بسمه تعالي

خبرنامه الکترونيک دانشگاه علم وصنعت ايران (شماره 145)

1392/09/06

1392/9/4 - معاونت پژوهشي - اعضاي هيات علمي دانشگاه علم و صنعت ايران درصدر پرتاليف‌ترين پژوهشگران فني مهندسي کشور

AWT IMAGEبر اساس اعلام پايگاه استنادي علوم جهان اسلام ( ISC )، اعضاي هيات علمي دانشگاه علم و صنعت ايران، پر تاليف ترين پژوهشگران علوم فني مهندسي کشور، شناخته شدند.

1392/9/3 - روابط عمومي - رتبه­ نود و هشتم دانشکده­ مهندسي مکانيک دانشگاه علم و صنعت ايران در جهان

AWT IMAGEبر اساس رتبه­بندي جهاني دانشگاه تايوان، دانشکده ­مهندسي مکانيک دانشگاه علم و صنعت ايران، رتبه­ي 98 را در بين دانشکده­هاي مهندسي مکانيک جهان در سال 2013 کسب نمود.

1392/9/4 - روابط عمومي - احراز رتبه هاي ممتاز جهاني توسط دانشکده هاي مهندسي عمران، مهندسي شيمي و مهندسي برق

AWT IMAGEبر اساس رتبه­بندي جهاني دانشگاه تايوان، دانشکده­ مهندسي عمران دانشگاه علم و صنعت ايران رتبه­ 107 را در بين دانشکده­هاي مهندسي عمران جهان در سال 2013 کسب نمود.

1392/9/4 - روابط عمومي - تقدير از دو عضو هيأت علمي دانشگاه در جلسه مشترک هيأت مميزه و شوراي دانشگاه

AWT IMAGEدر جلسه مشترک هيأت مميزه و شوراي دانشگاه که صبح دوشنبه 4/9/92 در محل حوزه رياست دانشگاه برگزار گرديد، از خدمات علمي، تحقيقاتي و فرهنگي آقاي دکتر عرفانيان و نيز خانم دکتر برزين پور به طور ويژه تقدير شد.

1392/9/2 - روابط عمومي - جلسه هماهنگي اجلاس روساي دانشگاه هاي کشورهاي عضو گروه D8 به ميزباني دانشگاه علم و صنعت

AWT IMAGEقبل از ظهر روز چهارشنبه، بيست و نهم آبان ماه 1392 جلسه هماهنگي براي برگزاري اجلاس روساي دانشگاه­هاي کشورهاي عضو سازمان همکاري­هاي اقتصادي D8 به ميزباني دانشگاه علم و صنعت ايران برگزار شد.

1392/9/5 - روابط عمومي - جشنواره دستاوردهاي پژوهشي و فناوري دانشگاه در عالي ترين سطح همزمان با هفته پژوهش

AWT IMAGEدانشگاه علم و صنعت ايران در نظر دارد جشنواره دستاوردهاي پژوهشي و فناوري را همزمان با نمايشگاه کار و توسعه فنآوري، از هفدهم تا بيستم آذرماه 1392 در دانشگاه علم و صنعت ايران برگزار نمايد.

1392/9/5 - روابط عمومي - حضور دانشگاه در چهارمين نمايشگاه ملي توانمندي هاي صنايع هوايي و فضايي ايران

AWT IMAGEدانشگاه علم و صنعت ايران در چهارمين نمايشگاه ملي توانمندي هاي صنايع هوايي و فضايي ايران شرکت نموده است.

1392/9/5 - دانشكده مهندسي صنايع - تقدير از کتاب دکتر فتحيان در بيستمين جشنواره کتاب سال دانشجويي

AWT IMAGE کتاب دکتر محمد فتحيان عضو هيأت علمي دانشکده مهندسي صنايع (و آقاي مهندس مولانا پور) با عنوان تجارت الکترونيکي با رويکردي بر تجارت اجتماعي در بيستمين جشنواره کتاب سال دانشجويي که در آبان ماه سال جاري برگزار گرديد، مورد تقدير قرار گرفت.

1392/9/5 - دانشكده مهندسي شيمي - برگزاري پنجمين کنفرانس ملي کاربرد CFD در صنايع شيميايي و نفت

پنجمين کنفرانس ملي کاربرد CFD در صنايع شيميايي و نفت

در 31 ارديبهشت 1393، در دانشگاه علم وصنعت ايران برگزار مي گردد .

1392/9/4 - روابط عمومي - نمايشگاه کار و توسعه فناوري و جشنواره دستاوردهاي پژوهش و فناوري برگزار مي شود

AWT IMAGEنمايشگاه کار و توسعه فنآوري و جشنواره دستاوردهاي پژوهش و فناوري، هفدهم تا بيستم آذرماه 1392 در دانشگاه علم و صنعت ايران برگزار مي‌شود.

1392/9/3 - دانشكده مهندسي عمران - برگزاري دفاعيه دکتري آقاي مهندس بهزاد ذاکري

AWT IMAGEآقاي مهندس بهزاد ذاکري، دانشجوي دوره دکتري اين دانشکده گرايش مهندسي زلزله، ? آذرماه سال ?? از رساله خود تحت عنوان «ارزيابي آسيب‌پذيري لرزه‌اي پلهاي بيه (مورب) مقاوم‌سازي شده با استفاده از روش‌هاي احتمالاتي» در محل سالن کنفرانس شمار? ? دانشکده مهندسي عمران با راهنمايي آقايان دکتر قدرتي اميري و دکتر فاميلي دفاع نمود.

1392/9/2 - دانشكده معماري و شهرسازي - دفاعيه دکتري

آقاي سعيد نوروزيان ملکي در تاريخ 3/9/92 ساعت 17:30 از رساله دکتراي خود تحت عنوان "معيارهاي طراحانه ارتقاي سرزندگي محلات مسکوني(واحد همسايگي يا نشاط و زنده)" در دانشکده معماري و شهرسازي دفاع خواهند نمود. اساتيد راهنماي اين پروژه دکتر محسن فيضي، دکتر سيد باقر حسيني ميباشند.

1392/9/2 - دانشكده مهندسي كامپيوتر - جلسه دفاعيه از رساله دکترا - آقاي حميد پروين

آقاي حميد پروين دانشجوي دکتراي جناب آقايان دکتر بهروز مينايي و دکتر سعيد پارسا روز دوشنبه مورخ 04/09/92 ساعت 16 در اتاق دفاعيه واقع در طبقه دوم دانشکده مهندسي کامپيوتر از رساله دکتراي خود تحت عنوان خوشه بندي ترکيبي با وزن دهي توام خوشه ها و ويژگي ها دفاع نمود .

1392/9/2 - دفتر امور پژوهش - کتاب مجموعه قوانين و مقررات وزارت علوم، تحقيقات و فناوري

AWT IMAGE کتاب مجموعه قوانين و مقررات وزارت علوم، تحقيقات و فناوري از سوي اداره کل لوايح، تدوين و تنقيح قوانين و مقررات وزارت علوم منتشر شد

اسامي 20 پژوهشگر پرتاليف فني مهندسي/ دانشگاه علم و صنعت در صدر (مهر)

تحليل و طراحي سيستم ها، در قاب کتاب (کتاب)