[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور و کاتالوگ ها::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۰۷

خبرنامه شماره ۴۰۶

خبرنامه شماره ۴۰۵

خبرنامه شماره ۴۰۴

خبرنامه شماره ۴۰۳

خبرنامه شماره ۴۰۲

خبرنامه شماره ۴۰۱

خبرنامه شماره ۴۰۰

خبرنامه شماره ۳۹۹

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

خبرنامه شماره ۳۹۶

خبرنامه شماره ۳۹۵

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: دکتر ارجمندی در نشست معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها با حضور وزیر علوم: ما ملتی هستیم که تهدیدها را به فرصت تبدیل کرده ایم ::
 | تاریخ ارسال: 1399/3/7 | 
دکتر ارجمندی در نشست معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها: : ما ملتی هستیم که تهدیدها را به فرصت تبدیل کرده ایم


 نشست مجازی معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور با حضور دکتر منصور غلامی (وزیر علوم، تحقیقات و فناوری)، دکتر غلامرضا غفاری (معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت) و جمعی از معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های سراسر کشور با موضوع «دانشگاه اجتماعی؛ مسائل امروز، افق فردا» عصر سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت، در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم برگزار شد. در این نشست دکتر ارجمندی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران به صورت حضوری سخنرانی داشت و اظهارات وی به صورت ویدئو کنفرانس و مجازی برای دیگر دانشگاه‌ها نیز پخش گردید. وی در سخنان خود با اشاره به شیوع ویروس کرونا و شرایط ناشی از شیوع این ویروس گفت: ویروس کرونا همه جامعه و مراکز آموزشی را مجازی نمود که بی شک آثار مثبتی داشته و ظرفیت های خوبی برای ما ایجاد نمود. تهدیدهای این فضای جدید، بیش از فرصت های آن است. فرصت ها سریعاً جای خود را باز خواهند کرد،
 
اما شناسایی و درمان تهدیدها و تبدیل آن ها به فرصت است که برگ برنده را نصیب ما خواهد کرد. دکتر ارجمندی ضمن بیان اینکه بسیاری به اشتباه تصور می کردند فعالیت های فرهنگی و اجتماعی به ویژه در دانشگاه ها تا رفع مشکل شیوع ویروس متوقف می شود افزود: رهبر عزیزمان علی رغم وضعیت کرونا سال را "جهش تولید" اعلام کردند. بی شک نظر ایشان به فرهنگ و تولیدات فرهنگی و یک جهش فرهنگی قابل توجه در کشور در کنار جهش تولید صنعتی بوده است. ما ملتی هستیم که تهدیدها را به فرصت تبدیل کرده ایم و در این هماورد کنونی ظرفیت های عظیم فرهنگی و اجتماعی ایجاد نمودیم. وی با اشاره به دیدار رمضانی مقام معظم رهبری با دانشجویان گفت: ایشان از سه زاویه کلی به وضعیت فعلی نگاه کردند.
۱.جمهوری اسلامی ایران یک طرف مبارزه وسیع و عظیم علیه مستکبرین در سطح جهانی است و می توان گفت ایران نماینده مستضعفین دنیا است.
۲. ظرفیت بالای کشور برای مقابله با جبهه دشمنان بشریت و ارزش های الهی و انسانی و نیز وجود مجموعه عظیم جوانان و دانشجویان پایبند به مبانی دینی، اخلاقی و انسانی در مقابل هجمه فرهنگی و اجتماعی و علمی دشمن
۳. ضرورت نهادینه شدن احساس قدرت و عزت، نجابت و فرهنگ دینی و ملی در کشور که وظیفه ما دانشگاهیان توجه خاص به این سه محور و تولید برنامه و راهکار است.

دانشگاه تعطیل نیست 
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران ادامه داد: دانشگاه علم و صنعت ایران از زمان شیوع ویروس کرونا با برنامه و هماهنگی لازم و با همراهی جنبش دانشجویی، استادان و کارکنان اقداماتی انجام داده است که به فضل خداوند متعال بعضی از آنها کم نظیر و حتی بی نظیر بوده است. این دانشگاه از ابتدای شیوع کرونا «دانشگاه تعطیل نیست» را شعار خود قرار داد و مهمترین اقدامات آن عبارت بوده اند از:
۱- ایجاد چندین خط مشاوره تلفنی رایگان در زمینه های مختلف شامل مشاوره های بالینی، خانواده و تحصیلی با کادر مجرب مشاوران در جهت راهنمایی و توصیه های لازم برای کارکنان، استادان و ایجاد امید به دانشجویان با هدف مبارزه با ویروس کرونا و کاهش استرس و نگرانی و آلام ناشی از این ویروس و دیگر مشکلات.
۲- طراحی و برگزاری ده ها وبینار و سمینار مجازی با موضوعات فرهنگی، امید آفرینی، معرفت افزایی و برنامه ریزی برای آینده بهتر برای خانواده بزرگ دانشگاه علم و صنعت ایران شامل اساتید، دانشجویان، کارمندان و خانواده های آنان با دعوت از مطرح ترین سخنرانان و صاحب نظران در کشور در حوزه های مختلف که گاهی این وبینارها ده ها هزار نفر شنونده داشته اند
. برخی از این وبینارها با رویکرد آماده سازی روحی و روانی دانشجویان برای برنامه ریزی تحصیلی موفق در نیم سال جاری و آمادگی امتحانات پایان نیم سال جاری طراحی گشته و در حال اجراست.
۳- تشکیل و ساماندهی جنبش بزرگ دانشجویی با نام "جنبش فردای بهتر" و تولید بیش از
۸۰ کلیپ و محتوای الکترونیکی در زمینه های فرهنگی و اجتماعی، اعتقادی و امید آفرینی و چگونگی مدیریت شرایط شیوع کرونا. این کلیپ ها در فضای مجازی شامل کانال ها و گروه های دانشگاه، اینستاگرام، آپارات و چندین کانال عمومی جامعه بارگذاری شد و میانگین بینندگان این محصولات در شبکه های مختلف تا ۲۰ هزار نفر بوده است.
۴- ایجاد یک شبکه بزرگ جهادی به نام جنبش جهادی ایثارگران (قرارگاه عمار) با اقداماتی چون : الف - تشکیل اکیپ های جهادی با حضور بیش از
۱۸۰ نفر از دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه و ضد عفونی کردن دانشگاه و خیابان های اطراف دانشگاه و مناطقی از شهر تهران به مدت ۳۰ شب در گروه های ۱۰ تا ۱۶ نفره ب- تهیه و توزیع ده ها هزار ماسک ضد عفونی شده با کمک جنبش های جهادی دانشجویی، اساتید و کارکنان و حمایت خیرین و توزیع بین نیازمندان تهران و دیگر شهرستان ها در راستای همراهی و همدلی با مردم. ج- تهیه و توزیع بیش از ۱۰،۰۰۰ بسته ضدعفونی کننده دست از تولیدات دانشگاه بین نیازمندان و مناطق آسیب پذیر که این کار جهادی ادامه دارد.
۵- ایجاد خط تولید مواد ضدعفونی در دانشگاه در قالب یک حرکت جهادی و انتقال بخش زیادی از محصولات آن به گروه های جهادی دانشگاه و دیگر نقاط کشور که این حرکت جهادی ادامه دارد.
۶- پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون رزمایش مواسات و کمک های مومنانه در شرایط ابتلای هموطنان به ویروس کرونا و آثار مخرب آن بر معیشت مردم، اقدامات زیر در این بخش انجام شد:
الف- تهیه و توزیع بیش از
۱،۷۰۰ بسته ارزاق و پخش بین مردم نیازمند، کارگران فصلی و فاقدان شغل.
ب- چند منطقه محروم در اطراف شهرهای پیشوا و ورامین که دارای معضلات فراوان اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی می باشد شناسایی شد و برای رفع معضلات آنها نیز برنامه ریزی قابل توجهی شده است.
ج- جمع آوری ده ها میلیون تومان کمک های مالی از سوی آحاد مردم، استادان، کارکنان و تهیه
۴۰۰ بسته افطاری و کیک خانگی به مناسبت تولد امام حسن مجتبی (ع) و توزیع در بین خانواده های نیازمند توسط دانشجویان جهادی دانشگاه.
۷- حمایت از تشکل ها و کانون های دانشجویی در قالب فعالیت های جهادی و انسان دوستانه.
۸- حمایت از فعالیت های چشمگیر دانشجویی در قالب های مختلف فرهنگی، اجتماعی و آموزشی که می توان صدها برنامه کتاب خوانی، تولید کلیپ های متنوع با مضامین داستانی، طنز، معرفت افزایی، اعتقادی، آموزشی و جشنواره "جهش تولید" و ادبی و هنری را نام برد.
۹- راه اندازی پویش امت واحده توسط جنبش جهاد عظیم دانشجویی جهت تهیه ارزاق و بسته ضد عفونی که تا به امروز
۸ هزار بسته در حال آماده شدن برای ارسال به مردم غزه فلسطین و یمن می باشد.

 
دفعات مشاهده: 1580 بار   |   دفعات چاپ: 300 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4665