دکتر علی ملکی و دکتر صادق رستم نیا دو عضو هیات علمی دانشکده شیمی در بین ۱۱۰ سرآمد کشور تقدیر شدند

| تاریخ ارسال: 1402/7/29 |

در آیین تقدیر از سرآمدان علمی سال ۱۴۰۲ کشور، از بین ۱۱۰ سرآمد علمی، دکتر علی ملکی و دکتر صادق رستم نیا دو عضو هیات علمی دانشکده شیمی- دانشگاه علم و صنعت ایران تجلیل شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، این مراسم شامگاه چهارشنبه ۱۲ مهر  ۱۴۰۲ با حضور دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور ، دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر علی محمد سلطانی، رئیس بنیاد ملی علم ایران و دکتر سید سلمان سیدافقهی، قائم‌مقام رئیس بنیاد ملی نخبگان برگزار و از ۱۰ تن به نمایندگی از ۱۱۰ سرآمد علمی امسال ایران با لوح تقدیر، تندیس و هدیه تجلیل شد.
دکتر علی ملکی و دکتر صادق رستم نیا دو عضو هیات علمی دانشکده شیمی ، دانشگاه علم و صنعت ایران در بین ۱۱۰ سرآمد کشور تقدیر شدند.

دفعات مشاهده: 985 بار   |   دفعات چاپ: 119 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر