خبرنامه پايگاه اينترنتي دانشگاه علم و صنعت ايران (شماره ۳۷۰)

اخبار ۱۶ الی  ۲۷اسفندماه ۱۴۰۱
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۲/۲۷

شبکه های مجازی اداره روابط عمومی

کانال تلگرام:          IUST_Official@
     لوگو سروش کانال سروش:             IUST_Iran@
     کانال بازارکار:                  IUSTjob@
          کانال بله :                          iust_pr@
       پیج اینستاگرام                   iust_pr@
     Image result for لوگوی اپارات   آپارات:                               iust_pr

۱۴۰۱/۱۲/۲۴ - روابط عمومی دانشگاه
مراسم تجلیل از بازنشستگان دانشگاه علم و صنعت ایران، قبل از ظهر روز چهارشنبه ۲۴ اسفندماه ۱۴۰۱ در مجتمع رفاهی اساتید برگزار شد.

۱۴۰۱/۱۲/۲۲ - روابط عمومی دانشگاه
با حضور رئیس دانشگاه، مراسم تقدیر از مدیران دانشگاه علم و صنعت ایران، ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ در سالن نشست‌های مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد.

۱۴۰۱/۱۲/۲۱ - روابط عمومی دانشگاه
یه اطلاع دانش‌آموختگان ممتاز کارشناسی‌ارشد می‌رساند مهلت ثبت نام متقاضیان ورود به مقطع دکتری (بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان) دانشگاه علم و صنعت ایران برای سال تحصیلی۱۴۰۳-۱۴۰۲، تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۲ تمدید شد.

۱۴۰۱/۱۲/۲۱ - روابط عمومی دانشگاه
اولین مقطع تحصیلی کارشناسی‌ارشد و به صورت حضوری به زبان انگلیسی ویژه دانشجویان بین‌المللی، با جذب یازده دانشجو از شنبه سیزدهم اسفندماه ۱۴۰۱ در دانشگاه علم و صنعت ایران آغاز شد.

۱۴۰۱/۱۲/۲۰ - روابط عمومی دانشگاه
با حضور رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری؛ سومین همایش ملی حفاظت از زیرساخت‌های حساس روز شنبه ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۱ در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.

۱۴۰۱/۱۲/۲۲ - روابط عمومی دانشگاه
در هفتمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار، مهندس مسعود رضایی (دانشجوی مقطع دکتری دانشگاه علم و صنعت ایران)، به عنوان رتبه اول رشته مهندسی مکانیک مقطع دکتری تخصصی سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱، معرفی و لوح تقدیر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به وی اهدا شد.

۱۴۰۱/۱۲/۲۷ - روابط عمومی دانشگاه
با حکم دکتر منصور انبیاء، اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشکده‌ها منصوب و یا ابقا شدند.

۱۴۰۱/۱۲/۲۴ - روابط عمومی دانشگاه
با حکم دکتر منصور انبیاء، دکتر فرید توتونچیان، به سمت «مدیر فرهنگی دانشکده مهندسی برق» منصوب شد.

۱۴۰۱/۱۲/۱۶ - روابط عمومی دانشگاه
با حکم دکتر منصور انبیاء، دکتر رضوان عابدینی، به سمت «رئیس اداره امور پژوهشی، فناوری و بین‌الملل دانشکده مهندسی مکانیک» منصوب شد.

۱۴۰۱/۱۲/۱۶ - روابط عمومی دانشگاه
با حکم دکتر منصور انبیاء، دکتر محمدحسن شجاعی‌فرد، در سمت «رئیس دانشکده مهندسی خودرو» ابقا شد.

۱۴۰۱/۱۲/۱۶ - دانشكده مهندسي عمران
بر اساس جلسه هیأت ممیزه دانشگاه مورخ ۱۵ اسفند ۱۴۰۱، پرونده دکتر مطهره سعادت‌پور به منظور ارتقاء از استادیاری به دانشیاری بررسی و مورد موافقت قرار گرفت. ضمن عرض تبریک صمیمانه، برای ایشان توفیق روز افزون و کسب مدارج علمی بالاتر را آرزومندیم.

۱۴۰۱/۱۲/۱۶ - دانشكده مهندسي مواد و متالورژي
خانم دکتر اعلم الهدی از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقاء یافتند. اساتید و کارکنان این دانشکده ارتقاء ایشان را تبریک گفته و برایشان آرزوی موفقیت دارند.

۱۴۰۱/۱۲/۲۴ - دانشكده مهندسي شيمي
جناب آقای دکتر تورج محمدی، انتخاب شایسته شما را از طرف فرهنگستان علوم به عنوان " استاد برجسته مهندسی شیمی در سال ۱۴۰۱" تبریک عرض نموده و موفقیت روز افزون جنابعالی را از درگاه ایزد منان خواستاریم.

۱۴۰۱/۱۲/۲۴ - دانشكده مهندسي مواد و متالورژي
از متقاضیان محترم خواهشمند است به این اطلاعیه مراجعه نمایند.

۱۴۰۱/۱۲/۲۱ - دانشكده مهندسي كامپيوتر

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی ۱۴۰۰ و ماقبل که هنوز سمینارشان را ارائه نداده اند (روزانه و پردیس و مجازی) ..... (جهت مشاهده اطلاعیه به ادامه مطلب مراجعه فرمایید )

۱۴۰۱/۱۲/۲۱ - مرکز مشاوره دانشجویی
مرکز مشاوره و سلامت، کارگاه تخصصی «مهارت‌های زندگی دانشجویی» را سه شنبه ۲۳ اسفند از ساعت ۱۸ الی ۱۹ در خوابگاه خواهران برگزار می کند.

۱۴۰۱/۱۲/۲۱ - مرکز مشاوره دانشجویی
مرکز مشاوره و سلامت، سلسله جلسات گروه درمانی با عنوان آسیب شناسی عادت‌های رفتاری نامتعارف را برگزار می کند.

کارگاه افسردگی و بهداشت روان

۱۴۰۱/۱۲/۲۰ - مرکز مشاوره دانشجویی
مرکز مشاوره و سلامت، کارگاه تخصصی «افسردگی و بهداشت روان» را شنبه ۲۰ اسفندماه از ساعت ۱۹ الی ۲۱ در حسینیه خوابگاه حکیمیه برگزار می کند.

۱۴۰۱/۱۲/۱۷ - دانشكده معماري و شهرسازي
این نشست در روز سه شنبه ۱۶ اسفند ساعت ۳۰/۱۵ الی ۳۰/۱۷ در سالن جلسات طبقه سوم دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور جمعی از اساتید، کارشناسان و دانشجویان برگزار گردید. ادامه