دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی مکانیک

 

AWT IMAGE

  دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی مکانیک 

 آقای مهندس محمد فدایی(دانشجوی دوره دکتری مهندسی مکانیک)، بیست و هفتم دیماه 1391 از رساله خود با عنوان« مطالعه ای بر ارائه یک روند حل تحلیلی جدید برای ارتعاشات آزاد پوسته­های دو انحنایی ضخیم با خواص متغیر در راستای ضخامت» دفاع خواهد کرد.

  این جلسه دفاعیه ساعت 15 روز بیست و هفتم دیماه در آمفی­تاتر مهندس نبوی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه برگزار خواهد شد.

  چکیده این پروژه دکتری، که راهنمایی آن را دکتر شاهرخ حسینی هاشمی بر عهده دارند، به شرح زیر است:

    ورق­ها، پوسته­های کروی، پوسته­های استوانه­ای و بطور کلی پوسته­های دو انحنایی، به دلیل نسبت بالای مقاومت مکانیکی به وزن و همچنین قابلیت ساخت ساده­تر در مقایسه با دیگر سازه­های مقاوم، مورد توجه بسیاری از مهندسان قرار دارند. نیاز به مقاومت حرارتی بالا در کنار مقاومت مکانیکی خوب و همچنین رفع مشکل ناپیوستگی میدان تنش در مواد مرکب، موجب استفاده روزافزون از مواد تابعی هدفمند شده است.

  هدف اصلی در این رساله، ارائه یک روند حل تحلیلی جدید برای ارتعاشات آزاد پوسته­های ضخیم دو انحنایی هدفمند است. پوسته دارای شرط مرزی لوی گونه یا تکیه­گاه ساده برای حداقل دو لبه روبرو آن است. معادلات حرکت پوسته بر اساس دو تئوری مرتبه اول و سوم برشی و بر مبنای فرضیات دانل و ساندرز بدست آمده­اند. خصوصیات ماده هدفمند، به صورت تغییرات تدریجی در کسر حجمی مواد، بین دو سطح در راستای ضخامت و توسط یک تابع توزیع توانی، مدل شده است. ضریب پواسون ثابت فرض می­شود. با استفاده از توابع پتانسیل و متغیرهای کمکی جدید و به کار گرفتن روش جداسازی متغیرها، میدان جابجایی پوسته دو انحنایی و همچنین مقادیر ویژه دینامیکی آن، بصورت دقیق بدست آمده است. مقایسه نتایج بدست آمده با حجم زیادی از نتایج ارائه شده در منابع و مدل­های المان محدود، نشان دهنده صحت، دقت و پایداری بالای روند حل تحلیلی حاضر است. در پایان، تاثیر پارامترهای مادی و هندسی مختلف بر روی مقادیر ویژه دینامیکی، بررسی شده است.

  واژه‌های کلیدی: ارتعاشات آزاد، پوسته دو انحنایی، مواد تابعی هدفمند، تئوری مرتبه اول و سوم برشی پوسته­ها، حل دقیق.  


دفعات مشاهده: 4943 بار   |   دفعات چاپ: 1548 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 175 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

  تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.