برگزاری نشست دفتر توسعه تعاملات همکاری های علمی و صنعتی دانشگاه با وزارت راه و شهرسازی
با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی در دانشگاه، نشست دفتر توسعه تعاملات همکاری های علمی و صنعتی دانشگاه با وزارت راه و شهرسازی، دوشنبه ۳۱خرداد درمحل سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه که با هدف معرفی توانمندی ها و ظرفیت های دانشگاه علم و صنعت ایران در شهرهای جدید برگزار شد، دکتر طاهرخانی (معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس شهرهای جدید) و معاون وی و از سوی دانشگاه، دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، دکتر صدر (مشاور عالی رییس و مدیر کل حوزه ریاست)، دکتر سیدین (معاون اداری، مالی و مدیریت منابع)، دکتر دوایی (معاون پژوهش و فناوری)، دکتر تورج محمدی (مدیر قطب های علمی)، دکتر باقری (رییس واحد کیش و چابهار)، دکتر امامی (عضو هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی) و دکتر کامبوزیا (مدیر دفتر تعاملات دانشگاه با وزارت راه و شهرسازی) حضور داشتند.
در ابتدای این جلسه خانم دکتر کامبوزیا (مدیر دفتر تعاملات دانشگاه با وزارت راه و شهرسازی)، با معرفی اجمالی دفتر تعاملات دانشگاه با وزارت راه و شهرسازی به عنوان زیر مجموعه دفتر توسعه تعاملات دانشگاه به تبیین تعدادی از سرویس های خدمات تخصصی قابل ارایه دانشگاه از جمله ارایه جزئیات طراحی و ساخت تاسیسات مسکن انبوه، ارایه خدمات تخصصی در زمینه سیستم های اعلان و اطفاء حریق، ارایه خدمات مشاوره ای در امور تولید و کنترل کیفیت در صنعت سیمان و همچنین تعدادی از تفاهم نامه ها و قراردادهای منعقد شده دانشگاه در حوزه شهری اشاره نمود.
در ادامه این نشست، دکتر دوایی (معاون پژوهش و فناوری)، پس از خیر مقدم گویی به مهمانان، گفت: تعاملات ما با دستگاه های اجرایی و صنعت در بخش تولید و فناوری، یک رویکرد حرفه ای است و این توانمندی را داریم که در بخش سرویس و تقاضا، به تعهداتمان در زمان مقرر عمل کنیم.
دکتر دوایی با اشاره به ظرفیتها و زیرساختهای آموزشی و پژوهشی مطلوب در دانشگاه به تشریح قالبهای اجرایی همکاری اشاره نمود.
در ادامه نشست، دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) به قدمت و جایگاه علمی، تخصصی و مهندسی دانشگاه علم و صنعت ایران در عرصه بین المللی اشاره و اظهار امیدواری کرد با برنامه ریزی بلندمدت بتوان اثربخشی اجتماعی و جایگاه علمی دانشگاه را افزایش داد.
رییس دانشگاه به معرفی پتانسیل خوب دانشگاه در زمینه های علمی، صنعتی و تخصصی در حوزه های نفت، گاز، آب و پساب پرداخت و ابراز امیدواری کرد در حوزه شهری و حمل و نقل بتوانیم گام های خوبی را با واحدهای اجرایی در کشور داشته باشیم. وی تمایل و آمادگی دانشگاه را برای انعقاد قرارداد و ارایه خدمات مشاوره ای با سازمان ها و نهادهای اجرایی اعلام کرد.
در خاتمه نشست نیز دکتر طاهرخانی (معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس شهرهای جدید) با اشاره به احداث شهرهای جدید از اواخر دهه ۶۰ با شعار شهرهای جدید و فرهنگ جدید در شهرنشینی گفت: با وجود پیشرفت هایی در این زمینه و شروع احداث شهرهای هوشمند، به علت موانع مختلف اجرایی و تغییر در سیاست گذاری ها، مشکلاتی بوجود آمده و همچنان باقیست. وی مشکل مهم آینده این پرژه ها را بحث حمل و نقل بین شهری و آب و فاضلاب عنوان و اظهار امیدواری کرد که با توجه به توان علمی و تخصصی دانشگاه ها بتوان این مشکلات و موانع را برطرف نمود.
در ادامه دکتر محمدی (مدیر قطب های دانشگاه) و دکتر امامی (عضو هیات علمی دانشکده معماری و شهر سازی) در خصوص تجارب موفق و حوزه های مشترک همکاری مطالبی را ایراد نمودند.
|