دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی صنایع

 | تاریخ ارسال: 1393/2/9 | 
دفاعیه دکتری در دانشکده مهندسی صنایع
مهندس جلیل عبیات(دانشجوی دوره دکتری مهندسی صنایع)، دهم اردیبهشت ماه 1393 از رساله دکتری خود با عنوان «مدلسازی تیم های کاری پروژه های سیستمی بر اساس سیستم های چند عاملی و تئوری انطباق» دفاع می کند.
چکیده این رساله دکتری که راهنمایی آن را دکتر احمد ماکویی و مشاوره اش را دکتر احمد رضا ولی و مهندس محمد حقیقت بر عهده دارند؛ به شرح زیر است.
 چکیده
پیچیدگی و مشکلات مسئله مدیریت پروژههای سیستمی و مشارکت متعدد سازمانها، شرکت‌ها و افراد مختلف در انجام پروژه نیازمند الزامات خاص برای اعضای پروژه از جمله داشتن توان فنی، اقتصادی، حقوقی، مدیریتی و همچنین وجود انسجام و هماهنگی میان این اعضاء برای انجام پروژه می باشد. موارد فوق و تخصصی بودن پروژههای سیستمی اهمیت این مسئله که برای تحقق درست این نوع از پروژهها به یک تیمکاری با دانش، تخصص و انسجام بالا نیاز است را دو چندان کرده است. روش کار تیمی باعث می شود تا زمان تصمیمگیری مدیریت کاهش یابد و همزمان باعث افزایش کیفیت این تصمیم گردد. از طرفی اغلب مدیران ارشد پروژه با مشکل انتخاب اعضاء مناسب برای تیم مدیریت پروژه روبرو میشوند زیرا که این اعضاء باید حداقل صلاحیت در زمینه‌های دانش تخصصی، مدیریتی و مهارتی را داشته باشند. این صلاحیت‌ها بیان کننده کیفیت پایدار افراد و رفتار موثر آنها در تیم مدیریت پروژه می باشد. راندمان و کارآیی تیم‌کاری مدیریت پروژه به صلاحیت اعضای آن بستگی دارد، که این مسئله در این تحقیق بررسی و مطالعه گردید و مدل صلاحیت تیمکاری مدیریت پروژهی سیستمی استخراج گردید. همچنین با توجه به اینکه تئوری کنترل تطبیقی دنبال حل مسئله انطباق در مسائل مهندسی بر پایه انطباق با وضع جدید میباشد و تناسب بسیار زیادی با مفهوم مورد نظر ما از انطباق تیمکاری دارد. در این پایاننامه امکان بکارگیری تئوری انطباق و تهیه یک مدل انطباق برای تیمکاری بررسی شد و با شناسایی مدلهای انطباق در تئوری کنترل و ایجاد تناظر یک به یک بین ورودی‌ها و خروجی‌های این مدل‌ها و عوامل اجتماعی تیم‌کاری این مدلها استخراج گردیدند. همچنین در این تحقیق مسئله ساختار شکل‌گیری تیمکاری در قالب تئوری کنترل توزیعی مورد بحث و بررسی قرار ‌گرفت و مدل شکل‌گیری تیمکاری آن استخراج گردید. و با توجه به اینکه عملکرد هر عضو تیم‌کاری میتواند بر عملکرد سایر اعضاء بطور متقابل تاثیر گذار باشد می‌توان هر یک از اعضاء را مانند عامل در تئوری عامل‌ها در نظر گرفت از اینرو یک رویکرد مورد استفاده، رویکرد تئوری عامل میباشد که در این رویکرد اعضای تیمکاری عامل معرفی ‌شدند و ترکیب اعضاء آن در قالب مسئلهی تخصیص(حجم فعالیت و نقش اعضاء) مدل سازی گردید. برای اعتبار سنجی مدلهای پیشنهادی از دادههای موجود در صنعت استفاده گردید. و در بعضی موارد از حل ریاضی جهت اثبات اعتبار مدلها استفاده شد. واژههای کلیدی: تیم‌کاری، ساختار سازمانی، تئوری کنترل توزیعی، تصمیم گیری، صلاحیت، انطباق.
 ایمیل دانشجو: abyat1351 AT gmail DAT com

دفعات مشاهده: 6906 بار   |   دفعات چاپ: 1857 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 41 بار   |   0 نظر



CAPTCHA

  تمامی حقوق برای دانشگاه علم و صنعت ایران محفوظ است.