ای سی ام (Association for Computing Machinery) یک مسابقه برنامه نویسی است که هر ساله در دنیا برگزار می شود . در این مسابقات تیم ها در قالب هایی ۳ نفره شرکت می کنند و به هر تیم یک دستگاه رایانه جهت برنامه نویسی داده ی شود . نحوه ی سنجش تیم ها به این گونه است که در مسابقات حدودا ۸ سوال محاسباتی و الگوریتمی می دهند هر تیمی سوال های بیشتری در مدت زمان کم تری با خطای کم تری حل کند رتبه ی بهتری کسب می کند .
این بار انجمن علمی دانشکده کامپیوتر با توجه به هدف تقویت روحیه کار تیمی و افزایش سطح علمی دانشجویان تصمیم به برگزاری مسابقه برنامهنویسی ای سی ام در دانشکده کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران و در سطح دانشگاهی نمود و توانست با کیفیتی بسیار بالا این مسابقه را به صورت حضوری و غیرحضوری برگزار نماید.
در پایان مسابقه از تیم های برتر همراه با جوایز نفیس تقدیر به عمل آمد.
این مسابقه که با کیفیتی بسیار بالا و رضایتبخش در سایت دانشکده کامپیوتر توسط انجمن علمی این دانشکده برگزار گردید، با استقبال خوبی از دانشجویان مواجه شد.
0
0
|