اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

حدیث هفته
امام صادق علیه السلام می فرمایند:
تواضعوا لمن تعلمونه العلم وتواضعوالمن طلبتم منه العلم
در برابر کسی که به او دانش می آموزید (شاگرد) و کسی که از او دانش می جویید (معلم) فروتن باشید .
آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: با حضور سردار نوعی اقدم، مراسم تجلیل از رزمندگان و ایثارگران دفاع مقدس در دانشگاه برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/7/6 |

همزمان با هفته دفاع مقدس، مراسم تجلیل از رزمندگان و ایثارگران، با حضور سردار رحیم نوعی اقدم (از همرزمان شهید باکری و فرماندهان دفاع مقدس)، خانواده شهدا، هیات رییسه و جمعی از دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه، ۶ مهر ۱۳۹۹ به صورت مجازی و حضوری در آمفی تئاتر شهید بهرامی دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم ضمن گرامیداشت مجاهدت های شهدا و جانبازان هشت سال دفاع مقدس، اجرای برنامه های فرهنگی و سخنرانی، از پدر و مادر دانشجوی شهید دانشگاه (شهید زندی)، دکتر مریم تاج آبادی (فرزند شهید و عضو هیات علمی دانشگاه)، فرحناز ایرانمدار (فرزند شهید و کارمند دانشگاه)، دکتر سید مسعود نصرآزادانی (جانباز و عضو هیات علمی دانشگاه)، رضا چنگیزی خواه (جانباز و کارمند دانشگاه)، دکتر محمدتقی صادقی (جانباز و عضو هیات علمی دانشگاه) و سعید سلیمی (ایثارگر و کارمند دانشگاه) تجلیل به عمل آمد.

در ابتدای آیین تجلیل از رزمندگان و ایثارگران دفاع مقدس، دکتر ارجمندی (معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه)، به حضار و شرکت کنندگان در مراسم، خیر مقدم گفت. وی در سخنانی بر ضرورت تبیین و نشر فرهنگ جهاد و شهادت، تاکید و گفت: اولین کسی که یاد شهدا و ایثارگران و مجاهدان راه خدا را گرامی داشته، خود خداوند است و در آیات متعددی از کلام وحی، خداوند به این موضوع اشاره کرده است. وی افزود: شهید، علاوه بر جایگاه معنوی، دارای منزلت اجتماعی نیز هست که باعث گسترش فرهنگ ایثار می شود و ما باید با برگزاری اینگونه مراسم و به هر نحو، روح ایثار و از خودگذشتگی را در خون خود و نسل های آینده، جاری و ساری کنیم. نبرد حق و باطل در همیشه تاریخ جاری خواهد بود و خط کشی بشر در این دوره، کربلاست همچنانکه سردار شهید سلیمانی گفت ما ملت امام حسین ایم.

دکتر ارجمندی (معاون فرهنگی و اجتماعی)

پس از آن دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدای انقلاب، شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم، مدافعان سلامت و امام شهدا، از همکاران حوزه معاونت فرهنگی برای برگزاری این مراسم تشکر کرد. وی با ذکر خاطره ای از آیت الله ملکوتی که گفته بودند تکرار نماز، موجب افزایش ضریب ایمنی انسان است؛ گفت: این موضوع را می توان تعمیم داد و گفت همواره باید دفاع مقدس و یاد مجاهدان و شهیدان راه اسلام را گرامیداشت.
رییس دانشگاه افزود: چهل سال قبل و در دو سالگی انقلاب، جنگ به کشور ما تحمیل شد. مردم ما با چنگ و دندان در کنار نظام قرار گرفتند و با دست خالی از انقلاب خود دفاع کردند. بازگو کردن این دلاوریها و اتفاقات جنگ، باعث تداوم و قوت نظام ما شده و شاهد صدور بیانیه گام دوم انقلاب از سوی مقام معظم رهبری بوده ایم. وی ابراز امیدواری کرد با تکیه به تجارب گذشته، جوانان این مرز و بوم، راه انقلاب و مسیر ترسیم شده در بیانیه گام دوم را ادامه دهند.

دکتر ذاکری (رئیس دانشگاه)

در ادامه مراسم، حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی نژاد (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)، سخنرانی کرد. وی دفاع مقدس را یک سرمایه پر ارزش توصیف کرد که همه ما باید از آن بهره مند شویم و گفت: امروز اگر بعد از گذشت چهل سال از انقلاب، در کنار همه موفقیت های بزرگی که کسب کرده ایم، مشکلاتی در کشور داریم، هیچ راهی برای برون رفت از مشکلات جز الهام گرفتن از سرمایه دفاع مقدس نداریم. وی تاکید کرد: اگر امروز مشکلات اقتصادی، مشکلات بی دردی، اهمال کاری و مشکلات غربزدگی داریم، برای این است که از شهدا فاصله گرفته ایم و مثل باکری ها و همت ها و زین الدین ها و ابراهیم هادی ها فکر و عمل نمی کنیم.

حاج آقا ابراهیمی نژاد (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)

سپس سردار نوعی اقدم (از همرزمان شهید باکری و فرماندهان دفاع مقدس)، با موضوع «نگاهی دیگر به ادبیات دفاع مقدس و تاثیر آن بر زندگی فردی و مدیریتی کشور» سخنان زیبایی ایراد کرد. وی تصریح کرد: اگر بخواهیم هشت سال دفاع مقدس را با پرچم «هیهات من الذله» اش به نسل آینده تحویل دهیم، باید به ادبیات آن بپردازیم همچنانکه عاشورا نیز به ادبیات آن زنده است.
سردار نوعی اقدم گفت: آنچه دفاع مقدس ما را از جنگ های دیگر نظیر جنگ جهانی اول و دوم متمایز می کند و به معناوی واقعی، گنج است، ادبیات جنگ است و تنها توصیف ادبیات جنگ، کافی نیست بلکه باید این توصیف را در دانشگاهها و مراکز تعلیم و تربیت، به دانش روز تبدیل و به نسل آینده تعلیم داد. وی سپس «توکل به خدا»، «توسل به ائمه»، «اخلاص»، «وحدت» و «توجه به بیت المال» را پنج عنصر مهم ادبیات دفاع مقدس برشمرد و به بیان خاطراتی از جبهه و جنگ در تبیین این عناصر پرداخت.

این جانباز و فرمانده قرارگاه حضرت زینب، تاکید کرد: در جایی مانند دانشگاه علم و صنعت ایران، باید خدا را در لا به لای فرمول های ریاضی و فیزیک و شیمی و همه علوم به جوانان تعلیم داد. ما با خدا پیروز شدیم و خدا ما را پیروز کرد. وی افزود: یکی از مشکلات ما این است که کبر و حسد و حرص و مقام و مال دنیا، اسیرمان کرده و خدا را فراموش کرده ایم در حالی که توکل و توسل ما را قدرتمند می کند.
سردار نوعی اقدم با اشاره به عنصر وحدت در ادبیات دفاع مقدس نیز گفت: استراتژی ترین نیاز امروز ما برای نجات مملکت مان، وحدت است و همه نیروهای ارزشی باید به نقطه اتحاد برسند. در جنگ نیز ما با هم بودیم که پیروز شدیم.
اجرای سرود توسط فرزند شهید عباس نیک فرجام و نیز گروه سرود نسیم رحمت، دیگر بخش های این مراسم بود.

ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام و حضور در مقبره الشهدای دانشگاه، نثار گل و فاتحه به شهدا و اقامه نماز جماعت در مسجدالشهدای دانشگاه، حسن ختام مراسم تجلیل از رزمندگان و ایثارگران دفاع مقدس در دانشگاه بود.

دفعات مشاهده: 579 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4227