خبرنامه الکترونیک دانشگاه علم وصنعت ایران (شماره 111)

1391/05/03

1391/5/2 - روابط عمومی/دانشگاه علم و صنعت ايران موفق به کسب جايزه ملی وب گرديد

AWT IMAGEدانشگاه علم و صنعت ايران، موفق به کسب رتبه دوم درسومين دوره جشنواره ارزيابی وب‌گاه‌های حاکميتی و دريافت جايزه ملی وب از بين 453 وبگاه گرديد. رتبه وب سايت دانشگاه علم و صنعت در حوزه خدمات تعاملی بوده و نسبت به رتبه بدست آمده در دوره دوم اين جشنواره يک پله ارتقاء داشته است...

1391/4/28 - روابط عمومی/ بررسی زمینه های همکاری دانشگاه علم وصنعت و دانشگاه جامع امام حسین

AWT IMAGEقبل از ظهر روز سه‌شنبه، بيست و هفتم تيرماه سال 1391؛ و با حضور روسا و مسوولان دو دانشگاه علم وصنعت ايران و دانشگاه جامع امام حسين (ع)، زمينه مشترک همکاری‌های اين دو دانشگاه بررسی شد.

1391/5/2 - روابط عمومی/اطلاعیه شماره 2 پذيرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد

AWT IMAGEبدينوسيله به اطلاع علاقه مندان ورود به دوره های رسمی آموزش عالی می رساند "دانشگاه علم و صنعت ايران" بر اساس مجوز وزارت علوم، تحقيقات و فناوری، برای نيمسال اول سال تحصيلی 92-1391 از طريق برگزاری آزمون اختصاصی و مصاحبه (يا بررسی سوابق)، تحت نظر سازمان سنجش آموزش کشور در مقطع کارشناسی ارشد، دانشجو می پذيرد.

1391/4/31 - روابط عمومی/اطلاعیه شماره 1 پذيرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد

1391/5/3 - روابط عمومی/انتصاب مدير امور پژوهش دانشگاه

با حکم مورخ 2/5/1391رئيس دانشگاه، آقای دکتر فرزاد بازديدی تهرانی برای مدت دو سال به سمت مدير امور پژوهش دانشگاه منصوب شد.

1391/4/28 - روابط عمومی/انتصاب سرپرست دانشکده فن آوری های نوين

AWT IMAGEبا حکم مورخ27/04/1391 رئيس دانشگاه ، آقای دکتر مجيد شهروی ، به عنوان سرپرست دانشکده فن آوری های نوين ، منصوب شد.

1391/5/1 - دانشکده مهندسی عمران/دفاعيه دکتری

AWT IMAGEخانم مطهره سعادت‌پور، دانشجوی دوره دکتری اين دانشکده گرايش مهندسی آب، 4 مردادماه سال 91 از رساله خود تحت عنوان «تعيين سياست‏های بهينه بهره‏برداری از مخزن با اهداف توأم کمی و کيفي» در محل سالن کنفرانس شمارۀ 1 دانشکده مهندسی عمران با راهنمايی جناب آقای دکتر عباس افشار دفاع خواهد نمود.

1391/4/28 - روابط عمومی/دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی مواد ومتالورژی

AWT IMAGEآقای مهندس محمدتقی همدانی، دانشجوی دوره دکتری دانشکده مهندسی مواد ومتالورژی، يازدهم تيرماه سال 91، از رساله خود با عنوان «بررسی اثر ترکيب و عمليات حرارتی بر مکانيزم تبلور و خواص مکانيکی و بيواکتيويته شيشه سراميک‌های ميسريتی در سيستم sio2-CaO-K2O-CaF2 » با راهنمايي دکتر واهاک مارقوسيان و دکتر حسين سرپولکی دفاع نمود.

1391/4/28 - روابط عمومی/دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی مواد و متالورژی

AWT IMAGEآقای مهندس ايمان فرح بخش ، دانشجوی دوره دکتری دانشکده مهندسی مواد و متالورژی، يازدهم تيرماه سال 91، از رساله خود با عنوان « بررسی روند تغييرات ترکيبی و ريزساختاری در فرايند آلياژسازی مکانيکی سيستم گلوله نيکل-پودر مس» باراهنمايی دکتر عليرضا ذاکری دفاع نمود.

1391/4/27 - دانشکده فیزیک/دفاعیه دکتری

AWT IMAGEآقای خسرو شکوری دانشجوی دکتری اين دانشکده در تاريخ 28 /4/91 ساعت 14:00 از پايان نامه خود با عنوان " اثرات نقص و برهم کنش الکترون - الکترون در نانوحلقه های کوانتومی منزوی و باز در حضور برهم کنش های اسپين - مدار " به راهنمايی آقای دکتر مهدی اسمعيل زاده دفاع خواهد کرد.

1391/4/28 - دفتر برنامه ، بودجه و تحول اداری/برگزاری دوره مفهوم شناسی فرهنگ

دوره "مفهوم شناسی فرهنگ و مديريت و برنامه ريزی فرهنگی با تاکيد بر آموزه های دينی" ويژه کارکنان دانشگاه به مدت 4ساعت روزهای شنبه 19/4/91 و 24/4/91 باحضور حدود 100 نفر در مجتمع امام خمينی (ره) برگزار گرديد.

1391/4/28 - برنامه ، بودجه و تحول اداری/دوره خصوصيات شخصيتی و رفتاری مسئولان دفاتر ومنشی ها

دوره "خصوصيات شخصيتی و رفتاری مسئولان دفاتر ومنشی ها" ويژه کارکنان دانشگاه به مدت 4ساعت روز دوشنبه 19/4/91 باحضور حدود 60نفر در مجتمع کلاسهای علوم پايه برگزار گرديد.

1391/4/27 - دانشکده مهندسی صنایع/امتحان فارغ‏التحصيلی

به اطلاع دانشجويان کارشناسي صنايع مي‏رساند، دانشجويانی که قصد دارند امتحان فارغ‏التحصيلی (يک يا دو درس باقيمانده) برگزار نمايند، ضروريست از روز شنبه مورخ 4 شهريور 91 جهت هماهنگی به آموزش دانشکده مراجعه نمايند.

1391/4/31 - دفتر امور پژوهش/اولین همايش علوم و مهندسی کامپيوتر و فناوری اطلاعات

AWT IMAGEاولين همايش علوم و مهندسی کامپيوتر و فناوری اطلاعات در تاريخ 11 آبان 1391 برگزار می گردد. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بيشتر می توانند به سايت www.cseit2012.iaushiraz.ac.ir مراجعه نمايند.

1391/4/28 - دفتر امور پژوهش/دومین همايش سراسری سامانه های کروز و راههای مقابل با آن

AWT IMAGEدومين همايش سراسری سامانه های کروز و راههای مقابل با آن در نيمه اول دی ماه برگزار می گردد. از علاقمندان دعوت بعمل می آيد جهت کسب اطلاعات بيشتر، نحوه ارسال مقالات و‌ تاريخ های مهم همايش به پايگاه اينترنتی به آدرس http://ech2.ihu.ac.ir مراجعه نمايند.

1391/4/27 - دفتر امور پژوهش/سیزدهمین کنفرانس آموزش فيزيک ايران

سيزدهمين کنفرانس آموزش فيزيک ايران و سومين کنفرانس فيزيک و آزمايشگاه از 1 تا 3 شهريور ماه 1391 در دانشگاه زنجان برگزار خواهد شد. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بيشتر می توانند يه سايت http://www.uipteachers.com مراجعه نمايند.

1391/5/3 - دانشکده مهندسی کامپیوتر/اولین همايش ملی علوم و مهندسی کامپيوتر و فناوری اطلاعات

اولين همايش ملی علوم و مهندسی کامپيوتر و فناوری اطلاعات را با هدف رشد و توسعه دانش و فناوری کامپيوتر در دو بخش مقالات عادی و پوستری 11 آبان ماه 91 در دانشگاه آزاد شيراز برگزار می گردد.

استقبال خوب مردم از خودروهای داخلی (پرشین خودرو)

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر: سیستم کنترل پروژه ساخت هواپیمای مسافربری 100 تا 150 نفره در دانشگاه امیرکبیر ایجاد شد (خبرگزاری دانشجو)

مرکز آموزش الکترونیکی,دانشگاه علم و صنعت,کارشناسی ارشد,دانشجو (پرتال اخبار دانشگاهی)

آغاز طراحی هواپیمای جت 100 تا 150 نفره (باشگاه خبرنگاران)