درباره معاونت ::
سازمان های بین المللی::
امکانات و فرصت ها::
اخبار ::
کارگروه ملی همکاری با آلمان::
روز علم ایران و آلمان ::
اخذ روادید مهمانان خارجی::
کاتالوگ انگلیسی دانشگاه

دوره های آموزشی ICTP

دوره های آموزشی

مرکز فیزیک نظری پروفسور عبدالسلام

تبادل دانشجو (IAESTE)

:: رشد چشمگیر دانشگاه علم و صنعت ایران در رتبه بندی تایمز در بین صد دانشگاه برتر آسیا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۳/۱۹ |

بر اساس اعلام پایگاه رتبه ‌بندی تایمز در مورد دانشگاه‌های برتر آسیا در سال ۲۰۲۰ میلادی،  ۵ دانشگاه از کشورمان در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه علم و صنعت ایران در بین این دانشگاه‌ها قرار دارد.
جایگاه دانشگاه علم و صنعت ایران در این رتبه بندی از رتبه ۱۰۷ در سال ۲۰۱۹ به رتبه ۸۷ رسیده است که با این ارتقای ۲۰ پله‌ای، بیشترین ارتقای رتبه در بین ۵ دانشگاه برتر ایران در این فهرست به شمار می رود. این در حالیست که تعداد کل دانشگاه‌های آسیایی دارای رتبه نیز از ۴۱۷ در سال ۲۰۱۹ به ۴۸۹ در سال ۲۰۲۰ میلادی افزایش یافته است.
پس از دانشگاه علم و صنعت ایران در بین دانشگاه‌های صنعتی کشور، دانشگاه صنعتی شریف با ارتقا ۹ پله‌ای (از ۸۶ به ۷۵) دارای بیشترین رشد می ‌باشد.
شایان ذکر است که پایگاه رتبه‌بندی تایمز، یکی از معتبرترین پایگاه های رتبه ‌بندی در سطح بین ‌المللی است که رتبه ‌بندی دانشگاه ‌های آسیا را از ۲۰۱۳ به صورت سالیانه اعلام می‌نماید.
معاونت بین الملل دانشگاه، این موفقیت بزرگ را به عموم دانشگاهیان علم و صنعت ایران تبریک می‌گوید.

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4122