|
|
|
|
چرخه ترکیبات فرار در سیستم پخت و روش های جلوگیری از آن |
|
|
|
|
شناسنامه دوره آموزشی عنوان دوره چرخه ترکیبات فرار در سیستم پخت و روش های جلوگیری از آن اهداف دوره 1. آشنایی با انواع رسوبات مزاحم و مکانیسم های تشکیل گرفتگی 2. آشنایی با آثار و عواقب انواع گرفتگی بر شرایط بهره برداری و کیفیت محصول 3. آشنایی با عوامل موثر بر تشدید پدیده های گرفتگی 4. آشنایی با روشهای جلوگیری از تشکیل رسوبات مزاحم و ایجاد گرفتگی موضوعات دوره 1. مطالعه انواع رسوبات مزاحم و مکانیسم های تشکیل رسوبات پره های فن، رسوبات چرخه های آلکالی، سولفور، کلر و فلزات سنگین، رینگ های میانی کوره، گلوله های دورن کوره، آدم برفی و رسوبات خروجی کوره و ورودی کوره 2. آشنایی با کلیه عوامل موثر بر تشکیل و تشدید انواع رسوبات مزاحم 3. مطالعه آثار و عواقب ناشی از بروز انواع گرفتگی ها بر شرایط بهره برداری و کیفیت محصول 4. بررسی راهکارها و روش های جلوگیری از تشکیل رسوبات مزاحم و ایجاد گرفتگی 5. مروری بر مقالات و نتایج حاصل از پروژه های صنعتی انجام شده در این زمینه مخاطبین دوره: مدیران، کارشناسان و تکنیسین های دپارتمانهای مختلف تولید مدت: دو روز
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|