[صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
درباره معاونت::
معرفی افراد::
کارگروه::
مدیریت ها::
مجلات علمی-پژوهشی و ISI::
قوانین و مقررات::
اخبار ورویدادها::
افتخارات::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
کنفرانس ها و همایش های علمی







ششمین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی راه آهن-خردادماه 98
سومین کنفرانس ملی رویه های بتنی-اردیبهشت ماه 98
اولین همایش بین المللی قوای محرکه نوین-اسفندماه 97

اولین همایش ملی فناوری فضائی و کاربردهای آن-بهمن ماه 97
کنفرانس بین المللی کامپوزیت: مشخصه سازی، ساخت و کاربردها-20 و 21 آذرماه 97

کنفرانس فرآیندهای نوین در مهندسی ماهواره، انرژی و نانوفناوری-دی ماه 97



چهل و نهمین کنفرانس ریاضی کشور-شهریورماه97


همایش بین المللی آلومینیوم ایران-اردیبهشت 97( IIAC2018)


همایش ملی شهرسازی تراکم ساختمانی و کیفیت محیطی-اسفند 96



اولین کنفرانس بین المللی منظر راههای شهری و برون شهری با رویکرد بومی سازی


ششمین همایش ملی توربین گاز-آذرماه 96


پنجمین کنفرانس ملی بتن خود تراکم ایران و اولین کنفرانس ملی تعمیر و نگهداری سازه های بتنی-تیرماه 1396


بیست و پنجمین سمینار شیمی آلی ایران-شهریورماه96


اولین کنگره ملی کاربرد مواد و ساخت پیشرفته در صنایع-خردادماه 96


دومین کنفرانس توسعه پایدار در سیستم های انرژی آب و محیط زیست-اسفندماه 95


دومین جشنواره ملی انرژی های تجدید پذیر-بهمن 95


اولین کنفرانس ملی مدیریت و مهندسی پیشرفت-دی ماه 95


پنجمین کنفرانس بین المللی کامپوزیت مشخصه سازی ساخت و کاربردها-دی ماه 95


یازدهمین کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم های قدرت -دی ماه 95


..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..

AWT IMAGE

:: شرایط احراز جایگاه استاد ممتازی از زبان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران تشریح شد ::
 | تاریخ ارسال: 1395/8/11 | 

شرایط احراز جایگاه استاد ممتازی از زبان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران تشریح شد

همزمان با اولین مراسم تجلیل از دو استاد ممتاز دانشگاه علم و صنعت ایران-دکتر علی کاوه و دکتر محمود مهرداد شکریه-شرایط احراز جایگاه استاد ممتازی از زبان دکتر محمدی ،معاون پژوهش و فناوری این دانشگاه تشریح شد.

دکتر تورج محمدی هدف از انتخاب استاد ممتاز در دانشگاه علم و صنعت ایران را ارج نهادن به فعالیت های برجسته ی علمی- پژوهشی، آموزشی، فرهنگی ، اجرایی اعضای هیات علمی پس از مرتبه استادی و و حفظ انگیزه های متعالی آنان بعد از احراز این موقعیت ذکر کرد و گفت: تا کنون سه دانشگاه تهران، صنعتی شریف و فردوسی مشهد اقدام به انتخاب و معرفی اساتید ممتاز خود نموده اند و لذا دانشگاه علم و صنعت ایران چهارمین دانشگاهی است که موفق به تدوین و اجرای آیین نامه مربوط شده که در اولین دوره، دو عضو هیات علمی این دانشگاه  را به عنوان استاد ممتاز خود معرفی می کند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، در ادامه ی صحبت های خود به شرایط احراز مقام استاد ممتازی طبق آیین نامه دانشگاه اشاره کرد و افزود:  داشتن ده سال سابقه پس از ارتقاء به مرتبه استادی، راهنمایی حداقل 10 دانش آموخته دکتری و کسب حد نصاب امتیاز کمیت و کیفیت آموزش بر اساس آیین نامه ارتقاء، شرایط عمومی احراز استاد ممتازی شاخص هایی همچون:  کسب حد نصاب امتیاز کمیت و کیفیت آموزش بر اساس آیین نامه ارتقاء، انتشار حداقل 50 مقاله در مجلات Q1 بعد از استادی،(استاد باید نویسنده ی مسوول باشد)، h-index متقاضی باید بدون استناد به مقالات خود جزء 5 درصد اول دانشگاه باشد، متوسط امتیاز اعتبار پژوهشی 10 سال آخر متقاضی جزو 10 درصد اول اعتبار پژوهشی دانشگاه را شرایط اختصاصی کسب این عنوان ذکر کرد.

رییس پژوهشگاه علم و صنعت ایران گفت: کسب امتیاز از مقالات Q1 ، تالیف و تصنیف کتاب، شاخص h و ارجاعات، اختراعات بین المللی، افتخارات ملی و بین المللی، سخنرانی های کلیدی، تجاری سازی و انتقال فناوری و قراردادهای صنعتی از جمله موارد دیگر شرایط احراز مقام استاد ممتازی موارد دیگری از شاخص های انتخاب استاد ممتاز می باشد.

دکتر محمدی اولویت در جذب دانشجویان ممتاز دکتری و افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی دکتری؛ اعطای سه پایه تشویقی؛ اختصاص اعتبار پژوهشی با ضریب 5/1؛ ارایه تسهیلات ویژه در انجام ماموریت فرصت مطالعاتی و تعویق زمان بازنشستگی را امتیازات در نظر گرفته شده برای اساتیدی که به عنوان اساتید ممتاز شناخته می شوند، معرفی کرد.

وی به رسالت سنگین اساتید ممتاز در دانشگاه اشاره کرد و افزود ایشان پرچمدار تبلیغ دستاورد های علمی دانشگاه در صحنه های ملی و بین المللی هستند و انتظار می رود بیش از گذشته در جهت اعتلای نام دانشگاه تلاش نمایند. دکتر محمدی همچنین به نقش اساتید ممتاز در دفاع از شان دانشگاه اشاره نمود وگفت در شرایطی که هر از چند گاه حیثیت دانشگاه ها خدشه دار می شود این وظیفه سنگین تر جلوه می نماید.

دکتر محمدی با ارایه آمار و شاخص هایی  اعلام نمود مطابق بررسی های کمیته انتخاب استاد ممتاز در دانشگاه علم و صنعت ایران، دکتر علی کاوه (استاد دانشکده مهندسی عمران) و دکتر محمودمهرداد شکریه (استاد دانشکده مهندسی مکانیک) به عنوان اولین  اساتید ممتاز دانشگاه علم و صنعت ایران شناخته شدند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران بعد از تشریح  موقعیت این دانشگاه در رتبه بندی های جهانی، گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 2016 ، به ترتیب بر اساس نظام های رتبه بندی بین المللی تایمز در جایگاه  501 تا 600 دانشگاه برتر جهان ، رتبه بندی بین المللی لایدن در جایگاه 436 و رتبه بندی Scimago institutions(اسکوپوس)  در جایگاه 535 دانشگاههای برتر جهان قرار دارد.

وی بعد از تشریح موقعیت بین المللی دانشگاه علم و صنعت ایران به جایگاه این دانشگاه در بین دانشگاه های کشور بر اساس رتبه بندی های بین المللی اشاره کرد و اظهار داشت: دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 2016 بر اساس رتبه بندی تایمز دانشگاه در جایگاه اول کشور، بر اساس رتبه بندی QS جایگاه دوم، بر اساس رتبه بندی لایدن جایگاه ششم ، بر اساس رتبه بندی اسکوپوس Scimago institutions)) جایگاه هفتم  و بر اساس رتبه بندی ISC در جایگاه سوم دانشگاههای کشور قرار دارد.

دکتر محمدی در پایان صحبت های خود به موقعیت پنج دانشکده ی (مهندسی مکانیک، مهندسی عمران، مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی شیمی،نفت و گاز ) در سطح بین المللی و داخلی پرداخت و گفت: بر اساس رتبه بندی های فوق، دانشکده ی مهندسی مکانیک در جایگاه ( 48 جهانی و 3 کشوری)، دانشکده ی مهندسی عمران در جایگاه ( 122 جهانی و 2 کشوری)، دانشکده ی مهندسی کامپیوتر در جایگاه (162 جهانی و 2 کشوری)، دانشکده ی مهندسی برق در جایگاه (240 جهانی و 4 کشوری) و دانشکده ی مهندسی شیمی، نفت و گاز در جایگاه(225 جهانی و 5 کشوری) قرار دارد.

دفعات مشاهده: 3109 بار   |   دفعات چاپ: 505 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .