[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور و کاتالوگ ها::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۰۲

خبرنامه شماره ۴۰۱

خبرنامه شماره ۴۰۰

خبرنامه شماره ۳۹۹

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

خبرنامه شماره ۳۹۶

خبرنامه شماره ۳۹۵

خبرنامه شماره ۳۹۴

خبرنامه شماره ۳۹۳

خبرنامه شماره ۳۹۲

خبرنامه شماره ۳۹۱

خبرنامه شماره ۳۹۰

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
آرشیو خبرنامه آموزش عالی
..
حدیث از حضرت علی(ع)
مَن جاءَتهُ مَنِیَّتُهُ وهُوَ یَطلُبُ العِلمَ فبَینَهُ وبَینَ الأنبیاءِ دَرَجَهٌ؛

هر کس در حال طلب دانش مرگش فرا رسد ، میان او و پیامبران تنها یک درجه تفاوت باشد .
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: برگزاری مراسم بزرگداشت هفته ایمنی در راه آهن ::
 | تاریخ ارسال: 1394/11/26 | 

برگزاری مراسم بزرگداشت هفته ایمنی در راه آهن

 

 AWT IMAGE

در دومین روز از هفته ایمنی در راه آهن، دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران میزبان مهمانانی از صنعت ریلی کشور، مشاور وزیر راه و شهرسازی و نیز رییس پایگاه ایمنی UIC بود.

در این مراسم که بیست و پنجم بهمن ماه 1394 برگزار شد، ابتدا دکتر ذاکری(رییس دانشکده مهندسی راه آهن)، ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زینب(س)، به مدعوین و مهمانان خیر مقدم گفت. وی توضیح داد که این مراسم دومین یادمان حادثه ریلی خیام- نیشابور بوده و مصادف با دومین روز از هفته ایمنی در راه آهن برگزار می شود که به نام روز «ایمنی، آموزش و پژوهش ریلی» نامگذاری شده است. وی وظیفه کارشناسان خبره را بررسی مخاطرات و ارایه راهکار برای کاهش آنها اعلام کرد.

در ادامه، رییس دانشکده مهندسی راه آهن به معرفی این دانشکده پرداخت و گفت:  به اذعان همکاران اجرایی و دانشگاهی خارج از این دانشگاه، حرکتی که در دانشکده مهندسی راه آهن با فکر و ایده خوب آقای مهندس سعیدی کیا آغاز شد، نقطه آغازین پیشرفت صنعت ریلی در کشور بوده است.

پس از وی، دکتر باقری(مشاور وزیر راه و شهرسازی و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه) با اشاره به اهتمام و توجه وزیر راه و شهرسازی به بحث ایمنی در حمل و نقل ریلی، سخنانی در اهمیت و ضرورت آن بیان کرد و گفت: بی شک حمل و نقل ریلی، ایمن ترین و پاکترین نوع حمل و نقل است و اگر تاکیدی بر  ایمنی در این صنعت  صورت می گیرد مبنی بر لزوم توجه بیش از پیش به بحث ایمنی است. وی از ویژگیهای هفته ایمنی در سال جاری به درگیر کردن تمام معاونتهای راه آهن در موضوع ایمنی اشاره کرد و گفت این کمترین دینی است که می توانستیم به قربانیان حادثه تلخ خیام- نیشابور ادا کنیم.

سخنرانی بعدی مراسم توسط رییس پایگاه ایمنی اتحادیه بین المللی راه آهن ها (UIC)، آقای گرهارد ارایه شد و سپس مهندس کولیوند به ایرداد سخنانی با  موضوع مدیریت امداد و نجات در حوادث ریلی پرداخت. وی گفت الگوی جهانی، دهه ای را به نام ایمنی تعریف کرده تا همه واحدها  در راستای کاهش پنجاه درصدی تلفات حوادث جاده ای، هوایی و ریلی گام بردارند. وی تاکید نمود که تنها راهکار اجرایی این امر وفاداری به کنوانسیون بین المللی، استراتژی امنیت شبکه ریلی پایدار و تعیین هدف و زیرساخت های مدیریتی است. در ادامه وی تاکید کرد: صنعت حمل و نقل، از زیرساخت های توسعه پایدار است و پیوندی ناگسستنی با عوامل رشد و توسعه  دارد.

در ادامه مراسم، با اهدای لوح از دانشجویان دست اندر کار برگزاری مراسم یادمان تقدیر شد. سپس مهندس خراسانی(مدیر کل ایمنی و نظارت بر شبکه راه آهن) با ارائه سخنانی بیان داشت که رویکرد امسال در بحث ایمنی، حفظ جان افراد بوده است. وی متذکر شد بخش عمده حوادث منجر به فوت و مصدومیت در راه آهن، به علت ورود غیر مجاز به حریم ریلی بوده و در ادامه به اهم برنامه های پیشگیری از سوانح برخورد، اشاره کرد.

پس از آن مهندس قنادان(مدیر ستاد ارتقای ایمنی شرکت راه آهن)، سخنرانی کرد. وی گفت: مفهوم ریسک، شاید اساس پیشگیرانه در بحث ایمنی را می سازد. در ادامه توضیح داد: بر خلاف بسیاری از صنایع، سوانح در صنعت ریلی دارای طیف گسترده ای است و همین تنوع در نوع حوادث، موجب می شود موضوع ایمنی در صنعت ریلی پیچیدگی بسیاری داشته باشد. مهندس بوذری، آخرین سخنران این مراسم بود که به مروری بر سانحه ریلی خیام- نیشابور پرداخت. در ادامه مراسم، سه تن از دانشجویان کارشناسی ارشد حمل و نقل ریلی دانشکده مهندسی راه آهن به ارایه مقایسه سانحه خروج از خط قطار لک مگنتیک در کانادا و حادثه نیشابور پرداختند.

 این مراسم با برگزاری چند کارگاه آموزشی توسط دانشگاه شهید بهشتی، مرکز آموزش و تحقیقات راه آهن، معاونت فنی و زیربنایی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، معاونت ناوگان و دانشکده مهندسی راه آهن و نیز ارایه مقالات توسط دانشجویان ادامه یافت. 

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 3244 بار   |   دفعات چاپ: 818 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4665