دانشگاه علم و صنعت ایران و سازمان اقتصاد مقاومتی ارتش جمهوری اسلامی ایران
تفاهمنامه همکاری امضا کردند
تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه علم و صنعت ایران و سازمان اقتصاد مقاومتی (سام) ارتش جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه ۵ دی ماه ۱۴۰۳ توسط دکتر یونسیان (رئیس دانشگاه) و امیر سرتیپ دوم محسن گل سرخ حق (رئیس سازمان اقتصاد مقاومتی آجا) به امضا رسید.
این تفاهمنامه به منظور استفاده از تواناییها، ظرفیتها و منابع دو طرف در جهت توسعه علمی، پژوهشی، فناوری و اجرایی در حوزههای انرژی، حمل و نقل (هوایی، دریایی و زمینی)، شیلات و کشاورزی، بازرگانی و تجارت، صنعت و معدن، اقتصاد دیجیتال، مالی و سرمایهگذاری، اقتصاد دریامحور، عمران و مسکن و ارزشافزایی املاک، دارو، درمان و تجهیزات پزشکی و صنایع غذایی؛ میان سازمان اقتصاد مقاومتی ارتش جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه علم و صنعت ایران منعقد شد.
اهداف همکاری در این تفاهمنامه شامل: تقویت ارتباط میان صنعت و دانشگاه؛ تحقیق و توسعه؛ آموزش و توانمندسازی؛ نوآوری و کارآفرینی؛ اشتراکگذاری منابع و امکانات و تجاریسازی فناوری است.
در نشست امضای تفاهمنامه که با حضور رئیس و اعضای رئیسه دانشگاه در سالن جلسات ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد، ابتدا دکتر یونسیان (رئیس دانشگاه)، با تبیین موضوع نشست و تشریح ۱۲ محور همکاری مندرج در تفاهمنامه؛ به معرفی اجمالی دانشگاه علم و صنعت ایران و بیان مشخصههای ویژه این دانشگاه بزرگ صنعتی کشور پرداخت.
رئیس دانشگاه با اشاره به برخی پروژههای محوری که در دهههای اخیر در دانشگاه علم و صنعت ایران انجام شده، به موفقیتهای این دانشگاه در زمینههای طراحی و پرتاب اولین ماهواره بومی کشور، ارائه خدمات به مدیریت کلان کشور؛ کسب رتبه اول دانشگاههای کشور برای چهارمین سال متوالی به واسطه حجم و مبلغ قراردادهای صنعتی؛ سابقه بیش از ۶۰ ساله دانشگاه در حوزه حمل و نقل و دارا بودن دو دانشکده منحصر به فرد مهندسی راه آهن و مهندسی خودرو در این خصوص؛ دارا بودن دانشکده اقتصاد، مدیریت و مهندسی پیشرفت با هدف تربیت حکمرانان تراز انقلاب اسلامی؛ دارا بودن چند انستیتو مرتبط با موضوعات انرژی و سلامت در دانشگاه و... اشاره کرد.
رئیس دانشگاه در ادامه به تبیین مدلهای همکاری دانشگاه با سازمانها و صنایع بزرگ پرداخت و پیشنهاد ایجاد نهادی در داخل دانشگاه و سازمان اقتصاد مقاومتی ارتش برای پیگیری تفاهمنامه و به عنوان مرکز تعاملات دانشگاه و سازمان را مطرح کرد.
وی همچنین به استفاده از ظرفیت طرح جهاد علمی و قانون جهش تولید دانش بنیان اشاره نمود.
دکتر یونسیان با اعلام تمایل دانشگاه به راهاندازی مراکز نوآوری مرتبط با صنایع، اظهار امیدواری کرد همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران و سازمان اقتصاد مقاومتی ارتش جمهوری اسلامی، مایه برکت برای کشور باشد.
در ادامه این نشست، امیر سرتیپ دوم گل سرخ حق (رئیس سازمان اقتصاد مقاومتی ارتش جمهوری اسلامی ایران)، ضمن تشکر از دانشگاه علم و صنعت ایران و همکاران خود برای پیگیری برگزاری این جلسه، به تشریح ظرفیتها و زمینههای همکاری دانشگاه و سازمان در چهار حوزه اصلی انرژی، حمل و نقل و لجستیک، اقتصاد دیجیتال و فناوری اطلاعات و همچنین صنعت و معدن پرداخت و پس از بحث و تبادل نظر، تفاهمنامه همکاری توسط رئیس دانشگاه و رئیس سازمان منعقد و تبادل شد و متولیان اجرایی سازی مفاد تفاهم نامه در دو طرف مشخص شدند.
|