اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: برگزاری دومین جلسه تبادل نظر در خصوص نحوه مشارکت دانشگاه در توسعه سواحل مکران ::
 | تاریخ ارسال: 1399/5/1 |
برگزاری دومین جلسه تبادل نظر در خصوص نحوه مشارکت دانشگاه در توسعه سواحل مکران

روز یکشنبه ۲۹ تیرماه ۱۳۹۹، دانشگاه علم و صنعت ایران میزبان دکتر عـادل مزاری (مشاور استاندار و دبیر ستاد توسعه سواحل مکران استان سیستان و بلوچستان) بود.
این جلسه که با برنامه ریزی و هماهنگی دفتر واحد چابهار دانشگاه و همراهی دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری برگزار گردید با استقبال ۲۰ نفر از اساتید علاقه مند دانشکده های مختلف دانشگاه مواجه و حدود سه ساعت به طول انجامید. اساتید حاضر در جلسه حول سه محور  فرصت مطالعاتی صنعتی، محصولات دانش بنیان دانشگاه در حوزه سواحل و  برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت به ارایه بخشی از توانمندی های دانشگاه پرداختند.
در این جلسه، موارد زیر مورد توافق قرار گرفت و تصویب شد:
۱- برنامه ریزی برای اعزام شش عضو هیات علمی برای فرصت مطالعاتی صنعتی در تابستان امسال به چابهار
۲- ارایه و معرفی ۲۰ فرصت همکاری تحقیقاتی با ستاد توسعه سواحل مکران
۳- برنامه‌ ریزی برگزاری دوره های آموزشی تخصصی کوتاه مدت منجر به گواهی از طرف دانشکده های مهندسی پیشرفت و صنایع در تابستان امسال
گفتنی است در اولین جلسه که ۱۰ تیرماه در دفتر معاون پژوهشی دانشگاه برگزار شد، با تاکید بر رسالت اجتماعی دانشگاه در توسعه سواحل مکران مقرر شد در کمتر از یک ماه، جلسه دوم با حضور اساتید برنامه‌ریزی شود که این مهم اتفاق افتاد.

دفعات مشاهده: 969 بار   |   دفعات چاپ: 113 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4212