خبرنامه پايگاه اينترنتي دانشگاه علم و صنعت ايران (شماره ۳۴۹)

۱۴۰۱/۰۲/۱۵
اخبار ۱الی ۱۵ اردیبهشت۱۴۰۱

کانال تلگرام:IUST_Official@
 لوگو سروشکانال سروش  : IUST_Iran@
  کانال بازارکار:        IUSTjob@
   پیج اینستاگرام         iust_pr@
  Image result for لوگوی اپارات آپارات:                     iust_pr

۱۴۰۱/۲/۱۱ - روابط عمومی دانشگاه
معلمی نماد شکوه و عظمت انسان­‌هایی است که با عشق و ایثار علم را جرعه جرعه در جان­‌ها جاری می‌­سازند و با دانش خویش فردایی باشکوه را به جامعه نوید می‌­دهند.

۱۴۰۱/۲/۱۱ - روابط عمومی دانشگاه
پژوهشکده مهندسی عصبی دانشگاه علم و صنعت ایران در زمینه مهندسی اعصاب و طراحی و ساخت تراشه‌های عصبی قابل کاشت در بدن، دانشجوی پسادکترا می‌پذیرد.

۱۴۰۱/۲/۶ - روابط عمومی دانشگاه
در آستانه روز جهانی قدس، دانشگاهیان علم و صنعت ایران روز سه‌شنبه ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ در دفاع از مردم مظلوم فلسطین و محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی تجمع برگزار کردند.

۱۴۰۱/۲/۵- روابط عمومی دانشگاه
تفاهم‌نامه ما بین دانشگاه علم و صنعت ایران و شرکت فولاد آذربایجان، یکشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، توسط دکتر یونسیان (معاون پژوهش و فناوری) و مهندس غلام‌زاده (مدیرعامل شرکت فولاد آذربایجان) به امضا رسید.

۱۴۰۱/۲/۴ - روابط عمومی دانشگاه
در نشست هم‌اندیشی رئیس جمهور با اساتید دانشگاه‌ها که ۳۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۱ برگزار شد، دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، سخنرانی و دغدغه‌ها و موانع پیشرفت علمی در کشور را با رئیس جمهور و در جمع وزیر علوم، روسا و اساتید دانشگاه‌ها مطرح کرد.

۱۴۰۱/۲/۱۱ - دانشكده مهندسي شيمي
جناب آقای دکتر مهران رضایی، هیئت علمی محترم دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز موفق به کسب جایزه ویژه بنیاد البرز در سال ۱۴۰۱ با عنوان دانشمند برتر کشور در حوزه مهندسی شدند.

۱۴۰۱/۲/۸ - دانشكده معماري و شهرسازي
کتاب شهرهای هوشمند به تألیف: دکتر مصطفی بهزادفر_دکتر آرمان میرزاخانی توسط نشر طحان منتشر شد. معرفی   ادامه خبر

۱۴۰۱/۲/۱۱ - روابط عمومی دانشگاه
با حکم دکتر منصور انبیاء، دکتر احد قائمی، به سمت «معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز» منصوب شد.

۱۴۰۱/۲/۱۱ - روابط عمومی دانشگاه
با حکم دکتر منصور انبیاء، دکتر محمد فصیحی دستجردی، به سمت «معاون پژوهشی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز» منصوب شد

۱۴۰۱/۲/۷ - روابط عمومی دانشگاه
با حکم دکتر منصور انبیاء، دکتر مهدی شایگان‌منش، به سمت «مدیر فرهنگی دانشکده فیزیک» منصوب شد.

۱۴۰۱/۲/۶ - دانشكده مهندسي عمران
به موجب حکم شماره‌ ۹۰/۷۱۸۸ مورخ ۱۴۰۱/۲/۶ رئیس محترم دانشکده، دکتر حسن ملکی تبار به سمت مدیر کارآموزی دانشکده مهندسی عمران منصوب شدند.

۱۴۰۱/۲/۵ - روابط عمومی دانشگاه
با حکم دکتر منصور انبیاء، دکتر فرناز برزین‌پور، به سمت «معاون پژوهشی دانشکده مهندسی صنایع» منصوب شد.

۱۴۰۱/۲/۵ - روابط عمومی دانشگاه
با حکم دکتر منصور انبیاء، دکتر سعید میرزامحمدی، به عنوان «نماینده کمیسیون دائمی هیات امنا در هیات اجرایی منابع انسانی» تعیین شد.

۱۴۰۱/۲/۵ - روابط عمومی دانشگاه
با حکم دکتر منصور انبیاء، دکتر حسین سلیمانی، به سمت «سرپرست اداره امور پژوهشی، فناوری و بین‌الملل دانشکده مهندسی برق» منصوب شد.

۱۴۰۱/۲/۵ - روابط عمومی دانشگاه
با حکم دکتر منصور انبیاء، دکتر سید سجاد میرولد، به سمت «سرپرست دفتر طرح‌های عمرانی دانشگاه» منصوب شد.

۱۴۰۱/۲/۱۱ - دانشكده مهندسي عمران
به اطلاع دانشجویان عزیز می‌رساند، با عنایت به منویات مقام معظم رهبری در نامگذاری سال ۱۴۰۱ با عنوان «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرین» و دستور هیأت رئیسه محترم دانشگاه به جهت حمایت از پژوهش‌های دانش‌بنیان در صورت تمایل برای تکمیل بانک اطلاعاتی، فرم شناسایی پروژه‌های دانش‌بنیان را تکمیل و حداکثر تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۱ به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده ارسال نمایند. لازم به توضیح است، تکمیل اطلاعات این فرم مبتنی بر موضوع و محتوی پایان‌نامه می‌باشد.

۱۴۰۱/۲/۱۱ - مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه

به اطلاع دانشجویان مشمول مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری (روزانه و نوبت‌دوم) که در سامانه گلستان به دلیل عدم اخذ یا تحویل معافیت تحصیلی منع ثبت‌نام شده‌اند می‌رساند چنانچه تا کنون برای معافیت تحصیلی اقدامی نکرده‌اند... ادامه>>

۱۴۰۱/۲/۱۰ - دفتر همكاري‌هاي علمي و صنعتي

۱۴۰۱/۲/۷- دفتر همكاري‌هاي علمي و صنعتي

۱۴۰۱/۲/۷ - دانشكده مهندسي عمران
دانشجویانی که ۱۰۰ واحد درسی (با احتساب ترم جاری) را گذرانده و تمایل به اخذ واحد کارآموزی در تابستان ۱۴۰۱ دارند، می‌توانند اطلاعیه کارآموزی را به همراه فرم‌های مربوطه (در ادامه مطلب) ملاحظه و دانلود نمایند.

۱۴۰۱/۲/۶  - دانشكده مهندسي عمران
با توجه به انجام امور آموزشی از طریق سامانه گلستان، بدین‌وسیله مراحل گردش سیستمی صدور مجوز و درخواست دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد، جهت یادآوری و تسریع در امور مربوطه، (در ادامه مطلب) به اطلاع دانشجویان عزیز می‌رسد.

۱۴۰۱/۲/۵ - اداره بهداشت و درمان

به اطلاع دانشگاهیان محترم دانشگاه می رساند، سرکار خانم دکتر شاه نظری متخصص داخلی، سه شنبه های هر هفته ...