[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره معاونت::
معرفی افراد::
کارگروه::
مدیریت ها::
مجلات علمی-پژوهشی و ISI::
قوانین و مقررات::
اخبار ورویدادها::
افتخارات::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
کنفرانس ها و همایش های علمی







ششمین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی راه آهن-خردادماه 98
سومین کنفرانس ملی رویه های بتنی-اردیبهشت ماه 98
اولین همایش بین المللی قوای محرکه نوین-اسفندماه 97

اولین همایش ملی فناوری فضائی و کاربردهای آن-بهمن ماه 97
کنفرانس بین المللی کامپوزیت: مشخصه سازی، ساخت و کاربردها-20 و 21 آذرماه 97

کنفرانس فرآیندهای نوین در مهندسی ماهواره، انرژی و نانوفناوری-دی ماه 97



چهل و نهمین کنفرانس ریاضی کشور-شهریورماه97


همایش بین المللی آلومینیوم ایران-اردیبهشت 97( IIAC2018)


همایش ملی شهرسازی تراکم ساختمانی و کیفیت محیطی-اسفند 96



اولین کنفرانس بین المللی منظر راههای شهری و برون شهری با رویکرد بومی سازی


ششمین همایش ملی توربین گاز-آذرماه 96


پنجمین کنفرانس ملی بتن خود تراکم ایران و اولین کنفرانس ملی تعمیر و نگهداری سازه های بتنی-تیرماه 1396


بیست و پنجمین سمینار شیمی آلی ایران-شهریورماه96


اولین کنگره ملی کاربرد مواد و ساخت پیشرفته در صنایع-خردادماه 96


دومین کنفرانس توسعه پایدار در سیستم های انرژی آب و محیط زیست-اسفندماه 95


دومین جشنواره ملی انرژی های تجدید پذیر-بهمن 95


اولین کنفرانس ملی مدیریت و مهندسی پیشرفت-دی ماه 95


پنجمین کنفرانس بین المللی کامپوزیت مشخصه سازی ساخت و کاربردها-دی ماه 95


یازدهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت -دی ماه 95


..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..

AWT IMAGE

:: انتشار بیش از 1300 مقاله ISI در سال 94 توسط اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1395/9/21 | 

انتشار بیش از 1300 مقاله ISI در سال 94 توسط اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران

دکتر منصور سلطانیه، مدیر امور پژوهش دانشگاه علم و صنعت ایران، روز شنبه بیستم آذرماه 95 در نشست خبری هفته ی پژوهش اظهار داشت: در سال گذشته هزار و 329 مقاله ISI توسط اعضای هیات علمی این دانشگاه منتشر شد که سرانه این آمار 3.27 به اعضای هر عضو هیات علمی می باشد.

وی در ادامه افزود: در همین سال بیش از هزار و 400 مقاله غیر ISI با سرانه 3.66 از دانشگاه علم و صنعت به چاپ رسیده است. همچنین 29 کتاب تألیفی فارسی، 4 کتاب تألیفی بین‌المللی، 4 کتاب بین‌المللی نگارش شده توسط هیأت علمی دانشگاه، 12 مورد ترجمه، 8 مورد گردآوری کتاب، 13 سبک اختراع ملی و 3 اختراع بین‌المللی از دیگر دستاوردهای این دانشگاه در سال 94 محسوب می‌شود.

مدیر امور پژوهش دانشگاه تعداد استنادات به مقالات این دانشگاه را 49 هزار و 216 مورد خواند و ادامه داد: فعالیت 9 قطب علمی دانشگاه علم و صنعت در سال 94 به پایان رسید و اکنون آیین نامه جدید برای ایجاد قطب علمی جدید به دانشگاه اعلام گردیده است و از طرفی 35 مورد سفر برای فرصت مطالعاتی به خارج از کشور صورت گرفته که البته فرصت مطالعاتی به داخل از کشور به جز یک مورد در سال 92 نداشته‌ایم.

وی ادامه داد: 11 مجله علمی و تخصصی در دانشگاه به چاپ می رسد که یکی از آنها ISI است هدفگذاری ما، رساندن این رقم به 5 مجله ISIاست.

وی یکی دیگر از مسائل مهم را بهداشت محیط دانست و اظهار داشت: متاسفانه این امر در دانشگاه‌ها مغفول مانده اما ما در مقطع ارشد و دکتری دانشگاه علم و صنعت ایران دوره آموزشی HSC را برگزار کردیم و دانشجویان تنها در صورت قبولی در این دوره، اجازه ورود به آزمایشگاه را دارند.

مدیر امور پژوهشی دانشگاه علم و صنعت افزود: با توجه به مغفول ماندن موضوع HSE (بهداشت، سلامت و محیط زیست) در دانشگاه‌ها، ما برای تمام دانشجویان مقطع ارشد و دکتری دوره آموزشی HSE را برگزار می‌کنیم و دانشجویان در صورت قبولی در این دوره، اجازه ورود به آزمایشگاه خواهند داشت.

سلطانیه در ادامه به برخورد جدی دانشگاه علم وصنعت با متخلفان پژوهشی اشاره کرد و گفت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سال 93 آیین‌نامه‌ای را به دانشگاه‌ها ابلاغ کرد که دانشگاه در سال گذشته کمیته تخلفات پژوهشی را تشکیل داد.

وی افزود: تاکنون 3 مورد تخلف پژوهشی از دو دانشجو و یک استاد به ما ارجاع شده است که دانشگاه برخورد غیرقابل اغماضی را در این خصوص در دستور کار دارد. به گونه‌ای که دانشگاه برای دانشجویان متخلف حکم اخراج و برای اساتید متخلف بررسی مجدد پرونده ارتقا، لغو پایه‌های سالیانه به مدت 3 سال،‌ عدم پرداخت گرند پژوهشی به مدت 3 سال و ندادن دانشجوی تحصیلات تکمیلی به مدت 3 سال را به عنوان تنبیه در نظر گرفته است.

مدیر امور پژوهشی دانشگاه علم و صنعت همچنین از تشکیل کمیته دستگاهی برای پی‌گیری امور مربوط به کرسی‌های نظریه‌پردازی خبر داد و اظهار امیدواری کرد این کمیته دستاوردهای خوبی برای دانشگاه داشته باشد.

دبیر ستاد هفته پژوهش دانشگاه علم و صنعت ایران، در پایان صحبت های خود، برنامه‌های هفته پژوهش این دانشگاه را اینگونه معرفی کرد: از 21 تا 24 آذر ماه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در دانشگاه برگزار شده و کارگاه علم‌سنجی، آموزش نوشتن پتنت، چگونگی تأسیس شرکت‌های دانش بنیان و عوامل موثر در تجاری سازی محصولات دانش بنیان نیز در نظر گرفته شده است و روز یکشنبه نیز جلسه عمومی با موضوع پژوهش، توسط اعضای هیأت رئیسه برای پاسخگویی به اعضای هیأت علمی دانشگاه برگزار می‌شود.

دفعات مشاهده: 1941 بار   |   دفعات چاپ: 513 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .