تیم ریز ماهواره دانشگاه علم و صنعت ایران، مقام اول مسابقات کشوری را به دست آورد

 | تاریخ ارسال: 1393/9/23 | 

  تیم ریز ماهواره دانشگاه علم و صنعت ایران، مقام اول مسابقات کشوری را به دست آورد

 

AWT IMAGE

 

  تیم ریز ماهواره ( CanSat ) دانشگاه علم و صنعت ایران، حائز رتبه اول چهارمین دوره مسابقات کَن سَت ایران( (ICC2014 شد.

  در چهارمین دوره مسابقات کن ست ایران که در سطح ملی و به همت پژوهشکده سامانه های فضانوردی پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد، پنج عضو از بخش ریزماهواره تیم تحقیقاتی آیداس، به اسامی نگین سادات حسینی نوید (دانشجوی مهندسی مکانیک)محمدمهدی سلطانی(دانشجوی دانشکده مهندسی برق و سرپرست دانشجویی تیم)، فائزه فیروزه نژاد(مهندسی مکانیک)، علی غضنفری(مهندسی خودرو) و رامتین مجتهدی (مهندسی برق)، به هدایت دکتر اسماعیل خان میرزا(عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک)، موفق به کسب مقام اول رده فیلمبرداری/عکسبرداری این مسابقات شدند.

  ماموریت‌ها و الزامات در نظر گرفته شده در این مسابقات به منظور بازتاب جنبه‌ های مختلف ماموریت‌ های واقعی فضایی (از جمله ماموریت‌ های سنجش از دور، مخابرات، زیست فضایی و خودکارسازی) است.

  رقابت در این دوره از مسابقات، در ۲ دسته کلاسیک و حرفه ‌ای و در ۴ ماموریت «سنجش اتمسفر»، «تصویربرداری و فیلمبرداری»، «بازیابی زیستی» و «بازگشت به محل معین» طراحی شده بود که دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران در رده تصویربرداری/فیلمبرداری رتبه اول را کسب کردند.
این مسابقات در چندین مرحله طراحی شده بود و مرحله پایانی آن، شامل رهاسازی کن ‌ست ‌ها از ارتفاع و آزمودن آنها بود.

  CanSat یا قوطی ماهواره، در حقیقت یک ماهواره‌ یا کاوشگر فضایی کوچک است که در ابعاد حدود یک قوطی، با جرم محدود و شرایطی مشابه یک پروژه فضایی اما در مقیاس کوچکتر از هر نظر، طراحی و ساخته می شود. کن ست را می‌ توان با وسایلی از قبیل راکت و بالون از ارتفاع‌ های مختلف رها کرد تا در ضمن فرود سالم به زمین، مأموریت مورد نظر را که مشابه مأموریت یک ماهواره یا کاوشگر است به انجام برساند. یک کن ‌ست اغلب شامل تمام قسمت‌ های اساسی یک ماهواره یا کاوشگر از جمله زیرسیستم‌ های توان، مدیریت داده و فرمان، مخابرات، سازه و بازیابی می باشد تا به کمک آنها بتواند مأموریت خود را به انجام برساند.

  گفتنی است مسابقات کن­ ست ایران با هدف ایجاد زمینه ­ای برای رشد کیفی دانش و تجربه­ دانشجویان و علاقه­ مندان به فناوری هوافضا و علوم مرتبط با آن و شرکت در رقابتی هیجان ­انگیز و مطرح شدن ایده­ های نو، طراحی شده و برگزار می ­شود.

  ICC2014 ، در سطح ملی و با حضور 23 تیم از دانشگاه ‌های مختلف کشور در بخش ‌های طراحی، ساخت و آزمون اجرا شد و مرحله نهایی آن از 7 تا 9 آذرماه 1393به اجرا درآمد. عملیات رهاسازی کن ‌ست ‌ها در فرودگاه پیام شهرستان نظرآباد استان البرز اجرا شد.

 

  آلبوم تصاویر

 


دفعات مشاهده: 11715 بار   |   دفعات چاپ: 2303 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

  تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.