خبرنامه پايگاه اينترنتي دانشگاه علم و صنعت ايران (شماره ۲۲۳)

۱۳۹۷/۰۶/۰۳

Sapp.ir/iust_iran

۱۳۹۷/۶/۳ - آخرین اخبار - افتتاح چهل و نهمین کنفرانس ریاضی کشور در دانشگاه علم و صنعت ایران

چهل و نهمین کنفرانس ریاضی ایران پنجشنبه اول شهریور ماه با حضور برخی اعضای هیات رئیسه، اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشمندان داخلی و خارجی در دانشگاه علم و صنعت ایران آغاز به کار کرد.

۱۳۹۷/۶/۳ - آخرین اخبار - کنفرانس دو روزه آموزش شیمی ایران در دانشگاه علم و صنعت ایران افتتاح شد

آیین افتتاح دهمین کنفرانس دو سالانه آموزش شیمی ایران، صبح روز شنبه سوم شهریور ماه 1397 با حضور اساتید و دبیران شیمی و مسئولان انجمن شیمی ایران در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره)  دانشگاه برگزار شد.

۱۳۹۷/۵/۲۸ - آخرین اخبار - انتصاب عضو هیات علمی دانشگاه با حکم معاون وزیر علوم

دکتر مسعود برومند (معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری)، طی حکم مورخ 22/5/97، دکتر امیرحسین دوایی مرکزی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران) را برای مدت دو سال به عنوان «عضو کمیسیون پژوهش و فناوری شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی» منصوب کرد

۱۳۹۷/۵/۲۹ - آخرین اخبار - مراسم تجلیل از آزادگان دانشگاه برگزار شد

بیست و هشتم مردادماه 1397، با حضور رییس و هیات رییسه دانشگاه، مراسم تجلیل از آزادگان دانشگاه در سالن کنفرانس ریاست برگزار شد

۱۳۹۷/۵/۲۲ - آخرین اخبار - شرکت دانشجویان دانشگاه علم وصنعت ایران در شانزدهمین اردوی جهادی مناطق محروم قلعه گنج استان کرمان

شانزدهمین اردوی جهادی دانشگاهیان علم وصنعت ایران درمنطقه محروم قلعه گنج استان کرمان درطی ایام تعطیلات  مردادماه برگزار شد

۱۳۹۷/۵/۲۲ - اخبار و اطلاعیه ها - هفته ازدواج

نظر به اهمیت ازدواج و تشکیل خانواده سالم  وفق تقویم از 22 تا 28 شهریور ماه هفته ی ازدواج اعلام شده که آغاز آن با پیوند مهر و ماه (حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) )شروع میگردد. کتاب دانستنی های ازدواج سالم توسط دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت منتشر شده است که مطالعه آن پیشنهاد می شود. برای دانلود کتاب به ادامه مطلب رجوع فرمایید.

۱۳۹۷/۵/۲۲ - همایش های علمی - دوازدهمین کنگره سرامیک ایران

دوازدهمین کنگره سرامیک ایران در تاریخ 11-10 اردیبهشت ماه 98 در تهران-دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار میگردد. علاقمندان میتوانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر به سایت کنگره مراجعه نمایند.

۱۳۹۷/۵/۱۵ - آخرین اخبار - ششمین کنفرانس بین‌المللی رباتیک و مکاترونیک برگزار می شود

ششمین کنفرانس بین‌المللی رباتیک و مکاترونیک (ایکرام)، اول تا سوم آبان 1397 در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود.

۱۳۹۷/۶/۳ - اخبار - بازدید از گروه صنعتی شهید عارفی

در تاریخ بیست و هشتم مرداد سال ۱۳۹۷ به منظور بسط و توسعه ارتباطات موثر با صنایع مختلف، بازدیدی با حضور تعدادی از اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه با همراهی مدیر دفتر توسعه تعاملات دانشگاه با وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از گروه صنعتی شهید عارفی – سازمان توسعه منابع انرژی توان-  به عمل آمد.

۱۳۹۷/۵/۲۹ - انتصابات - انتصاب مدیر امور آموزش دانشگاه

دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، طی حکم مورخ29/5/97، دکتر سید مصطفی سیادت موسوی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران) را برای مدت دو سال به سمت « مدیر امور آموزش دانشگاه» منصوب کرد.

۱۳۹۷/۵/۲۳ - انتصابات - دو انتصاب از سوی رییس دانشگاه

دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، در احکام جداگانه ای مورخ 23/5/97 ، دکتر محمدعلی رضوانی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی راه آهن)، برای مدت 3 سال به سمت «سردبیر مجله Journal of railway research» و دکتر مهدی حیدری (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع)، برای مدت 2 سال به سمت «مدیر گروه تکنولوژی صنعتی دانشکده صنایع» منصوب نمودند.

۱۳۹۷/۵/۱۴ - آخرین اخبار - انتصاب از سوی رییس دانشگاه

دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، طی حکم مورخ 97/5/9 دکتر حمیدسیفی را برای مدت دو سال به سمت «مدیر گروه تربیت بدنی دانشگاه» منصوب کرد.

۱۳۹۷/۵/۳۰ - اخبار علمی -  دفاعیه دکتری

آقای محمدرضا زراستوند دانشجوی دکتری دانشکده مکانیک، روز سه شنبه 97/06/06 از رساله دکتری خود تحت عنوان "تحلیل افت انتقال صوت بر روی پوسته­های دو انحنایی کامپوزیتی چندلایه به همراه لایه­ی میانی متخلخل با استفاده از تئوری مرتبه سوم برشی" دفاع خواهد کرد.

۱۳۹۷/۶/۳ - آخرین اخبار - اطلاعیه صدور کارت بین المللی دانشجویی و کارت بین المللی اعضاء هیات علمی بصورت آنلاین

جهت مشاهده اطلاعیه صدور کارت بین المللی دانشجویی و کارت بین المللی اعضاء هیات علمی بصورت آنلاین، اینجا را کلیک کنید.

۱۳۹۷/۵/۱۵ - اخبار پژوهشی - ارتقاء علمی دکتر پرویز قدوسی به درجه استادی

AWT IMAGE بر اساس جلسه هیأت ممیزه دانشگاه مورخ ۱ مردادماه ۱۳۹۷، پرونده دکتر پرویز قدوسی به منظور ارتقاء از دانشیاری به استادی بررسی و مورد موافقت قرار گرفت. ضمن عرض تبریک صمیمانه، برای ایشان توفیق روز افزون و کسب مدارج علمی بالاتر را آرزومندیم.

۱۳۹۷/۵/۱۴ - اخبار دانشکده - ارتقاء آقای دکتر نقی زاده

آقای دکتر رحیم نقی زاده در هیآت ممیزه مورخ ۹۷/۵/۱ از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقاء یافتند. اساتید و کارکنان این دانشکده ارتقاء ایشان را تبریک گفته و برایشان آرزوی موفقیت دارند.

۱۳۹۷/۵/۲۲ - فراخوان ها - ابلاغ مواد 2 و 3 دستورالعمل اجرایی

ابلاغ مواد 2 و 3 دستورالعمل اجرایی بند (ح) تبصره (9) قانون بودجه سال 1397 (در راستای قرار گرفتن "اعتیاد به عنوان اولویت طرح پژوهشی از سوی شورای عالی تحقیقات و فناوری (عتف)). جهت کسب اطلاعات بیشتر به پیوست مراجعه نمایید.پیوست

۱۳۹۷/۵/۲۲ - اخبار و اطلاعیه ها - مرکز اورژانس دانشگاه

دانشگاهیان عزیز در موارد اورژانسی می توانید با مرکز اورژانس مستقر در دانشگاه از طریق شماره 115 یا 77240568 تماس حاصل فرمایید و درخواست کمک نمایید.

۱۳۹۷/۵/۲۲ - فراخوان ها - ابلاغ محورها و سرفصل های پژوهشی استان تهران

محورها و سرفصل های پژوهشی استان تهران (در راستای تقویت ارتباط با دانشگاه ها) برای کسب اطلاعات بیشتر به پیوست مراجعه نمایید.پیوست

۱۳۹۷/۵/۲۲ - فراخوان ها - اعلام پنجاه اولویت پژوهشی جدید سال 1397 ستاد مبارزه با مواد مخدر

اعلام پنجاه اولویت پژوهشی سال 1397 که در جلسات شورای تحقیقات دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر در عرصه های فرهنگی و پیشگیری، سازمان های مردم نهاد، مقابله با عرضه، حقوقی، درمان و حمایت های اجتماعی به تصویب رسیده است جهت بهره برداری و اقدام لازم. جهت کسب اطلاعات بیشتر به پیوست مراجعه نمایید.پیوست

۱۳۹۷/۵/۲۲ - اخبار دانشکده - قابل توجه دانشجویان دکتری از ترم 4 به بعد

به اطلاع می رساند کلیه دانشجویان دکتری (از نیمسال 4 به بعد) لازم است از نیمسال جاری فرم گزارش عملکرد خود را حداکثر تا پایان شهریور ماه جاری تکمیل و به تحصیلات تکمیلی تحویل دهند. بدیهی است عدم تکمیل فرم مربوطه به منزله عدم مراجعه و عدم ثبت نام می باشد. تکمیل این فرم در شروع هر نیمسال الزامی است.