"هوالعزیز"
همکار ارجمند؛ عضو محترم خانواده بزرگ دانشگاه علم و صنعت ایران
سلام علیکم
برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی شامل ۲۴ فصل و ۱۲۰ ماده در تیر ماه ۱۴۰۳ از سوی مجلس محترم شورای اسلامی ابلاغ گردیده است و انتظار میرود رئوس رویکردهای دولت محترم مبتنی بر الزامات آن طرح ریزی گردد. از آنجا که ماحصل برنامه تدوین شده شامل تغییراتی قابل توجه نسبت به برنامه های سَلَف میباشد، دامنه الزامات، تکالیف و ضوابط کلان آن به طور مستقیم یا غیر مستقیم دانشگاه ها را تحت تأثیر جدی قرار خواهد داد. شناخت کلان روندها و جهت گیری این برنامه جهت سوگیری صحیح در همراهی با سیاست های نظام برای اعتلای دانشگاه غیر قابل اجتناب است از سوی دیگر نقش آفرینی مسئولانه جامعه دانشگاهیان در حمایت از پیشرفت این میثاق ملی حائز اهمیت می باشد.
در همین راستای مرکز برنامه و بودجه دانشگاه علم و صنعت ایران در نخستین گام به منظور ایجاد یک کلان تصویر عملیاتی جهت آگاهی بخشی و بهره برداری موثر از برنامه هفتم اقدام به تدوین شش گزارش مقدماتی به شرح ذیل نموده است:
۱- نقشه موضوعی برنامه هفتم
۲- سنجه ها و اهداف کمی برنامه هفتم
۳- اهم تکالیف و ضوابط تأثیر گذار بر دانشگاهها در برنامه هفتم
۴- آئیننامهها و دستورالعملهای تکلیفی
۵- گزارش های تکلیفی برنامه هفتم
۶- برنامه های تکلیفی
هر شش گزارش فوق در صفحه اختصاصی مرکز برنامه و بودجه در پایگاه دانشگاه علم و صنعت ایران بارگذاری گردیده و قابل حصول است. همچنین از جامعه دانشگاهیان مصرانه مستدعی است تا از طریق ثبت پیشنهادات و رهنمودها در تعریف سازوکارهای بهره برداری دانشگاه و تبیین و تسهیل اهداف برنامه نقش آفرینی نمایند.
سروش برادران
رئیس مرکز برنامه و بودجه
|