خبرنامه پايگاه اينترنتي دانشگاه علم و صنعت ايران (شماره ۳۵۸)

اخبار ۱ الی ۱۵ مهر ۱۴۰۱
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۷/۱۷

شبکه های مجازی اداره روابط عمومی:

کانال تلگرام:         IUST_Official@
     لوگو سروش کانال سروش:            IUST_Iran@
     کانال بازارکار:                 IUSTjob@
        پیج اینستاگرام                  iust_pr@
     Image result for لوگوی اپارات   آپارات:                              iust_pr

۱۴۰۱/۷/۱۲ - روابط عمومی دانشگاه
جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، روز سه‌شنبه ۱۲ مهرماه ۱۴۰۱ در سالن جلسات معاونت آموزشی برگزار شد.

۱۴۰۱/۷/۱۲ - روابط عمومی دانشگاه
با بدرقه دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، دانشجویان نوورود کارشناسی دانشگاه عازم اردوی مشهد شدند.

۱۴۰۱/۷/۱۲ - روابط عمومی دانشگاه
دکتر دلیری (معاون آموزشی) و دکتر حبیب‌نژاد (مدیر امور آموزش دانشگاه)، روز دوشنبه ۱۱ مهرماه ۱۴۰۱ با حضور در تعدادی از کلاس‌های درس در دانشکده‌های مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر و مهندسی صنایع، از روند برگزاری کلاس‌ها بازدید کردند.

۱۴۰۱/۷/۱۱ - روابط عمومی دانشگاه
دانشجویان کارشناسی پذیرفته شده در دانشگاه علم و صنعت ایران، از ۱۱ تا ۱۵ مهرماه ۱۴۰۱ در اردوی معارفه که در شهر مشهد برگزار می‌شود، شرکت می‌کنند.

۱۴۰۱/۷/۹ - روابط عمومی دانشگاه
در پی بروز ناآرامی‌های اخیر، روابط عمومی دانشگاه با صدور بیانیه‌ای خطاب به دانشجویان، مواردی را در جهت رفع نگرانی‌ها و تنویر افکار عموم دانشجویان تبیین نمود. متن این بیانیه به شرح زیر است:

۱۴۰۱/۷/۹ - روابط عمومی دانشگاه
جمعی از دانشگاهیان علم و صنعت ایران، روز شنبه ۹ مهرماه ۱۴۰۱ نماز ظهر و عصر را در محوطه مقابل مسجدالشهدای دانشگاه اقامه و با خواندن دعای وحدت، بر لزوم حفظ اتحاد و بصیرت در شرایط پیش آمده در روزهای اخیر تاکید کردند.

۱۴۰۱/۷/۶ - روابط عمومی دانشگاه
به استحضار می‌رساند کلیه کلاس‌ها در تمامی مقاطع تحصیلی از تاریخ ۹ مهرماه به صورت حضوری برگزار می‌گردد.

۱۴۰۱/۷/۶ - روابط عمومی دانشگاه
بسیج دانشجویی، بسیج اساتید و بسیج کارکنان دانشگاه علم و صنعت ایران، در خصوص رویدادهای اخیر بیانیه‌ای صادر نمودند. متن بیانیه به شرح زیر می‌باشد:

پیام تبریک رئیس دانشگاه به دانشجویان نو ورود

۱۴۰۱/۷/۴ - روابط عمومی دانشگاه
دکتر انبیاء (رئیس دانشگاه)، با صدور پیامی، موفقیت دانشجویان جدیدالورود در آزمون سراسری و راهیابی به دانشگاه را به آنان تبریک گفت. متن پیام رئیس دانشگاه به شرح زیر است:

۱۴۰۱/۷/۲ - روابط عمومی دانشگاه
مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس، بعد از نماز ظهر و عصر روز شنبه، دوم مهرماه سال ۱۴۰۱ در جوار مقبره‌الشهدای دانشگاه برگزار شد.

۱۴۰۱/۷/۲ - روابط عمومی دانشگاه
همایش علمی «تضاد گفتمان مقاومت و نظام سلطه جهانی» دوم مهرماه ۱۴۰۱ در دانشگاه علم و صنعت ایران آغاز شد.

۱۴۰۱/۷/۱ - روابط عمومی دانشگاه
با سلام و احترام، به استحضار می‌رساند با توجه به تعطیلات پیش‌رو در هفته آینده، کلیه کلاس‌ها در تمامی مقاطع، از تاریخ ۲ لغایت ۷ مهرماه، به صورت غیرحضوری و در بستر سامانه LMS دانشگاه برگزار می‌گردد.

۱۴۰۱/۷/۱۲ - دانشكده فيزيك
شنبه‌ی آینده مورخ ۱۴۰۱/۰۷/۱۶ سخنرانی‌ دیگری در دانشکده فیزیک  توسط خانم دکتر فاطمه دباغ کاشانی با عنوان  " برهمکنش نور ماده: تشخیص تا بهره وری " ، در سالن سمینار ساختمان شماره یک دانشکده فیزیک از ساعت ۱۳ الی ۱۴ برگزار خواهد گردید. شرکت عموم در این سخنرانی آزاد است، برای مشاهده اطلاعیه سخنرانی به اینجا مراجعه فرمایید.

۱۴۰۱/۷/۶ - دانشكده فيزيك
نخستین سخنرانی‌ دانشکده فیزیک در نیمسال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۱ توسط آقای دکتر روح اله حاجی عبدالوهاب با عنوان  " عبور درشت مولکول ها از داخل نانو کانال " در تاریخ ۱۴۰۱/۰۷/۰۹، شنبه‌ی آینده در سالن سمینار ساختمان شماره یک دانشکده فیزیک برگزار خواهد گردید. برای مشاهده اطلاعیه سخنرانی اینجا کلیک کنید.

۱۴۰۱/۷/۱۲ - روابط عمومی دانشگاه
با حکم دکتر منصور انبیاء، دکتر حمیدرضا کوه‌دار، به سمت «مدیر امور فرهنگی و اجتماعی» منصوب شد.

۱۴۰۱/۷/۱۱ - دبیرخانه هیأت ممیزه
دکتر مهدی عصاره عضو محترم هیأت علمی دانشکده  مهندسی  شیمی، نفت و گاز در  جلسه  هیئت ممیزه مورخ ۱۱/مهر/ ۱۴۰۱ از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافتند.
  احراز این موفقیت را به ایشان، اعضای هیات علمی و کارکنان محترم آن دانشکده تبریک عرض می نماییم.

۱۴۰۱/۷/۱۲- دانشكده مهندسي مواد و متالورژي
بدینوسیله اطلاعیه دوره ایمنی و بهداشت ورودیهای 1400 به بعد ارائه می‌شود. ادامه مطلب

۱۴۰۱/۷/۱۲ - دانشكده شيمي
 کسب افتخار برای دانشگاه علم و صنعت ایران توسط خانم دکتر آزاده تجردی، عضو محترم هیات علمی دانشکده شیمی در انجمن شیمی ایران، به عنوان "شیمیدان برجسته کشور در زمینه شیمی معدنی در سال ۱۴۰۱"  از ایشان تقدیر گردید.
این موفقیت را به ایشان و جامعه دانشگاهی دانشگاه علم و صنعت ایران تبریک می گوییم و از درگاه خداوند متعال موفقیت های روز افزون برای ایشان در کلیه عرصه های علمی و فناوری خواستاریم.

۱۴۰۱/۷/۱۲ - دانشكده مهندسي مواد و متالورژي
بدینوسیله به اطلاع کارآموزان گرامی می‌رساند که هر چه سریعتر جهت بارگزاری گزارش کارآموزی و فرمهای مربوطه در سامانه گلستان اقدام نمایند. ادامه دارد.

۱۴۰۱/۷/۱۱ - معاونت آموزشي
از کلیه دانشجویان واجد شرایط دعوت می‌شود، ضمن مطالعه دقیق آیین نامه، اصلاحیه و شیوه نامه نسبت به ثبت نام در سی امین فراخوان جشنواره دانشجوی نمونه سال ۱۴۰۱ اقدام نمایند... ادامه مطلب>>

۱۴۰۱/۷/۱۰ - مرکز مشاوره دانشجویی
مرکز مشاوره و سلامت، کارگاه تخصصی نقش فعالیت‌های فرهنگی در سلامت روان دانشجویان را دوشنبه ۱۸ مهرماه از ساعت ۱۹ الی ۲۰ برگزار می کند. همراه با *اعطای گواهی به دانشجویان شرکت کننده در کارگاه از طرف مرکز مشاوره دانشگاه*

۱۴۰۱/۷/۱۰ - دانشكده شيمي

قابل توجه دانشجویان دانشکده شیمی ورودی جدید ۱۴۰۱
به اطلاع می رساند جلسه معارفه دانشجویان ( تاریخ ۱۴۰۱/۰۷/۱۱)
کنسل می باشد.تاریخ برگزاری این جلسه در هفته های آتی اطلاع رسانی می شود.
 آموزش دانشکده شیمی

۱۴۰۱/۷/۵ - دانشكده مهندسي كامپيوتر

با سلام و عرض خیر مقدم
از طرف مدیران، اساتید، کارشناسان امور آموزشی و کارکنان دانشکده مهندسی کامپیوتر، ورود شما عزیزان را به جمع این دانشکده خوش‌آمد عرض می‌کنیم. (لطفا ادامه مطلب را مطالعه فرمایید)

قابل توجه کارآموزان تابستان 1401

۱۴۰۱/۷/۴ - دانشكده مهندسي مواد و متالورژي
بدینوسیله فرمت ارائه گزارش کارآموزی اعلام می‌شود. به دلیل مشکلات کمبود کاغذ، فایل گزارش کافیست.

۱۴۰۱/۷/۲ - گروه معارف
پیوندهای مرتبط با گروه معارف که احتمالا برای علاقمندان  مفید  خواهند بود.