نوزدهمین گردهمایی خانواده و دانشگاه برگزار شد

 AWT IMAGE

  همزمان با اولین حضور دانشجویان جدید‌الورود،

  نوزدهمین گردهمایی خانواده و دانشگاه برگزار شد

  نوزدهمین همایش اولیای دانشجویان کارشناسی ورودی 92- 1391 دانشگاه، سه‌شنبه، بیست و هشتم شهریور ماه91، توسط مرکز مشاوره دانشجویی برگزار شد.

  در این مراسم که با استقبال گسترده والدین دانشجویان جدید‌الورود دانشگاه و با حضور رئیس و هیات رئیسه دانشگاه و جمعی از روسای دانشکده‌ها در محل آمفی‌تئاترشهید بهرامی برگزار شد، ابتدا دکتر جبل‌عاملی (رئیس دانشگاه) ضمن تبریک میلاد مبارک کریمه اهل بیت حضرت فاطمه‌معصومه (س) و خیر مقدم به والدین دانشجویان، اظهار داشت: دانشگاه علم وصنعت ایران قدیمی‌ترین موسسه آموزش عالی با قدمت 80 سال و فعال در عرصه علمی و تحقیقاتی کشور است و امروز این دانشگاه توانسته با همت اساتید و دانشجویان در حوزه تولید علم در عرصه بین‌المللی جایگاه ممتازی را کسب کند و توانست شش پروژه علمی را در عرصه ملی مدیریت کند.

  دکتر جبل‌عاملی موفقیت‌های دانشگاه علم وصنعت درزمینه طراحی و ساخت ماهواره اشاره کرد و گفت: تمام مراحل طراحی و ساخت ماهواره به صورت بومی در دانشگاه علم وصنعت طراحی صورت گرفت و این ماهواره توانست همه ماموریت‌های خود را با موفقیت طی کند و در مدار زمین قرار گیرد.

  رئیس دانشگاه در ادامه گفت: کار طراحی و ساخت دومین ماهواره این دانشگاه به نام ظفر با ماموریت‌های تحقیقاتی بیشتر نسبت به ماهواره نوید تا پایان سال انجام خواهد شد.

  وی در ادامه از پیاده سازی سامانه سریع‌السیر ریلی و طراحی و ساخت پروتز عصبی حرکتی زیر جلدی برای بازیابی عملکرد حرکت به عنوان بخش دیگری از دستاوردهای دانشگاه یاد کرد.

  رئیس دانشگاه، با اشاره به ظرفیت‌سازی خوب موجود در دانشگاه‌های کشور و این دانشگاه برای تحصیلات تکمیلی گفت: در سال جاری قریب به 600 دانشجوی کارشناسی را در این دانشگاه پذیرفته‌ایم در حالی که 1400 دانشجو در مقاطع ارشد و بیش از 200 نفر در مقطع دکتری جذب کرده‌ایم که این بدان معنی است که در کارشناسی ارشد و دکتری چند برابر کارشناسی ظرفیت ایجاد کرده‌ایم. وی ادامه داد 20 درصد دانشجویان ممتاز اجازه دارند بدون آزمون به مقطع بالاتر بروند.

  رئیس دانشگاه در پایان صحبت‌های خود بر مساعد بودن فضای فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه تاکید کرد و از اولیاء دانشجویان خواست علاوه بر حضور مستمر در دانشگاه و ارتباط با دانشجویان، تجربیات موفق در محیط‌های آموزشی و تربیتی‌شان را به مسوولان دانشگاه منتقل نمایند.

  اما در بخش دیگری از این مراسم حجه‌الاسلام و المسلمین ابراهیمی‌نژاد، مسئول دفترنهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، با تاکید بر اینکه در اسلام، هیچ بنایی مهمتر از خانواده نیست، اظهار داشت: فکر نکنید اگردر دوران دانش‌آموزی فرزندانتان را مدیریت کرده‌اید دیگر نظارت و توجه شما در دوران دانشجویی او، جایی ندارد، بلکه مسئولیت شما همان است که بود ولی نوع اعمال مسئولیت متفاوت خواهد بود.

  حجه‌الاسلام و المسلمین ابراهیمی‌نژاد در ادامه صحبت‌های خود گفت: انگیزه دانشجویان می‌تواند آنها را به موفقیت بالا برساند و دانشجو باید انگیزه‌های والا داشته باشد چرا که در دین یکی از پارامترهای والا و مهم، نیت است که همان انگیزه می‌باشد و انسان باید انگیزه‌های الهی داشته باشد.

  وی در پایان سخنان خود از مسایل فکری، سیاسی و اخلاقی به عنوان سه خطر جدی که نسل حاضر جامعه را تهدید می‌کند یادکرد و از خانواده‌ها خواست تا ارتباط خود با دانشگاه را حفظ نمایند.

  در بخشی از این همایش، دکتر ایمانی (مشاور و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس ) نیز با موضوع نقش والدین در موفقیت دانشجویان سخنرانی کرد.

  شایان ذکر می‌باشد، در انتهای این مراسم، میزگرد و جلسه پرسش و پاسخی با حضور معاونان دانشجویی، آموزشی و فرهنگی و مدیر مرکز مشاوره دانشجویی برگزار شد.

آلبوم تصاویر

AWT IMAGE

 


دفعات مشاهده: 5018 بار   |   دفعات چاپ: 1339 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 137 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

  تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.