ویژه نامه معرفی توانمندیهای دانشگاه علم و صنعت در زمینه فنآوریهای دفاع سایبری

AWT IMAGE

ویژه نامه معرفی توانمندیهای دانشگاه علم و صنعت در زمینه فنآوریهای دفاع سایبری

  در ترسیم مرزهای سایبری کشور و دفاع از آن اساتید دانشکده­های مختلف ازجمله مهندسی کامپیوتر و مهندسی برق پروژه های کلانی را در حال مطالعه و اجرا دارند. مرکز ملی دفاع سایبری مدافع مرزهای سایبری کشور بوده و عمق فناوریهای بومی ما را به رخ مهاجمان کشیده است.

   

  مرزهای سایبری کشور در قلمروی جغرافیای سایبری جهان دکترین دفاع ملی ما را شکل می دهد. فعالیتهای دانشگاه علم و صنعت ایران در تبین و شناخت مرزهای سایبری و دکترین دفاعی آن متمرکز است. حملات همه جانبه و انبوه به سرزمین سایبری جمهوری اسلامی ایران در دستور دشمنان قراردارد. مرکز ملی دفاع سایبری رکن نوین دفاع از کشور بوده و متکی به آخرین پدیده ها و فناوریهای IT و ICT میباشد. متخصصین کامپیوتر و­ارتباطات در موضع راهبردی دفاع از سرزمین ­ ها و هویت ­ های سایبری کشور خود قرارگرفته ­ اند. مقابله با تهاجم به فرهنگ، زیرساختهای نظامی و صنعتی، شبکه مالی و پولی و حریم خصوصی جامعه در دستور کار محققین و اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران قراردارد.

  دانشجویان تمام مقاطع در کنار اساتید با تمرکز پژوهشی و صنعتی در حال گسترش فناوری ­ های دفاع سایبری می باشند. این فناوریها سراسر عرصه سیستم های رایانشی اعم از سخت افزار و نرم افزار، مراکز پایش و مدیریت امنیت، شبکه های کامپیوتری و ارتباطی امن، هوش مصنوعی، رایانش ابر امن، مراکز داده ایمن و تکنولوژی های نوین را دربرمی ­ گیرد. دستاوردهای پژوهشی دانشگاه راه ­ گشای ایجاد فناوری ­ های محوری و کلان بوده است. این فناوریها متناسب با دکترین دفاع سایبری کشور و متکی به توانمندیهای بومی بوده و برتری ما را در هرگونه نزاع سایبری تضمین مینماید.

  آزمایشگاه ­ های متعدد و متنوعی در دانشکده­های مهندسی کامپیوتر و مهندسی برق فعالیت­های خود را بر فناوری­های دفاع سایبری متمرکز کرده و مشغول به اجرای پروژهای متعددی می باشند. فناوریهای سیستمهای کامپیوتری و نرم افزارها و سخت افزارها امن درحال گسترش می­باشند. این گسترش در فضای محاسبات ابر گسترده شده و نگاه نوین فضای سایبر را در برمی گیرد. از طرف دیگر، ایجاد و توسعه فناوریهای شبکه های کامپیوتری و ارتباطی بر اساس شبکه زمینی فیبر و شبکه های بیسیم اعم از موبایل و اقتضایی در حال انجام است. هوش مصنوعی دیدگاه فنی ما را در مورد دفاع سایبری تکمیل کرده و در سطح سیستم و کاربرد پیاده سازی شده است.


دفعات مشاهده: 6993 بار   |   دفعات چاپ: 1654 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 158 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

  تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.