جلسه هم اندیشی اساتید مرکز آموزش الکترونیکی برگزار شد

 | تاریخ ارسال: 1392/7/20 | 

 

  

  جلسه هم اندیشی اساتید مرکز آموزش الکترونیکی برگزار شد

 AWT IMAGE

  چهارشنبه هفدهم مهرماه 1392، جلسه هم اندیشی اعضای هیات علمی مرکز آموزش الکترونیکی با حضور رییس دانشگاه، معاون آموزشی دانشگاه و رییس و معاونان مرکز آموزش الکترونیکی در محل مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد.

  در این مراسم ابتدا دکتر میرمحمدصادقی(رییس مرکز آموزش الکترونیکی)، توسعه آموزش الکترونیک در دنیا را توسعه­ای قابل ملاحظه توصیف کرد و گفت: طبق آماری که داریم در بسیاری از دانشگاه­های مطرح و بزرگ دنیا، بیش از 60 درصد دروس، آموزش الکترونیکی است. رییس مرکز آموزش الکترونیکی افزود: هم­اکنون دانشگاه علم و صنعت ایران در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به عنوان الگوی کیفی آموزش الکترونیکی مطرح است و به هر دانشگاهی که متقاضی اجرای این نوع از آموزش است، دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان مرجع معرفی می­شود. وی گزارش داد که در این مرکز تاکنون 50 درصد دروس تولید محتوا داشته و تا پایان سال جاری، تمام دروس این مرکز دارای تولید محتوا خواهند بود. وی همچنین گفت در حال حاضر، 16 گرایش در مرکز آموزش الکترونیکی وجود دارد که امید است تا پایان امسال به 20 گرایش افزایش یابد.

  رییس دانشگاه نیز در سخنانی، آموزش الکترونیکی و پردیس شماره دو دانشگاه را فضای جدید آموزش دانشگاه عنوان کرد و این دو مرکز را فرصت مغتنمی برای گسترش فعالیت پژوهشی و توسعه ارتباط با صنعت ذکر کرد. وی در توضیح این مطلب گفت: کسانی که در «مرکز آموزش الکترونیکی» در مقطع کارشناسی­ارشد و در «پردیس 2» دانشگاه در مقاطع ارشد و دکتری شرکت می­کنند، نوعا متوسط سنی بالاتر از دانشجویان عادی را دارند و اکثرا مدیران میانی هستند که در سازمان­های مختلف، به فعالیت­های مهم در بخش­های مدیریتی، خدماتی و صنعتی مشغول کار و تاثیرگذار هستند و به نظرم فرصت خوبی است که روسای دانشکده­ها و معاونت پژوهش و فناوری باید روی آن کار کنند.

  رییس دانشگاه در بخش دیگر سخنانش گفت: امروز از مسایل اولیه آموزش الکترونیکی در بخش فنی و تولید محتوا عبور کرده­ایم و جزو برترین­ها در ارایه خدمات هستیم و دیگر باید تمرکز روی توسعه کیفی باشد.

  رییس دانشگاه تاکید کرد هنوز از ظرفیت­های فنی، محتوا و مدیریت محتوای آموزش الکترونیکی در ارتقای سطح آموزش و دوره­های رسمی دانشگاه، هیچ استفاده­ای نشده است و به نظر می­رسد این مرکز می­تواند نقش موثر و خوبی در افزایش کیفیت دوره­های رسمی ایفا کند.

  سخنران دیگر این هم­اندیشی، دکتر فتحیان، معاون آموزشی دانشگاه، بود. وی با اشاره با سابقه اقدامات انجام شده برای تاسیس و راه­اندازی دوره­های آموزش الکترونیکی، برخی مشکلات طی این مسیر از آغاز تا امروز را برشمرد و گفت: امروز پس از 10 سال، به جایگاه مطلوبتری در آموزش الکترونیکی رسیده­ایم. مخاطبان مرکز مشخص شده­اند و به سمت جذب دانشجویانی با حداقل سه سال سابقه کار، حرکت کرده­ایم. امروز روی کارشناسی­ارشد، متمرکز هستیم و محتوای مناسب در این حوزه شکل گرفته است. روشهای مختلف محتواسازی را اجرا کرده­ایم و پهنای باند بسیار بهتری داریم. همچنین نظام­نامه آموزش الکترونیکی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ابلاغ شده و فرهنگ بهره­گیری از نظام الکترونیکی تا حدودی معین شده است.

  معاون آموزشی دانشگاه افزود: می­خواهیم محتوا را تقویت کنیم و محتوای تعاملی داشته باشیم.

  در ادامه جلسه، اعضای هیات علمی حاضر، به تبیین نقطه نظرات و پیشنهادات خود درباره مرکز آموزش الکترونیکی پرداختند. در انتها با اهدای لوح از اساتید مرکز که بیشترین امتیاز را در نظرسنجی سیستم LMS مرکز آموزش الکترونیکی از سوی دانشجویان کسب کرده بودند، تقدیر و تجلیل شد. اسامی این افراد، به شرح زیر است:

  گروه علوم پایه: دکتر حسین مهدیه

  گروه مهندسی صنایع: دکتر جبارزاده

  گروه مدیریت اجرایی: دکتر جبل­عاملی

  گروه طراحی شبکه­های کامپیوتری: دکتر کبیری

  گروه مخابرات امن: دکتر برادران شکوهی

  گروه مدیریت سیستم و بهره­وری: دکتر پیمان اخوان

  گروه مدیریت ساخت: دکتر پرویز قدوسی

  گروه مهندسی شیمی: دکتر پریسا حجازی

  گروه مهندسی سیستم­های اقتصادی- اجتماعی: دکتر سید مهدی حسینی مطلق

  گروه مهندسی کامپیوتر- نرم­افزار: دکتر حسن نادری

  گروه مهندسی ایمنی در راه­آهن: دکتر ملاطفی

  گروه مدیریت تکنولوژی: دکتر محمد علی شفیعا

  گروه مهندسی فناوری اطلاعات: مهندس محسن مشکی

آلبوم تصاویر

 

 


دفعات مشاهده: 5811 بار   |   دفعات چاپ: 1561 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 93 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

  تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.