[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره دانشگاه::
درباره روابط عمومی::
معرفی افراد::
فرآیندهای کاری::
بروشور و کاتالوگ ها::
اخبار دانشگاه::
افتخارات دانشگاه::
دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ویژه ورودی های 1403::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::
تور مجازی::
::
آرشیو نشریه پیام

AWT IMAGE

AWT IMAGE
نشریه پیام شماره 90
نشریه پیام شماره89
نشریه پیام شماره ۸۸
نشریه پیام- شماره 87
نشریه پیام شماره 86

نشریه پیام شماره 85
نشریه پیام شماره 84

نشریه پیام شماره 83

نشریه پیام شماره 82

نشریه پیام شماره 81

نشریه پیام شماره 80

آرشیو نشریه پیام

..
آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

AWT IMAGE

خبرنامه شماره ۴۰۷

خبرنامه شماره ۴۰۶

خبرنامه شماره ۴۰۵

خبرنامه شماره ۴۰۴

خبرنامه شماره ۴۰۳

خبرنامه شماره ۴۰۲

خبرنامه شماره ۴۰۱

خبرنامه شماره ۴۰۰

خبرنامه شماره ۳۹۹

خبرنامه شماره ۳۹۸

خبرنامه شماره ۳۹۷

خبرنامه شماره ۳۹۶

خبرنامه شماره ۳۹۵

آرشیو خبرنامه الکترونیک

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: برگزاری نشست پروژه طراحی، نصب و راه‌اندازی نرم‌افزار بومی شبیه‌ساز آنلاین شبکه سراسری گاز ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1402/9/1 | 
برگزاری نشست پروژه طراحی، نصب و راه‌اندازی نرم‌افزار بومی شبیه‌ساز آنلاین شبکه سراسری گاز ایران


جلسه پروژه طراحی، نصب و راه‌اندازی نرم‌افزار بومی شبیه‌ساز آنلاین شبکه سراسری گاز ایران، روز یکشنبه ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۲ در سالن نشست‌های ساختمان ریاست دانشگاه برگزار شد.
این نشست با حضور مدیران شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، شرکت انتقال گاز ایران، مدیریت دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران، معاونت پژوهشی شرکت ملی گاز ایران، هلدینگ تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات قرارگاه خاتم الانبیاء، موسسه سماوات و از دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور رئیس دانشگاه، معاون پژوهشی و تعاملات صنعتی، مدیر دفتر همکاری‌های علمی صنعتی، رئیس و اعضای هیات علمی فعال در انستیتو توربین گاز دانشگاه برگزار شد.

 

در این نشست، ابتدا دکتر مرتضی منتظری (رئیس انستیتو توربین گاز)، با تاکید بر اینکه امروز حوزه توربین گاز، اقتدار زیادی برای کشور ایجاد کرده و افتخارات زیادی به دنبال داشته است، به تشریح سابقه تاسیس انستیتو توربین گاز در دانشگاه علم و صنعت ایران، تبیین محورها و برنامه‌های جامع  این انستیتو پرداخت.
رئیس انستیتو توربین گاز توضیح داد که در سال ۱۳۸۷ و بر مبنای تجربیات دانشگاه علم و صنعت ایران، این دانشگاه به عنوان قطب موتورهای توربینی معرفی و پروژه‌های بسیاری به دانشگاه ارجاع شد. وی افزود: به دنبال سخنان مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۹ مبنی بر چرخه علم و تجاری‌سازی، در سال ۱۳۹۱ و در همایش توربین ملی گاز، تاسیس پژوهشکده توربین گاز در دانشگاه علم و صنعت ایران توافق شد.

 

دکتر منتظری در ادامه به تبیین روند طراحی و ساخت توربین ملی گاز با مشارکت شرکت ملی گاز ایران، شرکت توربو کمپرسور نفت و دانشگاه علم و صنعت ایران پرداخت و گفت: اولین نمونه این توربین در ۳۰ بهمن سال ۱۳۹۳ در ایستگاه ری با موفقیت آزمایش و در اسفند ۱۳۹۳ برای نصب در ایستگاه دهق ارسال شد که بعد از انجام تست موفق، به سیستم انتقال گاز کشور وارد شد. وی از این پروژه به عنوان تجربه موفق بین دانشگاه علم و  صنعت ایران، شرکت OTC و شرکت ملی گاز ایران نام برد و گفت: این توربین تاکنون بیش از ۳۰ هزار ساعت کار مفید انجام داده و ۶۰ عدد از آن در کشور ساخته و مورد استفاده قرار گرفته است.
دکتر منتظری گفت تجربه موفق ساخت توربین ملی گاز موجب شد بحث «انستیتو توربین گاز»، در سال ۱۳۹۴ شکل گیرد. وی سپس به تبیین فعالیت‌های در دست اقدام در انستیتو و برنامه‌های اجرایی آن پرداخت.

 
د
ر ادامه این نشست، دکتر خان‌میرزا (عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک و مدیر پروژه طراحی نصب و راه‌اندازی نرم‌افزار بومی شبیه ساز آنلاین شبکه سراسری گاز ایران)، به ارائه گزارش برنامه‌ریزی اجرای این پروژه پرداخت که قرار است در
۱۰ فاز و به مدت ۳۰ ماه به اجرا درآید.

پس از آن دکتر زارعی (مدیرعامل هلدینگ ارتباطات و فناوری اطلاعات قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء)، در سخنرانی با تبریک ولادت با سعادت حضرت زینب سلام الله علیها، نوآوری و فناوری را موتور محرک همه کشورهای پیشرفته دانست و گفت: هر کشوری که بتواند از فناوری و نوآوری استفاده کند، می‌تواند رشد جهشی داشته باشد. وی افزود: اتفاقی که در کشورهای توسعه یافته رخ می‌دهد، استفاده از دانش در صنعت است که دانشگاه علم و صنعت ایران در این زمینه دستاوردهای خوبی داشته همچنان که تبدیل دانش به فناوری، منجر به تولید توربین گاز توسط دانشگاه علم و صنعت ایران شده است.
مدیرعامل هلدینگ ارتباطات و فناوری اطلاعات قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء با ابراز شگفتی و خوشحالی از اینکه مجموعه دانشگاه علم و صنعت ایران در این حد در حوزه توربین و موتور پیشرفت کرده، تصریح کرد: اگر دانشگاه به حوزه صنعت وارد شود، ارزش افزوده ایجاد می‌کند، در غیر این صورت دانش صرفاً در حوزه پژوهش مسکوت می‌ماند و به محصول تبدیل نمی‌شود.
در ادامه این نشست، مهندس نوشادی (مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز) سخنرانی کرد. وی توربین را یکی از ۱۰ تجهیز پیچیده ساخت بشر معرفی و با اشاره به ساخت توربین گاز توسط انستیتو توربین گاز دانشگاه علم و صنعت ایران، این موفقیت را یک دستاورد بزرگ خواند.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز، با اشاره به اینکه در پالایشگاه ایلام بیش از ۹۰ درصد تجهیزات ساخت داخل است، بر بین‌المللی شدن این دستاوردها تاکید کرد. وی با اشاره به وسعت یافتن شبکه توزیع گاز کشور، گفت: نرم‌افزارهای قبلی، بخشی از شبکه را توصیف می‌کنند و نیاز عاجل به نصب نرم‌افزار شبیه‌ساز آنلاین شبکه گاز وجود دارد و کاهش زمان اجرای این پروژه را خواستار شد.
سخنران دیگر این مراسم، دکتر انبیا رئیس دانشگاه بود که با تبریک ولادت حضرت زینب سلام الله علیها و خوشامدگویی به حضار و آرزوی محو صهیونیسم جهانی از صفحه روزگار، به معرفی دستاوردهای دانشگاه علم و صنعت ایران از منظر نظام‌های رتبه بندی ملی و جهانی پرداخت. وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری که یکی از اهداف پژوهش در کشور را رفع نیازهای کشور دانستند و ضمن تاکید بر این مطلب که در حوزه نفت و گاز، کارهای انجام نشده بسیار است؛ پیشنهاد کرد در مجموعه صنعت نفت و گاز، نیازهای اساسی کشور فهرست و با شناسایی ظرفیت دانشگاه‌ها، به دانشگاه محول شود.

 

رئیس دانشگاه با اشاره شعار دوره مدیریتی خود مبنی بر «توسعه فناوری و تعاملات صنعتی با روحیه جهادی» و سوابق خوب دانشگاه علم و صنعت ایران در انجام مأموریت‌هایی نظیر ساخت توربین گاز، تاکید کرد: پروژه‌ای که به دانشگاه علم و صنعت ایران سپرده شود، ریسک بسیار کمی خواهد داشت و پیشنهاد تاسیس انستیتو گاز در دانشگاه علم و صنعت ایران برای کمک رفع نیاز شرکت ملی گاز ایران در همه فعالیت‌های آن را ارایه کرد.
بازدید از مراکز تحقیقاتی انستیتو توربین گاز، برنامه پس از این نشست بود که بازدیدکنندگان از نزدیک با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های انستیتو توربین گاز آشنا شوند.
دفعات مشاهده: 1368 بار   |   دفعات چاپ: 312 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان

کلیه حقوق مادی ومعنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم وصنعت ایران میباشد .هرگونه برداشت با ذکر منبع ، بلامانع است.

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 46 queries by YEKTAWEB 4665