غرفه محصولات لبنی پاک از روز چهارشنبه مورخ ۲۵ بهمن ۱۴۰۲شروع به فعالیت می نماید.
دفعات مشاهده: 871 بار | دفعات چاپ: 107 بار | دفعات ارسال به دیگران: 0 بار | 0 نظر
شارژ اینترنتی
| تاریخ ارسال: 1402/11/11 |
قابل توجه دانشجویان محترم:
جهت رفع مشکل شارژ اینترنتی (افزایش اعتبار) از مروگر موزیلا استفاده نمایید.
دفعات مشاهده: 2361 بار | دفعات چاپ: 446 بار | دفعات ارسال به دیگران: 0 بار | 0 نظر
خواص پرتقال
| تاریخ ارسال: 1402/11/1 |
پرتقال یک میوه شیرین و آبدار است که در فصل پاییز برداشت میشود. این میوه درختی به نام پرتقالی (Citrus sinensis) تولید میشود که در مناطق گرمسیری رشد میکند. پرتقال به عنوان یک منبع غنی از ویتامین C، کلسیم، پتاسیم، بتاکاروتن و فیبر شناخته میشود.
دفعات مشاهده: 1083 بار | دفعات چاپ: 206 بار | دفعات ارسال به دیگران: 0 بار | 0 نظر
خاصیت آلو اسفناج
| تاریخ ارسال: 1402/8/20 |
خواص کلی اسفناج
سلامت چشم: زاگزانتین، یک عنصر حیاتی برای بدن است که از ابتلا به بیماری دژنراسیون ماکولا پیشگیری می کند. زاگزانتین مانند یک فیلتر نور برای چشم عمل می کند. لوتئینی که در اسفناج وجود دارد عملکرد چشم را بهبود می بخشد و از تحلیل رفتن شبکیه جلوگیری می کند، این موضوع تاثیر زیادی بر کیفیت بینایی خواهد داشت.
دفعات مشاهده: 2907 بار | دفعات چاپ: 243 بار | دفعات ارسال به دیگران: 0 بار | 0 نظر
کاهش سرعت غذا خوردن
| تاریخ ارسال: 1402/8/6 |
سرعت خوردن غذا روی میزان مصرف و افزایش وزن بسیار تاثیر دارد. طبق تحقیقاتی که دراینرابطه انجام شده است، افرادی که سریع غذا میخورند، بهاحتمال زیاد غذا بیشتری خورده و شاخص توده بدنی آنها بالاتر از افرادی است که بهآرامی غذا میخورند. دلیل این موضوع سیگنالهایی است که به مغز ارسال میشوند.
دفعات مشاهده: 781 بار | دفعات چاپ: 185 بار | دفعات ارسال به دیگران: 0 بار | 0 نظر
تماس با اداره
| تاریخ ارسال: 1402/6/26 |
قابل توجه دانشجویان محترم:
در صورت هرگونه مشکل با همکاران اداره تغذیه در ساعت اداری تماس حاصل فرمایید.
دفعات مشاهده: 1055 بار | دفعات چاپ: 184 بار | دفعات ارسال به دیگران: 0 بار | 0 نظر
نگهداری و سلامت غذا در ماه مبارک رمضان برای وعده سحر
| تاریخ ارسال: 1402/1/15 |
رعایت اصول بهداشت و نگهداری مواد پخت شده وعده سحر در ایام ماه مبارک رمضان لازم و ضروی می باشد به همین خاطر شما عزیزان باید نکاتی را توجه فرمایید.
دفعات مشاهده: 1430 بار | دفعات چاپ: 266 بار | دفعات ارسال به دیگران: 0 بار | 0 نظر
امکان رزرو غذا برای ماه مبارک رمضان
| تاریخ ارسال: 1401/12/29 |
قابل توجه دانشجویان محترم خوابگاهی :
ضمن تبریک فرارسیدن عید نوروز و ماه مبارک رمضان؛ قابلیت رزرو غذا برای ایام ماه مبارک رمضان برای بعد از تعطیلات عید نوروز فراهم گردیده است. خواهشمند است نسبت به رزرو غذای خویش اقدام نمایید.
دفعات مشاهده: 1518 بار | دفعات چاپ: 265 بار | دفعات ارسال به دیگران: 0 بار | 0 نظر
عدم استفاده از اپ سماد
| تاریخ ارسال: 1401/9/9 |
اطلاعیه عدم استفاده از اپ سماد
قابل توجه دانشجویان گرامی
با توجه به اینکه تنها مرجع پاسخگویی به مشکلات پیش آمده در مورد رزرو غذا و رفع آنها سامانه تحت وب مدیریت امور دانشجویان (سماد) می باشد, لذا دقت فرمایید استفاده از اپ تبلیغاتی سماد به هیچ عنوان توصیه نمی گردد و موجب عدم بررسی موارد ذکر شده از طرف شما گرامیان می گردد.
دفعات مشاهده: 1704 بار | دفعات چاپ: 303 بار | دفعات ارسال به دیگران: 0 بار | 0 نظر
سم پاشی آشپزخانه مرکزی
| تاریخ ارسال: 1401/7/5 |
قابل توجه دانشجویان محترم خوابگاهی
بدلیل سمپاشی آشپزخانه مرکزی عدم پخت غذای گرم توزیع کنسروهای وعده ناهار و شام روز پنج شنبه مورخ ۱۴۰۱/۷/۱۴ مهرماه با وعده شام روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۱/۷/۱۲ مهر ماه انجام میگیرد.
دفعات مشاهده: 1834 بار | دفعات چاپ: 310 بار | دفعات ارسال به دیگران: 0 بار | 0 نظر