اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

حدیث هفته
امام صادق علیه السلام می فرمایند:
تواضعوا لمن تعلمونه العلم وتواضعوالمن طلبتم منه العلم
در برابر کسی که به او دانش می آموزید (شاگرد) و کسی که از او دانش می جویید (معلم) فروتن باشید .
آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: بهبود جایگاه دانشگاه علم و صنعت ایران در طرح ارتقای ۵ دانشگاه کشور به تراز بین المللی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/20 |
بهبود جایگاه دانشگاه علم و صنعت ایران در طرح "ارتقای ۵ دانشگاه کشور به تراز بین المللی"

دانشگاه علم و صنعت ایران، در بین مراکز دانشگاهی منتخب پروژه ملی اقتصاد مقاومتی «ارتقای پنج دانشگاه و پنج واحد پژوهشی برتر کشور به تراز بین المللی» با یک رتبه افزایش، جایگاه سوم را کسب نمود.
بر اساس نتایج حاصل از ارزیابی عملکرد سال ۱۳۹۸ دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور که توسط معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام و اخیرا به دانشگاه ها اعلام شده است، دانشگاه علم و صنعت ایران، از رتبه چهارم در بین دانشگاه های برتر کشور در سال گذشته، به رتبه سوم در بین دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور ارتقاء پیدا نمود.
این ارزشیابی بر اساس ارزیابی عملکرد در حوزه های آموزش، پژوهش و پشتیبانی بوده است.
یادآور می شود در بخش پشتیبانی، امتیاز دانشگاه علم و صنعت ایران بالاترین امتیاز دانشگاه ها بوده است.
طرح "ارتقای پنج دانشگاه و پنج پژوهشگاه برتر کشور به تراز بین المللی"، به‌عنوان یک طرح ده ساله، از شهریور ماه سال ۱۳۹۶ و با ابلاغ معاون اول رئیس جمهور در قالب یکی از بخش‌های پروژه ملی اقتصاد مقاومتی در دستور کار معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفته است که هدف نهایی آن حمایت ویژه از ۵ دانشگاه منتخب و قرارگرفتن آن‌ها در جمع ۲۰۰ دانشگاه برتر دنیا است.
معاونت آموزشی وزارت علوم در اعلام امتیازات عملکرد سال ۱۳۹۸، اسامی ۱۷ دانشگاه و ۱۲ پژوهشگاه را به عنوان مراکز منتخب پروژه ملی اقتصاد مقاومتی «ارتقای پنج دانشگاه و پنج واحد پژوهشی برتر کشور به تراز بین المللی» اعلام کرده است که در بین آنان، دانشگاه علم و صنعت ایران، در سال جاری با یک پله افزایش، رتبه سوم دانشگاه برتر کشور را کسب نموده است.
دفعات مشاهده: 708 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4241