استادتمام دانشگاه علم و صنعت ایران، سرآمد آموزشی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور شناخته شد
در اولین اجلاس سراسری سرآمدی آموزشی، از دکتر سیدمصطفی حسینعلیپور (استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران)، به عنوان «سرآمد آموزشی» تقدیر شد.
اجلاس سرآمدی آموزشی، روز یکشنبه ۱۱ تیرماه ۱۴۰۲، همزمان با پنجمین اجلاس کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره و با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزیر و معاون آموزشی وزارت عتف، برگزیدگان و روسای دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور، در مرکز همایشهای بینالمللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار و در آن از ۱۸ سرآمد آموزشی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور با اهدای لوح و تندیس تقدیر شد.
بنا بر توضیحات دکتر عموعابدینی (معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری)، در خصوص نحوه انتخاب سرآمدان آموزشی؛ دانشگاههای سراسر کشور پیرو آییننامه مربوط، در مجموع ۱۱۰ نفر از استادان را بر اساس چهار شاخص، «فعالیت آموزشی با کیفیت»، «آموزش پژوهشمحور» منجر به نظریه و کرسی نظریهپردازی، «اخلاق حرفهای در آموزش» و «شاگردپروری در جریان حکمتپروری»، انتخاب کردند که از این تعداد، ۳۷ نفر که دارای شرایط و امتیاز بالاتری بودند، انتخاب شدند و در نهایت، در کمیته اصلی ۱۸ نفر به عنوان سرآمد آموزشی (حکیم پروری) برگزیده شدند.
دکتر حسینعلیپور، استاد تمام گروه حرارت و سیالات دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه و سرآمد آموزشی کشور، دارای ۶ اختراع ثبت شده و ۱۲۱ مقاله در مجلات است و سیستمهای تولید و تبدیل انرژی، جریان توربولان، سیستمهای تولید قدرت مکانیکی و جلوبرندگی، اختلاط سیالات لزج، میکروفلوئیدیک و بیومکانیک، پدیدههای انتقال در محیط متخلخل، جریانهای چندفازی و سیستمهای فرایندی مواد غذایی، از زمینههای پژوهشی وی میباشد.
در آیین تقدیر از سرآمدان آموزشی، دکتر انبیاء (رییس دانشگاه) و دکتر دلیری (معاون آموزشی دانشگاه)، دکتر حسینعلیپور را همراهی کردند.
جامعه دانشگاهیان علم و صنعت ایران، با تبریک انتخاب شایسته دکتر حسینعلیپور به عنوان سرآمد آموزشی کشور، توفیقات روزافزون وی را آرزومند است.
|