فرآیندهای کاری::
تماس با ما::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

:: بازدید رئیس امور آموزش عالی، تحقیقات و فناوری سازمان برنامه و بودجه کشور از دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/8 |

بازدید رئیس امور آموزش عالی، تحقیقات و فناوری سازمان برنامه و بودجه کشور
از دانشگاه علم و صنعت ایران

دکتر میرزا بزرگ رئیس امور آموزش عالی، تحقیقات و فناوری سازمان برنامه و بودجه کشور و هیات همراه، روز یکشنبه ۷ دی ماه ۱۳۹۹، با حضور در دانشگاه علم و صنعت ایران، با رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه علم و صنعت ایران دیدار و گفتگو نمودند.

همچنین دکتر میرزا بزرگ و هیات همراه به همراهی هیات رئیسه دانشگاه، از دو مرکز مهندسی پزشکی فناوری عصبی و مرکز تحقیقات ماهواره دانشگاه علم و صنعت ایران و دو مجموعه در حال ساخت خوابگاه دختران و برج پژوهش بازدید نمودند
دفعات مشاهده: 934 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4247