[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور و کاتالوگ ها::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۰۷

خبرنامه شماره ۴۰۶

خبرنامه شماره ۴۰۵

خبرنامه شماره ۴۰۴

خبرنامه شماره ۴۰۳

خبرنامه شماره ۴۰۲

خبرنامه شماره ۴۰۱

خبرنامه شماره ۴۰۰

خبرنامه شماره ۳۹۹

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

خبرنامه شماره ۳۹۶

خبرنامه شماره ۳۹۵

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: رئیس دانشگاه از برگزیدگان جشنواره فرهنگی رویش تقدیر کرد ::
 | تاریخ ارسال: 1400/3/11 | 
رئیس دانشگاه از برگزیدگان جشنواره فرهنگی رویش تقدیر کرد

 
با حضور رییس، معاون فرهنگی و اجتماعی و مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه، مراسم تقدیر از برگزیدگان جشنواره رویش دانشگاه، دهم خردادماه ۱۴۰۰ در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد.
در پی برگزاری جشنواره فرهنگی رویش در بهمن ماه ۱۳۹۹، مراسم تقدیر از برگزیدگان این جشنواره، به صورت حضوری و مجازی، برگزار و با حضور دکتر ذاکری (رئیس دانشگاه)، دکتر ارجمندی (معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه)، دکتر اکبر زاده (مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه)، از تعدادی از برگزیدگان جشنواره تقدیر و همچنین نمایشگاه مجازی این جشنواره توسط ریاست دانشگاه، افتتاح شد.
 

در این مراسم، ابتدا دکتر ارجمندی (معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه)، ضمن خیرمقدم به حاضرین گفت: بزرگترین و بهترین هنرمند، خدای قادر و تواناست و بهترین هنرها را او رقم زده است. خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد و خوشحالیم که امروز در کنار دانشجویان عزیزی هستیم که در حوزه های هنری، فرهنگی، ادبیات و موسیقی فعال هستند.
 

دکتر ارجمندی در ادامه افزود: با این حرکت هنرمندانه‌ای که دانشجویان انجام می‌دهند، یک قدم به خدا نزدیکتر می‌شویم. وی با اشاره به شرکت تعداد بسیار دانشجویان در این جشنواره نسبت به سال‌های پیش، تاکید کرد: وظیفه ما این است که بستری را فراهم آوریم تا این عزیزان شناخته شوند و بدون مسئله و حاشیه به ثبت ایده‌ها و خلاقیت‌های خود بپردازند.
 

پس از آن دکتر اکبرزاده (مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه)، به معرفی کوتاهی از جشنواره و آثار ارسال شده پرداخت و گفت: با همکاری همه همکاران، کار رسانه‌ای و تبلیغات گسترده‌ای برای جشنواره انجام و نتایج خوبی حاصل شد. وی افزود: اکثر افرادی که مقام آورده‌اند در مقطع تحصیلات تکمیلی و کارشناسی‌ارشد هستند و کانون‌ها باید این افراد را جذب کنند تا دانشجویان در کنار هم تجربه کسب نمایند.
 

مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه در خصوص نمایشگاه مجازی رویش توضیح داد: نمایشگاهی که افتتاح خواهد شد دائمی و با اسم رویش افتتاح می‌شود ولی برای موارد دیگر هم از این نمایشگاه استفاده خواهیم کرد.
پس از آن، دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، با تشکر از زحمات دانشجویان و معاونت فرهنگی و اجتماعی که علی‌رغم شرایط کرونایی این جشنواره را به خوبی برگزار کردند، گفت: دانشجویان با آثار هنری خود شور و نشاط دانشجویی را در دانشگاه ایجاد کردند. وی تاکید کرد: فلسفه تشکیل انجمن‌ها و تشکل‌های دانشجویی در قالب‌ها و عناوین مختلف، جلب مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های گروهی و کسب مهارت‌های دیگر، علاوه بر مهارت‌های علمی و آموزشی توسط آنان است که علاوه بر کنار هم نشستن در کلاس درس، بتوانند در مباحث دیگر هنری که ارتباطی با رشته و درس آنها ندارد نیز دور هم جمع شوند و ما وظیفه خود می‌دانیم که چنین فضاهایی را برای دانشجویان ایجاد کنیم.

رییس دانشگاه افزود: فعالان دانشجویی باید بتوانند دانشجویان جدید را جذب کنند و فعالیت‌های خود را توسعه دهند و امیدواریم در رقابت سازنده با سایر دانشجویان دانشگاه‌های دیگر بتوانند افتخارآفرین باشند. وی تصریح کرد: بستر فعالیت‌های مجازی در دانشگاه برقرار است و انتظار می‌رود دانشجویان در این برنامه‌ها مشارکت بیشتری داشته باشند.
 

در ادامه این مراسم، فیلم ضبط شده ای از سخنرانی مهندس عسکری (مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) به نمایش گذاشته شد که در آن از تلاش‌های دکتر ذاکری، دکتر ارجمندی، دکتر اکبرزاده و دانشجویان شرکت کننده در جشنواره رویش تشکر کرده بود.
 

مهندس عسکری هدف و کارکرد دانشگاه را تولید انسان دانشگاهی و فرهیخته، انسان توانمند در حوزه فرهنگ، معرفت و هنر دانسته و گفته بود: همانطور که دانشگاه، قلب و مغز جامعه و حیات فرهنگ جامعه است، حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هم با توجه به ظرفیت قوای دانشجویی و تجاربی که در حوزه فرهنگی و اجتماعی وجود دارد، به گونه ای قلب تپنده دانشگاه است.

وی در سخنان خود تاکید کرده بود: دانشگاه نمی‌تواند نسبت به ظرفیت بی نهایت دانشجویی، بی تفاوت باشد و به همین دلیل دانشگاه اجتماعی یا دانشگاه سودمند، دانشگاهی است که با تکیه بر ظرفیت کنشگران خود، مسائل پیرامون خود را رصد و از طریق نهادسازی، عمل می کند. طبیعتا در یک دانشگاه اجتماعی، کنشگری از طریق زیست دانشجویی تعریف می‌شود و زیست دانشجویی یک زیست هدفمند است.
 

مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف افزوده بود: به دلیل شرایط کرونایی، جمع کثیری از فعالیت ها به صورت مجازی صورت گرفت و دانشجویان با حضور موثر و ارائه برنامه‌های فاخر، هم تولید محتوای علمی کردند و هم با امید، دانشگاه را زنده نگه داشتند.
وی تصریح کرده بود: دانشگاه محل کسب سرمایه فرهنگی تجسم یافته و نهادینه شده است و اگرچه شاید گرفتن مدرک از دانشگاه عرف شده باشد ولی تجربه نشان داده دانش آموختگانی که هدفمندی داشته و در محیط دانشگاه، در تشکل‌ها و فعالیت‌های اجتماعی مشارکت داشته اند، بیرون از دانشگاه انسان‌های موفق تری هستند که توانسته‌اند با توجه به تمرین و ممارستی که داشته‌اند به توانمندی و حیات سیاسی و فرهنگی و اجتماعی برسند.

مهندس عسکری تاکید داشت: باید از طریق فعالیت های فرهنگی، عیار فرهنگی دانشگاه را افزایش دهیم و بتوانیم شرایطی فراهم کنیم که ضریب اشتغال پذیری دانش آموختگان دانشگاه‌ها را تقویت کنیم.
در ادامه این مراسم، دکتر ذاکری (رئیس دانشگاه)، نمایشگاه مجازی دائمی جشنواره رویش را افتتاح کرد و به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی دوران کرونا، به تعداد محدودی از برگزیدگان جشنواره رویش حاضر در جلسه، لوح و جوایزی اهدا شد.

 
 
اسامی ارایه دهندگان آثار برگزیده جشنواره رویش به شرح زیر است:
در بخش صنایع دستی: محمد بلورچی (اول)؛ شیما تقیان (دوم)؛ حمید احمدآبادی (سوم)؛ نازنین گلکار (چهارم)
در بخش هنرهای تجسمی: محمد بلورچی (اول و دوم)؛ شادان مسعود (سوم)؛ احسان کریمی (چهارم)
در بخش عکاسی: مهدی اخگری (اول و چهارم)؛ مهران آذری (دوم)؛ عباس پور هدایت (سوم و پنجم)
در بخش موسیقی: بهنام شاهمرادی (اول)
در بخش فیلم نامه: مهدی میرزاوند (اول)
در بخش داستان کوتاه: مریم اکبری (اول)
در بخش شعر: فهیمه حدیدی (اول)؛ مریم اکبری (دوم)؛ مریم نفیسی راد (سوم)
در بخش فیلم کوتاه: هیات شهدای گمنام برای فیلم مستند محرم (گروه اول)؛ گروه اردوی جهادی برای مستند بچه‌های مدرسه روستای توحید (دوم)
بخش برگزیدگان کانون های فرهنگی و هنری، دینی و اجتماعی: کانون قرآن و عترت (اول)؛ کانون فرهنگ و زبان ملل (دوم)؛ کانون هلال احمر (سوم)
ایده ها و طرح های برگزیده کانونی: مکالمه با قرآن - کانون قرآن و عترت (اول)؛ شناسایی دفاتر خیریه - کانون بهار (دوم)؛ الگوسازی قرآنی براساس سیره شهدا- کانون عترت و قرآن (سوم)
جایزه مسئولیت اجتماعی: کانون بهار برای «کتاب مهر» (اول)؛ کانون هلال احمر برای «اهدای خون» (دوم)
فعالیت برگزیده ادبی و هنری: کانون تئاتر (اول)

علاقه مندان می توانند برای بازدید از نمایشگاه مجازی و دائمی جشنواره فرهنگی رویش به آدرس زیر مراجعه نمایند:
https://ve.iust.ac.ir/
دفعات مشاهده: 1309 بار   |   دفعات چاپ: 380 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4665