[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
درباره مرکز کارآفرینی::
کارآفرینی::
کسب و کار::
آیین نامه ها::
اخبار مرکز کارآفرینی::
جشنواره ها::
کارگزاران فن راه ::
کتاب های کارآفرینی::
کارآفرینی دانش بنیان::
کارآفرینان ایرانی::
مقالات کارآفرینی::
پایگاه های مرتبط::
آلبوم تصاویر::
هسته های دانشجویی::
تماس با ما::
مراکز کاریابی::
::
لینک های مفید
..
تلگرام

کانال تلگرام ما را دنبال کنید

AWT IMAGE

https://telegram.me/karafariniiust

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
نظرسنجی
نظر خود را در رابطه با سایت مرکز کارآفرینی بفرمائید.
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
   
..
پیوندها
..
GEM IRAN

AWT IMAGE

..
Doing Business

AWT IMAGE

..
بنیاد ملی نخبگان

AWT IMAGE 

..
MBTI test

AWT IMAGE

..
ارزیابی شرکتهای دانش بنیان

AWT IMAGE

..
کتاب و نشریات
..
صندوق نوآوری و شکوفایی

AWT IMAGE

..

AWT IMAGE

:: اخبار دانش بنیان ::
 | تاریخ ارسال: 1394/8/19 | 

فرهاد امیری مقدم، مدیر ارزیابی معاونت تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: طبق آخرین اطلاعاتی که تا ۱۱ آبان ماه در صندوق نوآوری و شکوفایی برآورد شده است، تعداد هزار و ۸۱۳ شرکت دانش بنیان داریم.

وی با بیان اینکه از این تعداد ۶۲ درصد شرکت ها نوپا و حدود ۳۴ درصد غیر نوپا هستند، ادامه داد:  ۴ درصد از این شرکت ها، شرکت های صنعتی به بلوغ رسیده دارای فعالیت دانش بنیان هستند.

امیری مقدم با بیان اینکه تا کنون بیش از  ۱۳۴۰ طرح وارد صندوق شده است، خاطرنشان کرد: این تعداد طرح ها درخواست تسهیلات از صندوق داشته اند تا صندوق هم در قالب قرض الحسنه، سرمایه ثابت، سرمایه در گردش، لیزینگ یا ضمانت نامه تسهیلاتی به طرح ها تسهیلات ارائه کند.

مدیر ارزیابی معاونت تسهیلات و تجاری سازی صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه از این تعداد ۹۴۰ طرح تعین تکلیف شده اند، عنوان کرد: تعین تکلیف بدان معناست که طرح ها مصوب یا رد شده اند. همچنین احتمال دارد خودشان به هر دلیلی انصراف داده باشند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۴۰۰ طرح در دست بررسی است، افزود: اکنون ۵۷۶ طرح به تصویب رسیده اند که باید برای دریافت تسهیلات مورد بررسی قرار بگیرند و مبلغی بالغ بر ۲۴۰ میلیارد تومان برای این تعداد در نظر گرفته شده است.

امیری مقدم با اشاره اینکه بخش عمده ای از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی به صورت قرض الحسنه بوده است، گفت: در حال حاضر تعداد ۳۵۹ طرح به صورت قرض الحسنه از تسهیلات صندوق بهره می برند و می توان گفت ۱۹ درصد مبالغ مصوبه صندوق به صورت قرض الحسنه ای بوده است. تسهیلات قرض الحسنه غالبا تا ۳۰۰ میلیون تومان برای شرکت ها در نظر گرفته شده است.

امیری مقدم با بیان اینکه ما حدودا ۱۲ حوزه معرفی شده در حوزه دانش بنیان داریم، گفت: بر اساس اعلام معاونت علمی بیشتر طرح ها در حوزه های «الکترونیک و کنترل»، « تجهیزات پیشرفته ساخت، تولید و آزمایشگاه» و « زیست فناوری » هستند.

به گفته وی، از تعداد ۵۷۶ طرح مصوب شده در صندوق، ۱۸ درصد طرح ها مربوط به «الکترونیک و کنترل»، ۱۶ درصد مربوط به « تجهیزات پیشرفته ساخت، تولید و آزمایشگاه» و ۱۴ درصد به «زیست فناوری »  است.

به گفته وی، تقریبا در این سه حوزه سطح تسهیلات مصوب یکی بوده است و هرکدام ۱۶ درصد از تسهیلات مصوب را به خود اختصاص داده اند و تقریبا بیش از ۵۱ درصد از مبالغ درخواست شده  مورد تایید و تصویب قرار گرفته اند.

دفعات مشاهده: 2334 بار   |   دفعات چاپ: 591 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز کارآفرینی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 69 queries by YEKTAWEB 4657