[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور و کاتالوگ ها::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۰۰

خبرنامه شماره ۳۹۹

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

خبرنامه شماره ۳۹۶

خبرنامه شماره ۳۹۵

خبرنامه شماره ۳۹۴

خبرنامه شماره ۳۹۳

خبرنامه شماره ۳۹۲

خبرنامه شماره ۳۹۱

خبرنامه شماره ۳۹۰

خبرنامه شماره ۳۸۹

خبرنامه شماره ۳۸۸

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
آرشیو خبرنامه آموزش عالی
..
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛

هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: امام جمعه موقت تهران: در سایه وحدت، مدیریت و حرکت پرشتاب علمی را در همه ابعاد حفظ کنید ::
 | تاریخ ارسال: 1393/11/21 | 

  امام جمعه موقت تهران: در سایه وحدت، مدیریت و حرکت پرشتاب علمی را در همه ابعاد حفظ کنید

AWT IMAGE

  مقارن با ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی ایران، اولین نشست فرهنگی اساتید دانشگاه در نیمسال جدید، با حضور و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین صدیقی(امام جمعه موقت تهران) و هیات رییسه دانشگاه برگزار شد.

  در این جلسه که بیستم بهمن ماه 1393 در مجتمع فرهنگی امام خمینی بر پا شد، ابتدا دکتر برخورداری (رییس دانشگاه)، با تبریک ایام سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بر حضور چشمگیر دانشگاهیان در کنار دیگر اقشار دانشگاهی در راهپیمایی 22 بهمن تاکید و تصریح کرد: برای دیگر اقشار جامعه، همواره قشر دانشگاهی مطرح و مهم بوده و حضور دانشگاهیان در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب، افزایش انگیزه همه جامعه را سبب می شود. ما این مشارکت را وظیفه خود می دانیم و انشاء الله دین خویش در برابر ملت و انقلاب را ادا خواهیم کرد.

  در ادامه نشست فرهنگی اساتید، حجت الاسلام والمسلمین صدیقی(امام جمعه موقت تهران) سخنرانی کرد. وی پیروزی انقلاب اسلامی ایران را پیروزی یک تفکر و جریان بر دنیای الحاد و سلطه توصیف کرد و گفت: انقلاب ما، انقلاب عقیده، فقاهت و انقلاب ارزش بر علیه ضد ارزش بود که با تمام انقلاب های دیگر تفاوت داشت چرا که انقلاب هایی مثل انقلاب کارگری و صنعتی و حزبی، مربوط به قشری از یک جامعه است ولی اسلام، متعلق به کل بشریت و متعلق به فطرت است. در واقع انقلاب ما پیروزی عدالتخواهی و فطرت بود. وی در ادامه افزود: انسان بر طبیعت پیروزی هایی داشته ولی بر خود تسلطی نداشته است و در این انقلاب، یک مجاهد عالم، یک انسان بر خود مسلط و خداخواه پیش افتاد و به پیروی از او، همه طبقات جامعه- از بنگاههای علمی که دانشگاهها هستند گرفته تا روستائیان- به میدان آمدند و این جای تحلیل دارد که با وجود احزاب و گروهها، چگونه یک فرد توانست چنین حرکت عظیمی را به راه اندازد و مورد پذیرش همه آحاد جامعه قرار گیرد.

  امام جمعه موقت تهران گفت: وقتی امام رهنمود داد جمهوری اسلامی، نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد، همه آنها که فطرت انسانی داشتند امام را پذیرفتند. وی افزود: امام، همه بود و همه هم امام بودند. ایشان انسانی بود که از خود بیرون آمد و همه را در خود جای داد. حصار منیّت را شکست و خدایی شد.

  حجت الاسلام والمسلمین صدیقی با اشاره به برگزاری جلسه فرهنگی اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: تشکیل این جلسه توسط فرهیختگان و اساتید، دلیل پیروزی انقلاب و استمرار آن است. اینکه افرادی بزرگوار و صاحب نظر، پیروزی انقلاب را خودشان جشن گرفته اند و از یک طلبه بی بضاعت خواسته اند برایشان صحبت کند و همه هم گوش می سپارند، یعنی حاکمیت اخلاق و تعهد و شاهد بارزی است بر اینکه این انقلاب زنده و رو به پیش است.

  امام جمعه موقت تهران با تبیین اینکه یک سیزدهم آیات قران، مربوط به بخش اجرایی زندگی بشر مانند نماز و روزه و حج و جهاد و مابقی آن برای ساختن فکر و اخلاق بشر است، گفت: فکر و اخلاق، زیربنای زندگی ما و پشتوانه آن است و فکر یعنی خودیابی و خداشناسی که همه عالم را محضرخدا و خود را موجودی وابسته به او ببینیم که این همان جهاد اکبر است. وی تاکید کرد: امام در جهاد اکبر، مجاهدی پیروز و مدال گرفته بود. امام به دنبال مرجعیت نبود، به دنبال آدم سازی بود. جهاد اکبر یعنی به جایی برسی که همه کارهایش خدا باشد نه خود و نه هیچ چیز دیگر.

  حجت الاسلام والمسلمین صدیقی در پایان سخنان خود با اشاره به برخی درخشش های دانشگاه علم و صنعت ایران در ابعاد علمی و پژوهشی گفت: دانشگاه شما، امتیازات و سوابق نورانی و طولانی دارد. در مساله ماهواره، جزو ممتازان هستید و در کمک به بیماران نخاعی، حرکت های علمی- انسانی در سطح بالا دارید انجام می دهید و مدال هایی به دانشگاه خود آورده اید. اینها قدرت بازدارندگی دارند چنانکه خداوند می فرماید «وَأَعِدُّوا لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّهٍ». اگر در ابعاد مختلف علمی، حضوری دیدنی در جهان اعلام کردیم و قدرتمند حرف زدیم، دیگران نمی توانند از ما باج خواهی کنند. وی با اشاره به آیه شریفه « وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّـهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّ‌قُوا» تاکید کرد: برای پیروزی مکتب خود و رضای خدا، رنگ حزبی و صنفی را در دانشگاه کنار بگذارید و در سایه وحدت، این مدیریت علمی و حرکت پرشتاب را حفظ کنید و مدالهای جدیدی کسب کنید چرا که در جهاد با دنیای کفر و بیرحم و بی اسلاف، شما باید جلودار باشید همچنانکه در علم و معنویت، دانشگاهها پیشتاز هستند. ما به شما می بالیم و دلگرمیم و منتظر قدمهای بعدی شما هستیم.

  آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 3363 بار   |   دفعات چاپ: 798 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4665