مراسم تجلیل از اساتید سرآمد آموزشی و اعضای هیأت علمی بازنشسته سال ۱۴۰۲ دانشگاه برگزار شد
مراسم تجلیل از اساتید سرآمد آموزشی و اعضای هیأت علمی بازنشسته سال ۱۴۰۲ دانشگاه علم و صنعت ایران، با حضور حجتالاسلام والمسلمین دکتر خسروپناه (دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی)، روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد.
در این مراسم، ابتدا دکتر یونسیان (سرپرست دانشگاه) به همکاران خود و مهمان این برنامه خیر مقدم گفت و با اشاره به حدیث العلم بسلطان افزود: ترجمان عینی این حدیث امام علی علیهالسلام را در عملیات وعده صادق ملاحظه کردیم که دنیا از فناوریها و محصولات فناورانهای که دانشگاهیان و صنعتگران ما به منصه ظهور رساندند، تحت تاثیر قرار گرفت، ارزش علم و وظیفه دانشگاهیان به عموم مردم شناسانده شد و نشان داد که دانشگاهیان کشور، وظیفه خود را خوب انجام دادهاند.
دکتر یونسیان در بخش دیگر سخنان خود به سخن بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد که فرمودند معلمی شغل انبیاست و افزود: همانگونه که فرمودند انبیاء نقش تاباندن نور هدایت به مردم را بر عهده دارند، معلمان و اساتید نیز در قبال دانشجویان و دانشآموزان همین نقش را بر عهده دارند.
دکتر یونسیان با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری که تعلیم و تربیت، زیرساخت اصلی سعادت یک جامعه است؛ مقام اساتید را تکریم و از آنان تقدیر کرد.
سرپرست دانشگاه در بخش دیگر سخنان خود به تبیین برنامه اصلی و محوری دانشگاه در دوره مدیریتی جدید پرداخت و گفت: توسعه دانشگاه و به تعبیر مقام معظم رهبری، پیشرفت همهجانبه متوازن و هوشمند در راستای نیل به مقام سربازی امام زمان(عج)، محور مدیریتی ماست. وی تصریح کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران فیضیه دانشگاهها و دانشگاه آبادی است که به کمک و یاری خدا و همه اعضای دانشگاه، آبادترش خواهیم کرد.
در ادامه این برنامه کلیپ سخنان مقام معظم رهبری در خصوص شاگردپروری و عالمپروری و خیزش دانشجویان جهان در حمایت از مردم مظلوم فلسطین پخش شد و سپس حجتالاسلام والمسلمین شریف اصفهانی (مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه)، در خصوص عملیات وعده صادق و به دنبال آن خیزش مستضعفین عالم در برابر استکبار سخنرانی کرد.
آخرین سخنران این مراسم حجت الاسلام والمسلمین دکتر خسروپناه (دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی) بود که با موضوع تفاوت علم حکمی و علم مدرن سخنرانی کرد. وی با گرامیداشت روز معلم و آرزوی توفیق برای همه کسانی که در کسوت انبیاء مشغول کار هستند، گفت: علمی که اسلام بر آن تاکید دارد، علم حکمی و مبتنی بر حکمت است که با سنت مسیحی در قرون وسطی و علم مدرن متفاوت است وی افزود: قطعاً ابزار علم، عقل است و در مسیر علم مدرن، سه عقل نظری، عملی و ابزاری مطرح است.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: منشا حکمت، خرد ناب است و علم حکمی، هر سه عقل نظری، عملی و ابزاری را قبول دارد اما غیر از اینها، عقل چهارمی به نام عقل معاد را نیز قائل است. وی افزود: ما زمانی به تمدن اسلامی خواهیم رسید که عالمان ما علم حکمی را دنبال میکردند.
در بخش پایانی این مراسم، با حضور دکتر یونسیان، دکتر خسروپناه، دکتر دلیری (معاون آموزشی) و حجتالاسلام والمسلمین شریف اصفهانی، با اهدای لوح و هدایا از ۱۹ سرآمد آموزشی، دو عضو هیأت علمی شایسته تقدیر و ۱۸ عضو هیأت علمی بازنشسته سال ۱۴۰۲ دانشگاه به شرح زیر تقدیر شد:
الف) اساتید منتخب سرآمد آموزشی:
دانشکده مهندسی برق: دکتر محمد سروی و دکتر فرزان حدادی
دانشکده مهندسی خودرو: دکتر علی قاسمیان مقدم
دانشکده مهندسی راه آهن: دکتر مسعود یقینی
دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر: دکتر مسعود هادیان
دانشکده شیمی: دکتر علی غفارینژاد
دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز: دکتر احد قائمی
دانشکده مهندسی صنایع: دکتر سید فرید قنادپور
دانشکده مهندسی عمران: دکتر اصغر حبیبنژاد کورایم
دانشکده مهندسی عمران: دکتر مجید ایلچی قزاآن
دانشکده فناوریهای نوین: دکتر سید حسن صدیقی
دانشکده فیزیک: دکتر محمدرضا جعفرفرد
دانشکده مهندسی کامپیوتر: دکتر سید صالح اعتمادی
دانشکده مدیریت، اقتصاد و مهندسی پیشرفت: دکتر محمدرضا پارسانژاد
دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی: دکتر محسن فیضی
دانشکده مهندسی مکانیک: دکتر برهان بیگزاده و دکتر سیدعلی نیک نام
دانشکده مهندسی مواد و متالورژی: دکتر سیدحسین رضوی
گروه تربیت بدنی: زینب مولایی
ب) فهرست اساتید منتخب شایسته تقدیر:
دانشکده مدیریت، اقتصاد و مهندسی پیشرفت: دکتر شهاب جنابی
دانشکده شیمی: دکتر محبوبه ربانی
ج) اساتید بازنشسته سال ۱۴۰۲:
دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز: دکتر فرزانه فیضی
دانشکده مهندسی صنایع: دکتر محمد سعیدی مهرآباد
دانشکده مهندسی صنایع: دکتر علیرضا معینی و دکتر سعید میرزا محمدی
دانشکده مهندسی عمران: دکتر ابراهیم جباری، دکتر سیدسعید سیادتنژاد و دکتر محمود عامری
دانشکده مهندسی کامپیوتر: دکتر سعید پارسا
دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی: دکتر محمدعلی خانمحمدی آقکند، دکتر سیدعبدالهادی دانشپور و دکتر فرهنگ مظفر
دانشکده مهندسی مکانیک: دکتر محمد اخلاقی
دانشکده مهندسی مواد و متالورژی: دکتر محمدرضا ابوطالبی، دکتر علیرضا خاوندی، دکتر سیدحسین سیدین، دکتر محمد شیخ شاب بافقی و دکتر حسین عربی
گروه معارف اسلامی: دکتر مسعود محفوظی
|