انعقاد تفاهمنامه همکاری بینالمللی دانشگاه و مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری ریاست جمهوری
مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری ریاست جمهوری و دانشگاه علم و صنعت ایران، چهارشنبه ۴ آبانماه ۱۴۰۱ در خصوص «ایجاد مرجع ملی مشترک همکاریهای بینالمللی علم و فناوری با دانشگاه پلیتکنیک سنتپترزبورگ»، تفاهمنامه همکاری بینالمللی امضا کردند.
با امضای این تفاهمنامه، دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان مرجع ملی هماهنگکننده تعاملات فناورانه دانشگاهی با دانشگاه پلیتکنیک سنتپترزبورگ شناخته و فعالیت خواهد داشت.
نشست امضای این تفاهمنامه با حضور مهندس قلعهنوی (رئیس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری ریاست جمهوری)، مهندس حافظی (معاون مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری ریاست جمهوری) و دکتر غلامی (رئیس کارگروه همکاریهای فناوری دانشگاهی با فدراسیون روسیه در مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری ریاست جمهوری) در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد که از دانشگاه علم و صنعت ایران، دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، دکتر شاهحسینی (معاون بینالملل) و دکتر آشتیانی (مدیر برنامهریزی و همکاریهای بینالملل) در آن شرکت داشتند.
در جلسه امضای تفاهمنامه، ابتدا رئیس دانشگاه به مهمانان خوشامد گفت و ضمن تاکید بر اینکه موضوع این نشست، از ماموریتهای اصلی همه دانشگاهها و دانشگاه علم و صنعت ایران است، ابراز امیدواری کرد امضای این تفاهمنامه و ایجاد مرجع ملی مشترک همکاریهای بینالمللی علم و فناوری با دانشگاه پلیتکنیک سنتپترزبورگ، مایه خیر و برکت برای کشورمان باشد.
سپس معاون بینالملل دانشگاه گزارشی از جایگاه بینالمللی دانشگاه و فعالیتهای بینالمللی آن ارائه نمود. اقدامات انجام شده تا کنون در خصوص همکاری دانشگاه با دانشگاه پلیتکنیک سنتپترزبورگ را تشریح کرد.
در ادامه نشست، رئیس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری ریاست جمهوری در سخنانی اجرای پلتفرم بازگشت نخبگان ایرانی، حمایت از صادرات محصولات شرکتهای دانشبنیان به بازارهای بینالمللی و برنامهریزی برای همکاریهای بینالمللی از سطوح دولتی تا بخش خصوصی را سه سرفصل اصلی تعاملات مرکز برشمرد و تاکید کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران، فعالیتهای برجستهای در تمام موارد داشته است و اظهار امیدواری کرد که این تفاهمنامه نیز مانند آنها به توسعه فناوری کمک نماید.
در این نشست، مهندس حافظی و دکتر غلامی نیز، توضیحاتی درباره برنامهریزیها و اقدامات انجام شده برای ایجاد مرجع ملی مشترک همکاریهای بینالمللی علم و فناوری با دانشگاه پلیتکنیک سنتپترزبورگ و دلایل و مزیتهای انتخاب دانشگاه علم و صنعت ایران برای این مرجعیت در بین دانشگاههای کشور پرداختند.
در انتها نیز تفاهمنامه «ایجاد مرجع ملی مشترک همکاریهای بینالمللی علم و فناوری با دانشگاه پلیتکنیک سنتپترزبورگ»، به منظور ایجاد و گسترش همکاریهای بینالمللی در حوزه علم و فناوری، توسط مهندس قلعهنوی (رئیس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری ریاست جمهوری) و دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه) به امضا رسید.
|