معرفی معاونت::
آلبوم تصاویر::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

دفتر ترویج قرآن و عترت(ع)

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

کرسی آزاد اندیشی

آرشیو مطالب

کارگروه امور بانوان

ملاقات های عمومی معاونت

جشن دانش آموختگان
:: برگزاری کارگروه فرهنگی و اجتماعی بانوان با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: 1399/10/23 |
برگزاری کارگروه فرهنگی و اجتماعی بانوان
با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه
کارگروه فرهنگی و اجتماعی بانوان با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، جناب آقای دکتر ارجمندی در روز سه شنبه ۹۹/۱۰/۲۳ برگزار گردید.
این کارگروه با هدف ارتقاء شاخص های فرهنگی و اجتماعی در محیط دانشگاه و در حوزه بانوان (اساتید، کارکنان و دانشجویان) شروع به فعالیت نموده است.
رویکرد این گروه استفاده از ظرفیت بانوان اساتید جهت برنامه ریزی و پیش برد اهداف فوق می باشد.

مقرّر شد که هر ماه یک جلسه با حضور عضای کارگروه و معاون فرهنگی و اجتماعی برگزار گردد.
دفعات مشاهده: 168 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد