[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور ها و کاتالوگ های تولیدی توسط اداره روابط عمومی::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های جدید1402::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

خبرنامه شماره ۳۹۶

خبرنامه شماره ۳۹۵

خبرنامه شماره ۳۹۴

خبرنامه شماره ۳۹۳

خبرنامه شماره ۳۹۲

خبرنامه شماره ۳۹۱

خبرنامه شماره ۳۹۰

خبرنامه شماره ۳۸۹

خبرنامه شماره ۳۸۸

خبرنامه شماره ۳۸۷

خبرنامه شماره ۳۸۶

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
آرشیو خبرنامه آموزش عالی
..
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛
هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: آغاز به کار چهارمین کنفرانس بین المللی مواد مهندسی و متالورژی در دانشگاه علم و صنعت ایران ::

  آغاز به کار چهارمین کنفرانس بین المللی مواد مهندسی و متالورژی در دانشگاه علم و صنعت ایران

  

AWT IMAGE

 

چهارمین کنفرانس بین المللی مواد مهندسی و متالورژی و نهمین کنفرانس مشترک انجمن مهندسی متالورژی و مواد ایران و انجمن علمی ریخته گری از روز سه شنبه 19 آبان ماه 94 آغاز به کارکرد و قرار است تا عصر روز چهارشنبه 20 آبان ماه 94 ادامه یابد.

دکتر منصور سلطانیه، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مواد دانشگاه علم و صنعت ایران و دبیر این کنفرانس در ابتدای مراسم بعد از خیر مقدم به میهمانان گفت: یکی از ابزارهای پیشرفت در کشورهای توسعه یافته، برگزاری همایش­ها و نشست­های علمی به صورت ملی و بین­المللی است. این همایش­ها فرصت مناسبی را در اختیار محققین و مهندسین قرار می­دهد تا ایده ­ ها و نوآوری­های خود را به جامعه علمی عرضه نموده و از تحقیقات انجام شده در سایر موسسات پژوهشی و دانشگاهها مطلع گردند.

 وی افزود: همایش ­ های سالانه مشترک انجمن مهندسی متالورژی ایران و انجمن علمی ریخته ­ گری ایران به عنوان بزرگترین گردهمایی مهندسین متالورژی و مواد کشور، محیطی را فراهم می ­ آورد تا محققین و صنعتگران عرصه ­ های مختلف مهندسی متالورژی و مواد کشور با یکدیگر ملاقات کرده و تجربیات و نتایج تحقیقات خود را در اختیار یکدیگر قرار دهند.

دکتر سلطانیه گفت: همانطوریکه استحضار دارید هدف از برگزاری این همایش ارائه و بحث در مورد آخرین یافته ها و پیشرفتها در زمینه های مختلف مهندسی مواد و متالورژی است. در این همایش به دنبال آن هستیم تا در این دو روز محققین ما ضمن ارائه حاصل تحقیقات خود، در جریان پژوهشهای انجام شده در ایران و جهان توسط همکارانشان باشند همچنین صنعت گران و صاحبان صنایع آخرین توانمندیهای خود را در معرض دید صاحب نظران قرار دهند. امیدواریم در این فرآیند به نزدیک کردن هرچه بیشتر صنعت و دانشگاه کمکی هر چند کوچک کرده باشیم.

 عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: این همایش با حمایت مالی شرکت ملی صنایع مس ایران برگزار میشود. در ابتدا قرار بود همایش در محل شرکت در سرچشمه کرمان برگزار شود. متاسفانه به دلیل طولانی شدن بازسازی سالن اصلی همایش در سرچشمه تصمیم بر آن شد که همایش در تهران و در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شود. از این بابت عذرخواهی می نماییم.

  دبیر چهارمین کنفرانس بین المللی مواد مهندسی و متالورژی اضافه کرد: حدود 900 چکیده مقاله توسط دبیرخانه همایش دریافت شد. از این میان حدود 610 مقاله کامل به همایش ارسال شد که پس از داوری های دقیق توسط همکاران ما در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی مختلف، نهایتا حدود 510 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت. اکثر مقالات از کیفیت خوبی برخوردار بودند. از این تعداد حدود 100 مقاله بصورت ارائه شفاهی و مابقی بصورت پوستر در دو روز همایش ارائه خواهند شد. در این مقالات به جنبه های نوین در زمینه­های مختلف مهندسی مواد و متالورژی از قبیل: ریخته گری وانجماد، متالورژی استخراجی، خوردگی و مهندسی سطح عملیات حرارتی، جوشکاری و اتصال، شکل دادن و خواص مکانیکی مواد پیشرفته، اقتصاد، انرژی و مسایل زیست محیطی پرداخته شده است. مقالات در 5 سالن ارائه خواهند شد. سالنهای A, B, C در همین مجتمع قرار دارند. سالنهای D, E در ساختمان مجاور واقع شده است. سالن A مخصوص ارائه مقالات و نشستهای تکنولوژی به زبان انگلیسی است.

دکتر سلطانیه گفت: پوسترها در محل نمایشگاه در معرض دید حضار محترم قرار می­گیرند. داورانی برای ارزیابی این پوسترها تعیین شده اند که به ما کمک می­کنند تا 5 پوستر برتر را انتخاب و از آنها با اهدای جوایز نقدی در مراسم اختتامیه تقدیر بعمل آید.

  وی سپس به برنامه های کنفرانس اشاره کرد و گفت: فردا در همین سالن نشست فناوری خواهیم داشت. که طی آن شرکت اتوتک آلمان توانمندیهای خود را برای عموم عرضه خواهد کرد.

در این دو روز پنج سخنرانی کلیدی نیز در مورد پیش بینی تولید، مصرف و بازار فلزات با تاکید روی مس ارائه خواهد شد. نماینده شرکت ICSG آقای Carlos Risopatron در مورد World Copper Market in 2015 and Future Copper Mine Supply  بازار جهانی مس در 2015 و آینده ذخایر معدنی مس  سخنرانی خواهند کرد.

  نماینده شرکت CRU آقای Pioter Ortonowski در مورد Copper Market Outlook  پیش بینی بازار مس مقاله ای را ارائه خواهند کرد.  و نماینده شرکت EMR آقای Murat Bayram در مورد   Managing Commodity Price Risk   مدیریت ریسک قیمت تولید مقاله ارائه خواهند کرد.

  که این سخنرانیها برای مدیران و صاحبان صنایع مخصوصا صنایع مس می تواند بسیار با ارزش باشد.  در روز پنجشنبه نیز دو کارگاه آموزشی توسط اساتید به نام ارائه می­شود.   پروفسور Larouche رییس دانشکده مواد دانشگاه Laval کانادا در مورد "اصول تولید و ریخته گری آلومینیم"  پروفسور Veprek استاد دانشگاه Munich آلمان در مورد "اصول، تولید، مشخصه یابی و کاربردهای مواد و پوششهای نانو سایز "  کارگاه آموزشی ارائه خواهند کرد. شرکت در این کارگاهها را جدا به دانشجویان و محققین توصیه می کنم.

  دکتر سلطانیه گفت: متاسفانه دو کارگاه آموزشی کنفرانس به دلیل آماده نشدن به موقع ویزا برای میهمانان ما از امریکا و کانادا لغو شد.

  وی در پایان صحبت های خود ازهمکاریهای مهندس مرادعلیزاده مدیر عامل محترم شرکت ملی صنایع مس ایران تشکر نمود و گفت: در آخر صمیمانه از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران که بصورت شبانه روزی و با جان و دل ما را در برگزاری این همایش کمک کردند و نمایشی از یک کار گروهی موفق را ارائه دادند قدردانی می­کنم.

در ادامه این مراسم دکتر توفیق، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت به عنوان سخنران دوم این همایش اظهار داشت: خوشحالم فرصت دیگری دست داد تا در این دانشگاه که خودم تحصیلات عالیه را در آن طی کرده ام؛ حضور پیدا کرده ام.

 دکتر توفیق در ابتدای صحبت های خود به اهمیت صنایع و معادن در اقتصاد کشور پرداخت و گفت: مواد و فلزات پایه های صنعت ما هستند و تمام صنایع جدید مثل نانو و بایو که امروزه از آنها صحبت می شود در انتهای یک زنجیره ای قرار دارند که شروع آن در معادن و صنایع ریخته گری قرار دارد.

  وی درادامه صحبت های خود به اهمیت ارتباط صنعت و دانشگاه اشاره کرد و گفت: در ماده 35 قانون رفع موانع تولید که حدود 5 ماه از عمر آن می گذرد، گفته شده که کلیه معادن کشور مجارند 10 درصد حقوق دولتی خود را صرف فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی نمایند، مشروط بر اینکه این قرار داد ها و تفاهم نامه ها با دانشگاهها و مراکز پژوهشی معتبر کشور باشد.

دکتر توفیق در ادامه صحبت های خود به بند دیگری از قانون جدید رفع موانع تولید اشاره کرد و گفت: در بند دیگری از این قانون آمده است: کلیه ی واحد های تولیدی که حداقل فروش آنها پانصد میلیون تومان باشد مجازند 10 درصد مالیات ابرازی اشان را پرداخت نکنند، مشروط بر آنکه صرف فعالیت های آموزشی و پژوهشی با مراکز معتبر پژوهشی و دانشگاههای معتبر کشور نمایند.

  معاون وزیر صنعت افزود: در بند دیگری از همین قانون گفته شده که هر واحد تولیدی که کار تحقیقاتی بکند و این فعالیت منجر به یک اختراع یا دستاورد مهم بشود، دولت تا 50 درصد هزینه این فعالیت را پرداخت خواهند کرد.

دکتر توفیق اظهار داشت: همه این موارد حکایت از عزم جدی دولت و فراهم نمودن زمینه ارتباط صنعت با دانشگاه دارد.

سخنران پایانی این مراسم مهندس مراد علیزاده، مدیر عامل شرکت ملی مس ایران، اظهار داشت:  قصد و نیت از گفتگوی امروز ایجاد گشایشی در رابطه سازمان های مردم نهاد علمی با صنایع و دانشگاهها است، به طوری که اثر مفید و مستقیمی روی رشد کل کشور و خاورمیانه بگذارد.

وی سپس با طرح سوالاتی همچون: "تصویر ما از رابطه موثر انجمن های علمی، دانشگاه و صنعت چیست؟ آیا مطالبات دانشگاهها و سازمان های علمی و تحقیقاتی از صنعت، از موضع توقع است یا شریک راه بودن؟ چگونه می توان کمبود اشتیاق در صنایع را نسبت به امور پژوهش از "پایان نامه ها" و "مقالات علمی" فراتر برد به طوری که اثر مفید بر رشد کشور بگذارند؟"اظهار داشت: برای آن که بخواهیم در هر موضوعی تحول ایجاد کنیم می بایست به بستر شکل گیری آن موضوع و ساختار ذهنی مان تمرکز ویژه کنیم. چرا که اگر ما با کار کردن در بستر کنونی ادامه دهیم، همان چیزهایی را به دست می آوریم که تا کنون به دست می آوردیم و می بایست برای هر تغییر، بستر و ساختار ذهنی مان را باز آفرینی کنیم.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 3730 بار   |   دفعات چاپ: 859 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4657