درباره معاونت ::
سازمان های بین المللی::
امکانات و فرصت ها::
اخبار ::
کارگروه ملی همکاری با آلمان::
روز علم ایران و آلمان ::
اخذ روادید مهمانان خارجی::
کاتالوگ انگلیسی دانشگاه

دوره های آموزشی ICTP

دوره های آموزشی

مرکز فیزیک نظری پروفسور عبدالسلام

تبادل دانشجو (IAESTE)

:: انعقاد قرارداد پروژه تحقیقاتی بین المللی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران ::
 | تاریخ ارسال: 1399/8/28 |
        انعقاد قرارداد پروژه تحقیقاتی بین المللی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران

دکتر علی توکلی کاشانی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه)، موفق به انعقاد قرارداد پروژه تحقیقاتی بین ‌المللی شد
.
این پروژه تحقیقاتی با عنوان «اجرای پروژه مدیریت سرعت در کریدورهای منتخب کشور ایران بعنوان پایلوت منطقه شرق مدیترانه» با همکاری سازمان بهداشت جهانی و دبیرخانه کمیسیون ایمنی راه­های کشور منعقد شده است.
گفتنی است در این طرح که با حمایت مالی دفتر منطقه­ای سازمان بهداشت جهانی، از بهار سال ۱۳۹۹ آغاز شده است، برای منطقه EMRO، کشور ایران بصورت پایلوت انتخاب شده و در سه استان، پروژه مدیریت سرعت بصورت عملیاتی، اجرا خواهد شد.
این پروژه نقش به سزایی در ارتقای جایگاه بین المللی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه خواهد داشت.
جامعه دانشگاهیان علم و صنعت ایران کسب این توفیق علمی را به دکتر علی توکلی کاشانی تبریک گفته، توفیقات روز افزون علمی و پژوهشی وی را آرزو دارد.

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4241