معاونت فرهنگی- اخبار و رویدادها
همایش مجازی معارفه و استقبال از نودانشجویان کارشناسی دانشگاه برگزار شد

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1399/8/27 | 
همایش مجازی معارفه و استقبال از نودانشجویان کارشناسی دانشگاه برگزار شد
 

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با حضور هیات رییسه، همایش مجازی معارفه و استقبال از نودانشجویان کارشناسی ورودی ۱۳۹۹ دانشگاه، دوشنبه ۲۶ آبانماه در محل مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد.
 

در این همایش، ابتدا دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، با خوشامدگویی به ورودی های جدید و تبریک به آنها به مناسبت پذیرفته شدنشان در آزمون ورودی دانشگاه ها و قبولی در یکی از بهترین دانشگاه های کشور، نکاتی را در خصوص شرایط کلی و فضای علمی و تحقیقاتی دانشگاه، یادآور شد.
رییس دانشگاه با توضیح ماموریت گرایی دانشگاه و تبیین وظایف دانشگاه های نسل سوم و چهارم، گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران در عرصه نوآوری و فناوری و تاثیرگذاری بر جامعه، ورود جدی داشته و همانگونه که در تعبیر دینی، زکات علم، نشر آن است را داریم، این دانشگاه نیز در حل مسایل جامعه و ایفای نقش اجتماعی، به عنوان یکی از موفق ترین دانشگاه های کشور گام بر می دارد.
وی برای همه نودانشجویان آرزوی تحصیل موفق و پر از نشاط علمی کرد و بار دیگر پذیرفته شدن آنها در این دانشگاه را به خود و خانواده هایشان تبریک گفت.
پس از آن حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه) از طریق ویدئو کنفرانس نکاتی را به نودانشجویان دانشگاه متذکر شد. وی نیز با تبریک ورود دانشجویان جدید به یکی از دانشگاه های مطرح کشور، موفقیت انسان ها در طول تاریخ را در گروی سه اصل همت، برنامه ریزی و داشتن افق های بلند، توصیف کرد و با اشاره به حدیثی از امام علی (ع) تاکید کرد: دقت در برنامه ریزی، از امکانات کارسازتر است. وی تصریح کرد دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در زمینه های مختلف در کنار همه دانشجویان و مددکار آنهاست و دانشجویان می توانند برای طرح مسایل مختلف به این دفتر مراجعه نمایند.



پس از پخش سرود دانشگاه علم و صنعت ایران، دکتر ارجمندی (معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه)، سخنرانی کرد. وی با اشاره به شرایط جدید دانشگاه های جهان در پی پاندمی ویروس کرونا، به پیشتازی دانشگاه علم و صنعت ایران در برقراری سریع کلاس های آنلاین و عدم توقف برگزاری کلاس های درس و موفقیت خوب دانشگاه در این عرصه اشاره کرد و افزود: آینده آفرینی و ایجاد امید برای آینده، هدف پیش روی ماست.
دکتر ارجمندی با تاکید بر اینکه تجربه فعالیت های گروهی دانشجویی در ایران، پس از انقلاب وارد مرحله نوینی شد، به معرفی فعالیت ها و امکانات معاونت فرهنگی و اجتماعی در زمینه انجمن های علمی، تشکل ها و کانون های فرهنگی- هنری مختلف پرداخت و با اعلام آمادگی این معاونت برای پذیرش ایده های مختلف دانشجویان، از آنان خواست در برنامه های مختلف فرهنگی و اجتماعی، حضور سرزنده داشته باشند.

 


در ادامه این مراسم، دکتر قائمی (معاون دانشجویی دانشگاه) به معرفی ادارات و امکانات مختلف این معاونت، اعم از بهداشت و درمان، تربیت بدنی، تغذیه، وام های دانشجویی و امور خوابگاه ها پرداخت و آرزوی موفقیت برای نودانشجویان، از آنان خواست با مراجعه به سایت معاونت دانشجویی  به آدرس http://sta.iust.ac.ir/، درباره آیین نامه ها و نحوه ارایه خدمات این معاونت به دانشجویان، کسب اطلاع نمایند.


 
پس از آن دکتر دوایی مرکزی (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه)، در سخنانی با اشاره به دغدغه ذهنی اغلب دانشجویان برای انتخاب مهاجرت یا ماندن در کشور، گفت: در دانشگاه علم و صنعت ایران توجه بسیاری شده که دانشجویان، بتوانند خدمت به هموطنان را به عنوان انتخاب جدی خود قرار دهند و بر این مبنا، زیست بومی را در دانشگاه ایجاد کرده ایم که مهمترین شاخصه آن، رفع نیاز کشور است. ما این حرکت را به مراکز نوآوری خود تسری داده ایم و مراکز نوآوری، جایی است که دانشجویان ما در آن، آینده خود و کشور را تضمین خواهند کرد. وی برای دانشجویان تحصیل موفق و خاطرات و روزهای خوب آرزو کرد.
در ادامه مراسم، دکتر سیادت موسوی به نمایندگی از معاون آموزشی دانشگاه در خصوص آموزش مجازی دانشجویان و معرفی سیستم آموزش توضیحاتی ارایه کرد. وی از دانشجویان خواست با مراجعه به سایت معاونت آموزشی به آدرس http://education.iust.ac.ir/ و مطالعه مطالب آن در خصوص تقویم آموزشی، آیین نامه ها، شرایط استفاده از امتیازات استعداد درخشان، غیبت ها، حذف اظطراری و حذف موجه و... اطلاع موثق کسب نمایند.
دکتر سیادت موسوی توضیح داد که معدل ترم زیر ۱۲، مشمول مشروطی است و دانشجو در ترم بعد مجاز به انتخاب حداکثر ۱۴ واحد درسی است. در هر ترم، یک حذف اضطراری، مجاز است و در کل طول تحصیل، دو بار حذف موجه که دانشجو می تواند سر جلسه امتحان، برگه خود را تحویل ندهد. وی همچنین گفت: در حالی که دانشجو در هر ترم باید ۱۲ تا ۲۰ واحد اخذ نماید، دانشجویی که معدل ترم بالای ۱۷ داشته باشد، مجاز است در ترم بعد تا ۲۴ واحد اخذ کند.
دکتر سیادت موسوی افزود: در دانشگاه علم و صنعت ایران، ۴۰ درصد دانشجویان استعداد درخشان می توانند بدون آزمون وارد مقطع بالاتر شوند و این انگیزه خوبی برای تلاش از ابتدای تحصیل است.
پس از آن، دکتر عبدالعالی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق) نکاتی را برای نودانشجویان متذکر شد. وی با تصریح بر اینکه دانشگاه علم و صنعت ایران، لبریز از افتخارات است، گفت: به جرات می توانم بگویم اگر این دانشگاه نبود، بخش بزرگی از صنعت کشور را نداشتیم. وی به دانشجویان تاکید کرد همه نعمت هایی همچون سلامتی، ثروت و علم، در گروی حال خوب، معنی پیدا می کند و به آنان یادآور شد در اولین قدم، به دنبال خوشحالی باشند.
سپس دکتر مقیمی (مدیر گروه ارتباط با مدارس دانشگاه)  در خصوص مسابقه علمی طرح شده برای نودانشجویان توضیح داد. در این مسابقه، دانشجویان باید کلیپ سه دقیقه ای با موضوع آزاد از علاقه مندی خود بر محوریت موضوعات علمی تهیه و به این دفتر ارسال نمایند.
آیین نامه این مسابقات در کانال تلگرامی به آدرس new.iust۹۹  و  iust۹۹ در اینستاگرام، قابل ملاحظه و مطالعه است.
در پایان این مراسم، میثاق نامه توسط یکی از دانشجویان ممتاز دانشکده برق، قرائت شد.

 
نشانی مطلب در وبگاه معاونت فرهنگی:
http://www.iust.ac.ir/find-41.3455.61600.fa.html
برگشت به اصل مطلب