نشست مشترک مدیران و بازرسان سازمان بازرسی کل کشور با اعضای هیأت رئیسه و شورای دانشگاه
جلسه هماهنگی دانشگاه علم و صنعت ایران و مدیران سازمان بازرسی کل کشور، به منظور تسهیل در روند بازرسیهای آن سازمان و به کارگیری هوش مصنوعی در بازرسی، چهارشنبه ۱۹ دیماه ۱۴۰۳ در سالن شهید فخریزاده دانشگاه و با حضور اعضای هیأت رئیسه و روسای دانشکدهها برگزار شد.
در این نشست، ابتدا دکتر شالچیان (مدیر کل حوزه ریاست و روابط عمومی)، به تبیین دستور جلسه پرداخت و گفت: این نشست پیرو تفاهمنامهای است که حدود یک ماه قبل، دانشگاه علم و صنعت ایران با مجموعه سازمان بازرسی کل کشور منعقد کرده و در چارچوب آن بنا شده است جلسات تخصصی و بررسی نحوه تعامل دو مجموعه شکل گیرد.
پس از آن دکتر یونسیان (رئیس دانشگاه)، ضمن تبریک اعیاد ماه رجب و خیر مقدم گویی به حاضران، در خصوص مختصات دانشگاه علم صنعت ایران و پیشنهاد زمینههای همکاری سخنرانی کرد. وی با اشاره به توصیف مقام معظم رهبری از دانشگاه علم و صنعت ایران که فرمودند «دانشگاه علم و صنعت ایران، هم افتخارات علمی دارد و هم افتخارات انقلابی» تاکید کرد این دانشگاه هم در جبهه علم و هم انقلاب، حائز افتخارات زیادی است.
رئیس دانشگاه گفت: با توجه به تفاهمنامه بسیار خوبی که مدتی قبل با سازمان منعقد کردیم و با عنایت به اینکه در حوزه هوش مصنوعی که از دغدغههای سازمان بازرسی کل کشور است، دانشگاه علم و صنعت ایران خدمات بسیار خوبی به کشور ارائه داده است، هوش مصنوعی میتواند یکی از زمینههای همکاری دانشگاه با سازمان نظارت باشد. وی افزود: اکنون در سازمان امور مالیاتی، تیم تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت ایران مستقر و سامانهای طراحی کرده است که کلیه خدمات مالی کشور را با استفاده از الگوریتم هوش مصنوعی شناسایی میکند و کاملاً اجرایی شده است.
رئیس دانشگاه گفت: حوزه دیگر قابل تعامل بین دانشگاه و سازمان، بحث آموزش است که در چند دانشکده آمادگی داریم در حوزههای تخصصی و مدیریتی، خدمات آموزشی داشته باشیم.
در ادامه این نشست، حجت الاسلام والمسلمین دکتر کیخای فرزانه (رییس مرکز آموزش و پژوهشهای سلامت اداری و مبارزه با فساد سازمان بازرسی کل کشور)، به تبیین صلاحیتهای نظارتی سازمان بازرسی بویژه در حوزه تحول اداری و طرح نیازمندیهای عمده سازمان برای تعامل با دانشگاه علم و صنعت ایران پرداخت. وی مهمترین مسأله کشور در حکمرانی را، عدم یکپارچگی قوای سهگانه و دستگاههای اجرایی دانست و تعریف کمیسیونهای تخصصی با حضور نخبگان در تمام استانها را از اقدامات سازمان بازرسی با نگاه آیندهپژوهی و استفاده از ظرفیت دانشگاهها برشمرد. وی تاکید کرد: اگر ظرفیت دستگاه نظارتی، در کنار ظرفیت علمی قرار گیرد، هم دانشگاهیان احساس کارآمدی بیشتری خواهند داشت و هم سازمان نظارتی احساس میکند در راستای رفع نیازهای کشور گام برمیدارد.
در ادامه نشست، اعضای حاضر در جلسه به طرح نظرات و پیشنهادات خود برای اجرایی شدن تفاهمنامه همکاری دو سویه پرداختند.
گفتنی است تفاهمنامه همکاری مشترک علمی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه علم و صنعت ایران با سازمان بازرسی کل کشور، ۶ آذرماه ۱۴۰۳ توسط رئیس دانشگاه و قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور به امضا رسید.
|