ۲ بامداد با حضور اساتید و کارکنان برگزار می گردد. برای حضور در مراسم  از اساتید و کارکنان محترم در خواست می گردد ترجیحا از درب جنوبی دانشگاه ( درب شماره ۳) مراجعه فرمایند.
در خصوص برگزاری مراسم لیلی قدر، بنابر بخشنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رعایت نکات ذیل الزامی می باشد.

۱. اولویت برگزاری مراسم در فضای باز و مسجد با رعایت فاصله حداقل یک متر و نیم می‌باشد.
۲. در صورت حضور در داخل شبستان مساجد با ۲۵ درصد ظرفیت به حالت صف نماز و رعایت فاصله حداقل یک متر و نیم می‌تواند انجام شود.
۳. حضور بیماران خاص و بیماری‌های زمینه‌ای با ریسک بالا و همچنین کودکان و سالمندان در مراسم صورت نپذیرد.
۴. از هر گونه پذیرایی و توزیع نذورات جدا خودداری می شودتوصیه می شود در صورت تمایل، مواد خوراکی . و نوشیدنی برای هر فرد را به طور شخصی به همراه داشته باشید.
۵. حضور کلیه افراد در محل برگزاری مراسم باید با ماسک و دستکش باشد.
۶. افراد شرکت کننده لازم است سجاده، مهر، قرآن و مفاتیح و چادر نماز شخصی (مخصوص بانوان) خود را همراه بیاورند.

زمان : ۲۳، ۲۵ و ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، از ساعت ۲۴ الی ۲ بامداد
سخنران: حجت الاسلام افشاری
مداح: حاج سید محمود علوی
مکان: مسجد الشهدای دانشگاه علم و صنعت ایران