اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: فراخوان مقاله اولین کنفرانس پیشرفت های اخیر و روندهای آینده در صنعت خودرو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۴/۸ |
فراخوان مقاله اولین کنفرانس پیشرفت های اخیر و روندهای آینده در صنعت خودرو

اولین کنفرانس پیشرفت های اخیر و روندهای آینده در صنعت خودرو (AIRAFT ۲۰۲۰)، روزهای ۲۹ و ۳۰ مهرماه ۱۳۹۹ توسط دانشگاه علم و صنعت ایران و با حمایت ارکان اصلی صنعت خودرو و قطعه سازی کشور و همراهی دانشگاه های برتر ایران برگزار می شود.
این کنفرانس، در تمامی زمینه های علمی و مهندسی مرتبط با صنعت خودرو در کل زنجیره آن- از سطح سیاست گذاری تا سطوح عملیاتی (شامل علوم انسانی، مهندسی و طراحی صنعتی)- مقاله علمی می پذیرد.
زمینه‌های مختلف مورد نیاز برای پیشرفت صنعت خودرو در گام دوم، در کل زنجیره ارزش افزوده (از طراحی و تولید مواد اولیه، قطعات و مجموعه‌ها تا  خودرو، فروش و کلیه خدمات مورد نیاز مشتری و صنعت) در سطوح مختلف کلان و خرد (صنعتی، ملی و بین‌المللی) در این کنفرانس در دو شاخه اصلی زیر مورد بررسی قرار خواهد گرفت:
   الف) سیاست گذاری علم، فناوری و نوآوری
  • سیاست گذاری های کلان و صنعتی
  • تنظیم گری بازار
  • روش ‌های تامین مالی و جذب سرمایه
  • اکوسیستم نوآوری و مدیریت بنگاه های دانش بنیان و استارت آپ ‌ها
  • آینده پژوهی و سناریوپردازی
  • شبکه تامین تجهیزات و قطعات و ساختارهای آن
  • شبکه توزیع و خدمات و ساختارهای آن
ب) علوم مهندسی و فناوری های نوین
  • فناوری ‌های نوین در سطح خودرو و مجموعه ها (قوای محرکه نوین و مصرف انرژی و محیط زیست، کنترل و هوشمندسازی، ایمنی و...)
  • فناوری‌ های نوین طراحی(روش های طراحی چابک و مدولار، VR، PLM و...)
  • فناوری ‌های نوین در مواد و قطعات (سبک‌ سازی، مواد هوشمند، قابلیت اطمینان، عمر و کیفیت و...)
  • فناوری ‌های نوین در کاربری خودرو (خودران ها، ارتباطات، خودروهای مرتبط و...)
  • فناوری ‌های نوین تولید و Industry ۴.۰
  • فناوری‌ های نوین در کسب و کارهای مرتبط (داده‌ های بزرگ، خودروهای مشارکتی، خدمات افزوده، فروش زمانی خودرو و...
آخرین مهلت ارسال مقالات کامل، ۳۰ مردادماه ۹۹ در نظر گرفته شده است.
برترین مقالات در همه گروه های تخصصی، با نظر کمیته های علمی در مجلات معتبر داخلی دارای نمایه ISC چاپ خواهد شد. همچنین جوایزی برای برترین آثار علمی و صنعتی ارائه شده به انتخاب کمیته علمی کنفرانس و از طریق صاحبان صنعت به دارندگان مقالات برتر اهدا خواهد شد.
محققان، صنعتگران، متخصصان و مبتکران علاقه مند، برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنفرانس به آدرس الکترونیکی  airaft.iust.ac.ir  مراجعه و یا با ایمیل  airaft۲۰۲۰iust.ac.ir  تماس حاصل فرمایند.

دفعات مشاهده: 529 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4122